Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Banega gólja volt még Bravo potyája a Sevilla ellen.visca el barca írta:psg ellen sztem két potya is volt. meg ugye most a bilbao ellen. bravótól ellenben egyre sem emlékszem (de egyszer talán a rövidre kapott egy "csúnyát", de az sem volt világrengető)
Bravonak volt még egy potyája a Sevilla ellen idegenben.visca el barca írta:psg ellen sztem két potya is volt. meg ugye most a bilbao ellen. bravótól ellenben egyre sem emlékszem (de egyszer talán a rövidre kapott egy "csúnyát", de az sem volt világrengető)
Bravo tavaly 37 meccsen 19 gólt kapott és 23 clean sheet-je volt. Én is jobban szeretem a németet, de kevesebb meccsen többet hibázott. Ha tehetett a gólokról, ha nem, akkor is a Barcelona kapusa ne kapjon már 8 gólt 2 meccsen, abból az egyiket félpályáról. Bravo már csak a tavalyi teljesítménye miatt is rászolgált arra, hogy Ő legyen az első számú idén is. Kilenc forduló után kapott gólt először a szezonban, azt is a Real ellen. Szerintem ezt a szezont még tolja le, utána jöhet MAtS, ha valóban elkötelezte magát a csapat mellett, akkor nem siet sehova.Kovbal88 írta:Miért lenne jobb? Nézzünk meg 5 bajnokin, hogy véd aztán mondjunk róla véleményt. Még egy bajnokin se védett!Dr.Dre írta:Mi az hogy sajnos? Miért? Bravo jobb mint Stegen, nem hiába kezd ő a ligában. Én örülök, hogy Bravo az első számú.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
Már a törpéknek tanítják, hogy a labdát a pálya szélére kell kirúgni felszabadításnál, tisztázásnál. Vannak ez alól kivételek, de a tizenhatoson kívül tartózkodó kapus nem tartozik közéjük. Nyugodtan be is engedhette volna a vonalon belülre, de ha már fejel akkor fejelje oldalra. Felesleges kockáztatás volt és hatalmas hiba. Ezt nem lehet kimagyarázni.Kovbal88 írta:Még a kifejelt labdája se, volt óriási kapushiba. Gyorsítani akarta a játékot és a bilbao játékosa is tökéletesen találta el.
Igen, ez a "gonosz kis önző törpe háttérből irányít" mese újabb fejezete. A legjobb, hogy még maga Messi sem tudja megcáfolni ezeket, mert úgysem hiszi el neki senki...palesz77 írta: Norbi azt is mondta, hogy Unzue kereser jott MAtS, es hogy Zubi azert ment el, mert Messi megharagudott ra Pinto elengedese miatt..
Még a kifejelt labdája se, volt óriási kapushiba. Gyorsítani akarta a játékot és a bilbao játékosa is tökéletesen találta el.Stegen az utóbbi 2 meccsen 8 gólt kapott,és elég sokban benne volt.
Norbi azt is mondta, hogy Unzue kereser jott MAtS, es hogy Zubi azert ment el, mert Messi megharagudott ra Pinto elengedese miatt..Capon írta:Kicsit fura amit most Farkas Norbi mondott
Mondjuk a tavalyi szezont hiba nélkül lehozta,és a Copán is remekelt Chilével.Kovbal88 írta:
Miért lenne jobb? Nézzünk meg 5 bajnokin, hogy véd aztán mondjunk róla véleményt. Még egy bajnokin se védett!
En is orultem volna, ha MAtS bejatssza magat a kezdobe az eloszezon alatt, de ez nem sikerult sajna, teljesen jogosan ved most Bravo.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
Ha nem érzékeled azt a magabiztosságot,amit Bravo nyújt, az nem az én hibám.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
Miért lenne jobb? Nézzünk meg 5 bajnokin, hogy véd aztán mondjunk róla véleményt. Még egy bajnokin se védett!Dr.Dre írta:Mi az hogy sajnos? Miért? Bravo jobb mint Stegen, nem hiába kezd ő a ligában. Én örülök, hogy Bravo az első számú.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
Mi az hogy sajnos? Miért? Bravo jobb mint Stegen, nem hiába kezd ő a ligában. Én örülök, hogy Bravo az első számú.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
Bravo védte volna ha 6 méterről izomből ráküldik és a labda irányt is változtat, vagy szélre a kapufa mellé befejelik. Neymar meg minden helyzetet berúgott volna amit mi kihagytunk. Tipikus mentalitás, hogy az a jó aki nem játszik.mess2009 írta:nem nagyon tudok örülni, hogy a vele kapcsolatos álláspontom beigazolódni látszik. csak azt nem tudom elfogadni ezúttal sem !:......" a gólokról nem tehetett " mármint a többiről. a 11-est kivéve tehetett volna - ha jó kapus de sajna nem az -egyelőre.
Iraizoz pedig megmutatta, a lefagyásos vitáinkra szép példaként, hogy lehet másképpen is....