Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hálás vagyokKeelhaul írta: Elhoztuk, kifizettük. Másnak nem kellett. Ezek a tények. Ezért hálásnak illik lenni. Pont.
Elhoztuk, kifizettük. Másnak nem kellett. Ezek a tények. Ezért hálásnak illik lenni. Pont.gekkodan írta:Sorok között olvasok, mert nem bírtam megemészteni, hogy mekkora magasztalást írsz a Madridról, hogy ők így meg úgy mosták ki Eto'o-t a kameruni nyomorból. Azért bocsánat, ha nem a madrid hozza el, akkor elhozta volna más. Nem csak egy afrikai focista mászkál Európában.Keelhaul írta:
Én nem láttam abban a hsz.ban hogy nagyon tehetséges volt a Madrid, de úgy látom te valóban a sorok között olvasol
Sorok között olvasok, mert nem bírtam megemészteni, hogy mekkora magasztalást írsz a Madridról, hogy ők így meg úgy mosták ki Eto'o-t a kameruni nyomorból. Azért bocsánat, ha nem a madrid hozza el, akkor elhozta volna más. Nem csak egy afrikai focista mászkál Európában.Keelhaul írta:
Én nem láttam abban a hsz.ban hogy nagyon tehetséges volt a Madrid, de úgy látom te valóban a sorok között olvasol
Fabregas a büdös életbe nem megy el a Madridba focizni. Akkor inkább lehúz 3 évet az angol 2. vonalban. Vannak játékosok, akiknek még nem a lóvé a legfontosabb....Erre hoztam példának Saviolát, aki ha elfogadja a csökkentett fizetést és itt marad, állítom többet játszik, mint Madridban. Főleg, hogy a csatáraink állandóan sérültek. Játszott volna és nem köpne rá több tízezer szurkoló.Keelhaul írta:Megbocsáss kedvesem de én nem a Barcelonát fikáztam, hanem Eto'ot. Ha figyelmesen, értelmezve elolvastad volna amit írtam, akkor kiderül, hogy Eto'o egy rendkívüli labdarúgó, akit valóban nem kezelt Perez a saját szintjén, de mindenféleképpen az egész familyt + Eto'ot is a Madrid kaparta elő a semmiből. Ezenkívül a megnyilatkozásával mindenkit megsértett, azokat is, akik adott esetben együttéreztek vele.
Ha teszem azt Fabregas az Arsenalból a Madridba kerül, és elhangzik egy Barca cabrón, azt hiszem te is így vélekednél.
Remélem másodszorra elolvasva megérted.
Én nem láttam abban a hsz.ban hogy nagyon tehetséges volt a Madrid, de úgy látom te valóban a sorok között olvasolgekkodan írta:Ha olyan nagyon tehetséges volt a Madrid, akkor miért engedett el egy Militot, aki évek óta a spanyol bajnokság legjobb védőinek egyike és most a Barcában is a legjobb védő forma alapján. Miért tudta megengedni, hogy egy Eto'o szárnyat bontson Barcelonában és porig alázza a Bernabeuban a fél csapatotokat? ...Keelhaul írta:Madrid, cabrón ... kb. mindenét a Madrid fizette ki, amikor elhoztuk Kamerunból. Gondolom ez újdonságként hat. Ha valakit anyázhatott volna, az kizárólag Perez, ebben nagyjából egyet is értek vele, de mondjuk nem kellett volna megsértenie a volt játékostársait, + kb 20 millió RM szimpatizánst, stb. Érted. Te sem vélekednél másképp mondjuk Fabregasról, ha ideigazolna is fikázná a Barcelonát. Igaz?
Ha olyan nagyon tehetséges volt a Madrid, akkor miért engedett el egy Militot, aki évek óta a spanyol bajnokság legjobb védőinek egyike és most a Barcában is a legjobb védő forma alapján. Miért tudta megengedni, hogy egy Eto'o szárnyat bontson Barcelonában és porig alázza a Bernabeuban a fél csapatotokat? Bocsánat, nehogy már én érezzem magam [auto_cenzúra], mert a tehetséges és profi vezetőtök sorra engedi el a nagy játékosokat...Keelhaul írta:Madrid, cabrón ... kb. mindenét a Madrid fizette ki, amikor elhoztuk Kamerunból. Gondolom ez újdonságként hat. Ha valakit anyázhatott volna, az kizárólag Perez, ebben nagyjából egyet is értek vele, de mondjuk nem kellett volna megsértenie a volt játékostársait, + kb 20 millió RM szimpatizánst, stb. Érted. Te sem vélekednél másképp mondjuk Fabregasról, ha ideigazolna is fikázná a Barcelonát. Igaz?
Azt nem tudom, hogy miért férgezed Eto'o-t? Aki bárhonnan is nézed a világ 5 legjobb csatárának egyike. Istenem...Miért ez a nívó?Keelhaul írta: Az hogy utáljátok a nyilatkozata miatt, azt megértem, én is szívből undorodom a kis féreg etótól. (Mondjuk Gutit nem a Barcelona halászta ki a szarból.)
Ismerjük egymást?Alessandro írta: Biztos nem fagy ,,,egy új regisztráció és ennyi... olvasni meg reg nélkül is lehet a fórumokat ... ,neked az életed a fórumozásÉn inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
hagyjá' márKeelhaul írta:Nem akarok kötekedni gazdaságmatematikusként, de mit jelent az, hogy csinálja meg? Számoljon szélsőértéket, számolja ki a gyököket, integrálja, esetleg vizsgálja meg folytonosság, mérhetőség, határérték szempontjából?
Térinformatika illetve GépészmérnőkiVito írta:az egyik diplomád nem matekból van? (Alessandro írta:csak azt nem értem gyerekek ,és tényleg nem bántásként mondom illetve kérdem ,hogy miért kell más véleményére ugrani ami mondjuk nem egyezik éppen a tieddel.... Ez nem csak fórumokban gyakori ,hanem a való életben is..Attól mert olykor nem értek egyet pl az asszonnyal még szeretem és nem ugranék neki ,csupán szexuálisan..Ha egyformák lennénk ez és az összes fórum haldokolna ,a moderátorok meg mehetnének munkanélkülire
Azért mert más a véleményem ,véleményed még nem vagyok se retardált se gyp-s ahogy te sem ha éppen nem értünk egyet...ezt végre elkéne fogadni egyeseknek.... Peace
)
a segítség kéne topicban lenne egy feladat
az egyik diplomád nem matekból van? (Alessandro írta:csak azt nem értem gyerekek ,és tényleg nem bántásként mondom illetve kérdem ,hogy miért kell más véleményére ugrani ami mondjuk nem egyezik éppen a tieddel.... Ez nem csak fórumokban gyakori ,hanem a való életben is..Attól mert olykor nem értek egyet pl az asszonnyal még szeretem és nem ugranék neki ,csupán szexuálisan..Ha egyformák lennénk ez és az összes fórum haldokolna ,a moderátorok meg mehetnének munkanélkülire
Azért mert más a véleményem ,véleményed még nem vagyok se retardált se gyp-s ahogy te sem ha éppen nem értünk egyet...ezt végre elkéne fogadni egyeseknek.... Peace
nézd, nem a másfajta véleménnyel van a probléma, azt el kell fogadni, mint ahogy az idelátogató madridisták egy részétől el is fogadja itt mindenki, mert normális stílusban adják elő a mondanivalójukat.Alessandro írta:csak azt nem értem gyerekek ,és tényleg nem bántásként mondom illetve kérdem ,hogy miért kell más véleményére ugrani ami mondjuk nem egyezik éppen a tieddel.... Ez nem csak fórumokban gyakori ,hanem a való életben is..Attól mert olykor nem értek egyet pl az asszonnyal még szeretem és nem ugranék neki ,csupán szexuálisan..Ha egyformák lennénk ez és az összes fórum haldokolna ,a moderátorok meg mehetnének munkanélkülire
csak azt nem értem gyerekek ,és tényleg nem bántásként mondom illetve kérdem ,hogy miért kell más véleményére ugrani ami mondjuk nem egyezik éppen a tieddel.... Ez nem csak fórumokban gyakori ,hanem a való életben is..Attól mert olykor nem értek egyet pl az asszonnyal még szeretem és nem ugranék neki ,csupán szexuálisan..Tim írta:Ezzel járna a legjobban mindenki szerintem.Alessandro írta: Én inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
Ezzel járna a legjobban mindenki szerintem.Alessandro írta: Én inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
ezzel kellett volna kezdeni.Alessandro írta:...Én inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
Biztos nem fagy ,,,egy új regisztráció és ennyi... olvasni meg reg nélkül is lehet a fórumokat ... ,neked az életed a fórumozásgrecki írta:Off:
Majd ha a Madridistáról is repülsz, akkor már lehet, hogy a szád szélére fagy a mosoly...![]()
On:
Én sem értem Sztoicskovot. Ezzel max újabb adag motivációt ad a Madridnak, hogy behúzzák a meccseiket és elhallgattassák.