Titinho írta:
Ok. Eredmény. De akkor kérdem én, ezt így kell megoldani, hogy "felperzselem" az öltözőt és lesz ami lesz??? Hát mondhatom gyönyörű egy megoldás! Igazán illik a Barca stílusához! Tényleg. Nehogy már most Edmílson legyen a mártír, hogy: most ő megmondta, most ő a vagány! Hát nem...amiért ilyen ocsmány módon, gerinctelenül járatta le a csapatot és a saját csapattársait! Én aláírom, hogy igaza van abban amit mondott, de ha gondja van odamegy Puyolhoz, Xavihoz vagy Rijkaardhoz vagy éppen a szóban forgó játékoshoz és megmondja, hogy nekem ezzel meg ezzel problémám van, mert ezt meg azt csinálja vagy éppen nem csinálja! Lehet, hogy csak én gondolkodok így, hogy ez a normális, de ez biztos nem fog hasznára válni a csapatnak! Örüljünk, hogyha nem lesz belőle nagyobb baj!
Nekem meg már abból van elegem, hogy nálunk nem lehet semmit csinálni, nem lehet keménykezdő, élesebb nyelvű edzőt idehozni, mert 'jajj, Unicef meg szellemiség' meg tököm tudja, és mostmár szépen el kell tűrni azt is, hogy egyesek már nem csak a pályán, hanem edzésen is lazsálnak. Hagyd már ezt az öltözőt! Nem vetted észre fél év alatt, hogy semmit nem ér, ha ezzel a szent szellemiségünkkel kitöröljük a seggünket minden héten? Senkit sem járatott le, nem vagánykodott, csak az igaszágot mondta el a nagyvilágnak, pont azért, hogy kinyíljon a csipája az olyan embernek is, aki még mindíg Rijkkardot véd meg bizakodik. Az járatja le magát, aki meg meri tenni, amit jelen esetben nagyon sokan meg mernek a csapatonon belül. Elegem van Rijkaardból, és nem lehet nem észrevenni, hogy Laporta is egy beszari alak mostanság, nem mer meghúzni semmi radikálisat, inkább lenyilatkozik olyat, hogy nagyon meg van elégedve Rijkaarddal. Atyaúristen!
Én ezzel be is fejeztem. Lehet Edmilsont fikázni, lehet a szellemiséggel villogni, meg az öltözőben dumcsizgatni, DE ÉN MOSTMÁR EREDMÉNYEKET AKAROK!