Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rinku írta:Ki, milyen filmet vár a 2011-es évben a legjobban?
Rinku írta:Ki, milyen filmet vár a 2011-es évben a legjobban?
Nem mellesleg egy listát is adhatna valaki, hogy mik lesznek...
Egy igaz ügy, Hurrikán, A doboz, Kísértő félelem, Gyilkosság online, Pelikán ügyirat, 8 mm, Csontember, Hideg csontok, Kisiklottak, Hívatlan vendégmessideco írta: Más: valaki tudna jó kis thrillert ajánlani?
A kiemelteket fogom megnézni, a többi megvan vagy már láttam. Köszikanty írta:
Hetedik, Legbelső félelem, Szemtől szemben, Törvénytisztelő polgár, Ál/arc, Memento, Elemi ösztön, Ha ölni kell.
Hetedik, Legbelső félelem, Szemtől szemben, Törvénytisztelő polgár, Ál/arc, Memento, Elemi ösztön, Ha ölni kell.messideco írta: Más: valaki tudna jó kis thrillert ajánlani?
Most a legvárósabb A rítusRinku írta:Ki, milyen filmet vár a 2011-es évben a legjobban? :wink
Charlie írta:24 rész? Waw. Pedig úgy lett vége, hogy............
amit biztos megnézek moziban:Rinku írta:Ki, milyen filmet vár a 2011-es évben a legjobban?
Igazából perpill két filmről tudok, ami idén kijön és már nagyon várós, az egyik a Torinói ló (arra már nem kell sokat várni, pár napot), és Terrence Malick Tree of Life c. darbjára is nagyon kiváncsi vagyok már, de az sajnos még odébb van.Rinku írta:Ki, milyen filmet vár a 2011-es évben a legjobban?
tévedésgeridoss írta:Én úgy tudom, hogy 18 részes ez az évad.Charlie írta:Jó volt ez a Chuck rész, évadzáró epizód volt?
C.
http://www.chuckonline.net/p/music-season-4.html
Én úgy tudom, hogy 18 részes ez az évad.Charlie írta:Jó volt ez a Chuck rész, évadzáró epizód volt?
C.
Oké,köszimiihii írta:Lényegében nem.Sanama írta:Akkor a Blood and Sand az 1.évad, ez pedig a 2.?
Ez cs egy ilyen köztes,áthidaló miniévad,az előzmények bemutatásáról. Beiktattak egy ilyet,mert a főhős betegsége eléggé bekavart a folytatásnak,időhúzásként oldották meg így.Időközben kiválasztották már az új Spartacust és forgatják majd az igazi 2. évadot.
Lényegében nem.Sanama írta:Akkor a Blood and Sand az 1.évad, ez pedig a 2.?