2023.02.05. 22:06:18
Andris írta: ↑2023.02.05. 21:49:50
Kessie abszolut nem kepes labdaelosztokent viselkedni, igy teljesen felesleges a negy kp. Egyelore tamadni kene es dominalni, nem vedekezni. Gavi es kicsit Pedri is hiaba van igy feljebb.
Egyetértek, bár a 15.percben talán ezt nem láthatta Xavi.
Most meg levenni Kessiét kicsit cink lenne, de én meglépném egy csatár behozatal miatt.
Sinya22 írta: ↑2023.02.05. 21:57:49
Volt valaha e ennyire jó védelmünk?Ami egységes is volt, és technikailag mind a 4-en ennyire magas szinten voltak?Hihetetlen hogy a Lenglet, Piqué duótól ide jutottunk, végre nem fo..ok egy kontrától vagy egy labdavesztéstől.
Képességekre, tudásra szerintem nem volt ilyen jó védelmünk, legalábbis mióta én nézem a Barcát.
Mondjuk az Alves-Puyol, Piqué-Abidal is komoly volt, de a mostani főleg ha Baldé van fent, az nagyon ütőképes, nemzetközi szinten is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."