Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mivel láttam ki rendezte nagyjából számítottam erre a hangulatra.sjay írta:Egyébként rád milyen hatással volt a Black Swan? Engem lelkileg összetört, mondjuk ez lehet a korom miatt van (16).
Nem is volt annyira meztelen Jessica néniLionel85 írta:Machete
Behalok...lui1698 írta:Megvolnék mind a 10 filmmel a legjobb film kategóriából.
Nálam a sorrend így valahogy néz ki:
1. Black Swan
2. True Grit
3. Inception
4. The King's Speech
5. 127 Hours
6. The Kids Are All Right
7. Winter's Bone
8. Social Network
9. The Fighter
10. Toy Story 3
Legjobb film szerintem a Soc. Network lesz, de én a Black Swan-nek adnám.
Férfi főszereplő Colin Firth. (The King's Speech) (viszont James Franco is nagyon adta).
Női főszereplő Natalie Portman.(Black Swan) (különdíj Jennifer Lawrence-é)
Legjobb férfi mellékszereplő Bale. (The Fighter)
Legjobb női mellékszereplő Hailee Steinfeld (True Grit)
Legjobb rendező Coenék. (True Grit)
A Takers egyszeri nézésre jó lehet esetleg,ami így hirtelen eszembe jut.bouba írta:Tudtok olyan filmeket mint pl. a Tolvajok város , Banki meló...(piti bünőzök nagy balhét csinálnak)
nem tudom, hogy lesz-e még feedback, már elég sok ponton megvédtem a listámat (szerintem többnyire sikerrelSzandi írta:Kurdt listájához
Én beleraktam volna még pár helyett ezeket pl:
-Zuhanás - nagyon sokat gondolkoztam, hogy ottlegyen-e, de végül haverommal megegyeztünk: ő kapta ezt és az Enter the Voidot én meg a Gépészt és a Korcs szerelmeket (alapvetően ezt egymásnak és közös ismerősöknek csináltuk, tehát szerettünk volna, ha minél jobban különbözik)...
- Paris, je t'aime - el akartam kerülni, a szkeccsfilmeket, de a Kávé és Cigarettával muszáj volt kivételt tennem
-Burn after reading ( én inkább ezt mint a serious man-t) - nálam pont fordítva
- Ananász expressz - a bő listán rajta volt, de nem került be a véglegesbe
-The man who wasn't there - szintén. a változatosságra törekedve egy Coennel beértem, és az a Serious Man lett
-Amerikai szépség - 1999; disqualified
- Oldboy - asszem ezt már kérdezték, nagyon jó film, de nem imádom, így maradt a bő listán
- Keith - nem láttam
-Fish tank - ugyanazért nem került fel, amiért nincsenek 2010-es filmek se...vagyis hogy még egyszer meg kell néznem, hogy ne csak tetszen, hanem szeressem is
- Vágy és vezeklés - ezt a filmet nem volt kedvem végignézni, pedig elkezdtem...nem az h nem volt jó, csak nem érdekelt
-Taxidermia - 10 perce gondolkozom és nem tudok rájönni, hogy ez miért nincs a listán...megfogtál, nyertél
-Táncos a sötétben - lentebb meg van magyarázva Björk hiánya
- Ádám almái - bő listás
- Profi bérgyilkost keresünk-nem, nem akadály (hatalmas fekete komédia
) - ja, nekem is ajánlották már, de még nem láttam
-Sweeney (oké vágom, hogy egy rendezőtől egyet akartál csak, de Burton az Burton) - tény, de szerintem erre az évtizedre ne legyen annyira büszke...a Majmok bolygója és az Alice után tegye össze a kezét, hogy egy filmje felfért, ráadásul a 2. helyre
- Szörny Rt. ( animációs is legyen már, és nekem ez a kedvencem,meg az Up) - gondolom az animáció alatt a Disney-szcénát érted, mert amúgy van több animációs is: ezt amúgy én is nagyon bírom, meg a Hihetetlen családot
- Where the wild things are - a bő listán maradt (jut eszembe, összeszámoltam és bőven 100 felett van a számba vett filmek száma)
-Túl a barátságon - szintén
-Candy - gondolom a Heath Ledgeresre gondolsz, de a Grimm után egy ideig hanyagoltam a filmjeit....egészen pontosan az I'm not there-ig, tehát ez és a Casanova kimaradt, de az késztetést sem érzem magamban
- Kostil Danila (Stark Attila): Kulo City. a személyes listámban tuti benne lenne, mert alapból Stark favorit, meg Kostil Danila is, de amit ebben összehoztak hát az nálam nagyon betalált. Bár ez is 2010es, és filmecske, ugyanis 40 perc kb. - ja, ezt vágom, a Kiadóban ki van plakátolva. nem "feature-length", így szóba sem kerülhetett (feature-length játékfilmek játszottak csak)
- Tégla - Szigorúan piszkos ügyek
-Let the right one in - nekem a vámpíros téma annyira nem...elismerem, hogy a kategóriában jó, de akkor sem az én világom
- Vicky Christina Barca: mégicsak Woody, aki a legnagyobb király, nameg amit ebben Penelope meg Bardem műveltek, meg Scarlett se volt éppen ronda, nem mellesleg Barcelona...mi kell még?- az, hogy jó legyen a film
- Biutiful - 2010-es;azt asszem már jeleztem, hogy azok élből ki lettek vágva
- Donnie Darko ( tudom, sokra reagáltál már a listából) - igen
- Amerikai história x - 1998
- I'm a cyborg, but that's ok - nem láttam, az ázsiai dolgok is hajlamosak taszítani (valszeg elég jó dolgokból maradok ki azért, mert finnyás vagyok...)
- Terrorbolygó, még talán jobb mint a grindhouse - Grindhouse= Halálbiztos + Terrorbolygó + a fake trailerek
- Hot Fuzz - nem rossz, nem rossz, de a Shaunt meg sem közelíti...de még a Spaced-et sem
Nekem az isten városa nagyon nem, tenembaum sem, meg is lepődtem, hogy ilyen előkelő helyet ért el. - előbbi egy remekmű (szerintem), utóbbi az egyik kedvenc filmem...gondolj csak a temetésre!
Ott a pont!bence-barca írta:Mivel a feleségét egy esküvőn ismerte meg...messideco írta:Így jártam anyátokkal S06E16
Zoey eddig egyértelműen a legszebb csaj a sorozatban. Ha bár kizárt, hogy ő lenne a gyerekek anyja...![]()
Sztem Katy Perry jobb![]()
Hát igen, nem rossz. Tutira nem ő az anyjuk, mivel akkor már mondta volna.messideco írta:Így jártam anyátokkal S06E16
Zoey eddig egyértelműen a legszebb csaj a sorozatban. Ha bár kizárt, hogy ő lenne a gyerekek anyja...
A sorozattól az is kitelik, hogy a végén ez lesz: "És gyerekek, ő volt anyátok" - Látunk egy nőt háttal, kezd megfordulni. Ekkor a kép rámegy Ted arcára, ő teljesen megbabonázott fejet vág, és the end... Na akkor nagyon pipa lennék, remélem ez nem jutott eszükbe...csababarca írta:
Főleg,mert tuti nem lesz felesége Ted-nek soha az életben![]()
Vagy majd a legeslegutolsó részben: " hát kamuztam, Robin az anyátok"![]()
A sorozattól ez is kitelik.
nekem az első van meg, amiről a Dexter 1. évadja szól, de őszintén szólva nem tetszett annyirabence-barca írta:Kicsit off, de aki olvasta tudna véleményt adni a Dexter könyvsorozatról? Érdemes elolvasni? (gondolom igen)
messideco írta:Így jártam anyátokkal S06E16
Zoey eddig egyértelműen a legszebb csaj a sorozatban. Ha bár kizárt, hogy ő lenne a gyerekek anyja...
Mivel a feleségét egy esküvőn ismerte meg...messideco írta:Így jártam anyátokkal S06E16
Nagyon szívesen. Nézd meg a másik kettőt is, amit ajánlottam. Azokban sem fogsz csalódni.Varatrix írta:Nem láttam, viszont nagyon tetszett. Eddig ezt néztem meg. Köszi szépenfcbarca0827 írta:A ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső (Bár, ha a Blöfföt láttad, akkor tuti ezt is.)
Nem láttam, viszont nagyon tetszett. Eddig ezt néztem meg. Köszi szépenfcbarca0827 írta:A ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső (Bár, ha a Blöfföt láttad, akkor tuti ezt is.)
Nem figyeltem hozzászólásokat. Én is csak most kezdtem el tölteni, gondoltam belinkelem, amit én szedek. Fogalmam sincs mikor lesz Blurayen.soadroli írta: Köszi, ezzel már találkoztam torrent oldalakon, de a hozzászólásokból ítélve nem nagyon élvezhető ez a minőség. Várok még egy kicsit
Esetleg nem tudod hogy DVD/Blou Ray-re mikor jön![]()
Köszi, ezzel már találkoztam torrent oldalakon, de a hozzászólásokból ítélve nem nagyon élvezhető ez a minőség. Várok még egy kicsit
Nekem semmivel sem nyújtott többet, mint pl a Buried. Jó a történet, de engem valahogy nem kötött le, végig bennem volt, h úgyis happy end lesz a vége. Ha csak a story-t veszem és bele gondolok, h ilyen megtörténhet és valakinek ilyen lélekjelenléte van, hát akkor kiráz a hideg.messideco írta:127 óra (127 hours)