Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én ezt mind értem, de az emberi testnek akkor is vannak korlátai, akármennyit keresnek. A gigafizujaik meg aztán pláne nem egy ilyen VB-n múlnak, ami be van iktatva, meg nem is a plusz pár NL meccsen. Sőt, még a bővített BL előtt is ugyanennyit kerestek kb. És ez még csak nem is kizárólag a focistákon csattan, hanem a nézőkön is. Botrány meccsekből álló hónapok tudnak lenni egyre inkább a szezon végén, néha lehet érezni, hogy Walking Dead Team 1 játszik Walking Dead Team 2-vel, és ez nekem, nézőként sem poén. Az én csapatomon méginkább csattan az ostor, hisz a növekvő terhelés mellé csökkenő keret jár. 26-8 fős keretnek kéne már lassan az alapnak lenni a nemzetközi színtéren jelenlévő csapatoknál, és azzal ellensúlyozni lehetne kicsit a dolgot. Ezt meg pl nálunk nem is engedik.Troym írta: ↑2025.07.06. 23:15:42Lehet kárhoztatni a FIFÁT, UEFÁT, helyi szövetségeket és valószínűleg igaza van, aki ezt teszi, mégis kiemelném, hogy ahogy valaki jól leírta, azért gondolom a focisták nem bánják, amikor súlyos 10 milliók landolnak a számlájukon évről évre, annak meg ez az ára.
Klubok oldaláról meg elviheti magával bármelyik csapat kizárólag a peremembereket és u19 csapatot a szaudi szuperkupa négyesdöntőre, vagy a klub vb-re, majd a csoportkör után hazamegy.
Szerintem a felszínen mehetnek a panaszkodások, de valójában a csapatok és játékosok sem bánják ezeket a terheket, gondolom nem szeretne ez a sok játékos fele annyit keresni és a jövő évi foci vb-n is ott lenne mindenki.
Lehet kárhoztatni a FIFÁT, UEFÁT, helyi szövetségeket és valószínűleg igaza van, aki ezt teszi, mégis kiemelném, hogy ahogy valaki jól leírta, azért gondolom a focisták nem bánják, amikor súlyos 10 milliók landolnak a számlájukon évről évre, annak meg ez az ára.bence0330 írta: ↑2025.07.06. 22:27:47Annyi, hogy szerintem a fő gond és félelem sosem az volt, hogy mi lesz a klub vb-n. Ahhoz képest nem is vészes eddig, egy komoly sérülés (nyilván ez Musialán nem segít, a naptári évének annyi). A fő gond szerintem a hosszútávú hatása, az a lavina, amit ez elindíthat. Előző nyár EB-Olimpia, kövi nyár klub vb, kövi nyár VB. Egyszerűen semmilyen regenerációs idő nem marad sok csapat sok játékosa számára, mindezt úgy, hogy a szezonok, és maga a foci is egyre megterhelőbb. Alighanem egyre durvább sérüléshullámok érkezhetnek.
Annyi, hogy szerintem a fő gond és félelem sosem az volt, hogy mi lesz a klub vb-n. Ahhoz képest nem is vészes eddig, egy komoly sérülés (nyilván ez Musialán nem segít, a naptári évének annyi). A fő gond szerintem a hosszútávú hatása, az a lavina, amit ez elindíthat. Előző nyár EB-Olimpia, kövi nyár klub vb, kövi nyár VB. Egyszerűen semmilyen regenerációs idő nem marad sok csapat sok játékosa számára, mindezt úgy, hogy a szezonok, és maga a foci is egyre megterhelőbb. Alighanem egyre durvább sérüléshullámok érkezhetnek.
Egyiktől sem sajnálnám. Az a kérdés, hogy a tavalyi nézőpont az díjazóktól egyszeri volt-e, vagy mostantól már általános lesz. Ha az utóbbi, akkor megkaphatja a portugál, ha visszatérnek a korábbi, támadókat előnyben részesítő értékeléshez, akkor Ousmane.
Persze, ez a meccs a legkevesebb probléma, főleg az edzőjük távozásával, de azért akkor is blama kicsit, nekem úgy tűnt, akarnak.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.30. 23:28:21Szerintem az európai csapatoknak sem sok kedvük-energiájuk van hozzá, konkrétan a negyeddöntőn továbbjutók akkor fognak végezni a meccsükkel és hazajutni Amerikából mikor mi már előszezonozni fogunk és alapozni úgy hogy 1+ hónapot nyaraltak a játékosok és kikapcsolódtak.
Mekkora lenne ha TS a Bayernbe távozna és ott is pont ő szorítaná ki Neuert

Pont annyira veszik komolyan a klub VB csoportkörét a top csapatok amennyire komolyan vették az előző lebonyolítás BL csoportkörét a top csapatok.