Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mi sem természetesebb, minthogy egy sorsdöntő BL-meccsen kísérletezgessünk egy, a csapat számára teljesen idegen szerkezetet, amihez ráadásul több poszton sem lenne megfelelő emberünk.jethrotull írta:Ma én 4-4-2-őt játszatnék Tata helyében, Song-Fabregas-Busquets-Iniesta kp.-val, elöl Messi és Pedro/Alexis, kezdetben. Később esetleg - ha jól mennek a dolgok - Song helyett Neymar.
A védelmet mindenképpen ki kell segíteni, ezúttal óvatosabb lennék a támadásokkal.
Off:hank1ee írta:Zombori, te vagy az?Léfe írta:Csak egy esetben nyerhetünk. Ha minimum egy gollal többet rugunk mintt ők.
Zombori, te vagy az?Léfe írta:Csak egy esetben nyerhetünk. Ha minimum egy gollal többet rugunk mintt ők.
Ekkora szentségtörést erre a fórumba berakni... Imádom ezeket a semmitmondó statisztikákat. Kitérhetnék minden egyes kis adalékodra, de nem fogok. Ellenben ajánlok egy Barcelona-Villareal meccset (2-1) amiben tökéletesen látszik, hogy miért is Xavi a király.Tobias88 írta:Egy kis statisztika a Xavi-t már nem kezdő játékosnak tartók között. Utolsó 4 meccs amikor játszott és amikor nem:
Játszott:
- gólarány: 9-5, kapuralövés: 25, labdabirtoklás: 71%
Nem játszott:
- gólarány: 20-3, kapuralövés: 36, labdabirtoklás: 72%
A labdabirtoklás nem csökkent egy cseppet sem, szóval aki ezt hozza fel érvnek Xavi mellett az már bukta is az érvelését. A többi pedig beszédes. A kapott gólokban az eltérés inkább a véletlen műve, de a rúgott gól igen csak beszédes.
Ezért mondom, hogy ma is a 4 védő előtt a normális kezdő ez lenne:
Busquets, Song - Pedro (jobb középpályásként), Fabregas, Iniesta
Xavi egyszerűen már nem klasszis
Az Atletico meccsen mindkét csapatnak megfelelt a 0-0. Itt a City-nek szerintem egyáltalán nem, de még nekünk sem igazán.Vakmacska írta:Hát, tudjátok könnyen megeshet, hogy egy nagy 0-0 lesz.
Mindkét csapat óvatoskodni fog, nem fognak kinyílni.
lehet, hogy ismerik egymást, hisz minden héten látni őket a tévében, az összes meccsüket.
De egymás ellen még sosem játszottak.
Könnyen lehet, hogy inkább biztonságra fognak rámenni, kb mint az Atletico elleni meccs.
jah,mint két éve a Chelsea elleni elődöntő odavágón...1-0ra kikaptunk,úgy,hogy mindent kihagytunk,még 5 méterről is sikerült kapufákat lőni...visca el barca írta:
nekem az az egy félelmem van, hogy minden helyzetünket eltököljük, megy majd a szokásos, még a gólvonalról is passzoljunk visszafele (lehetőleg sarokkal) játék, a city meg 2 kontrából, nulla játékkal lő két gólt.
reménykedem benne, hogy két gólt lövünk, onnan meg már jók vagyunk.
Ilyenkor szokott lenni egy nagy koppanás amúgy... Bár teszem hozzá nekem sokkal több a barca drukker haverom mint a real, és nagy többségben szerintük is kikaptok ma (engem legjobban ez lep meg)...visca el barca írta:hihetetlen h az emberek mennyire várják h pofára essünk. nézegetem a focis oldalakat és a bara szurkolokat leszámítva mindenki sima sziti sikert remél.
Ettől félek a legjobban, mivel én ma azért fogok leülni, hogy egy jó meccset nézzek. Mixen megteszem 4 vagy több gólra, aztán remélem bejönVakmacska írta:Hát, tudjátok könnyen megeshet, hogy egy nagy 0-0 lesz.
lehet, hogy ismerik egymást, hisz minden héten látni őket a tévében, az összes meccsüket.
Könnyen lehet, hogy inkább biztonságra fognak rámenni, kb mint az Atletico elleni meccs.
Én nem hiszem, hogy a City otthoni környezetben óvatoskodni fog. Tudják, hogy a Camp Nou-ban nem ők lesznek az esélyesek, úgyhogy előnyt kell szerezniük Manchesterben (ahol egyébként elég jól megy nekik). A keretük megvan a támadó felfogáshoz, nyilván azzal is tisztában vannak, hogy a védelmünk nem sebezhetetlen, úgyhogy én nem gondolom, hogy ma biztonsági játékra mennének. Az Atletico ellen más volt, ott mindkét fél tudta, hogy fog még botlani a másik a bajnokság során és nem azon a meccsen múlnak a dolgok, itt viszont 2 meccs alatt kell eldönteni, hogy melyik csapat esik ki.Vakmacska írta:Hát, tudjátok könnyen megeshet, hogy egy nagy 0-0 lesz.
mondasz vmit, lehet h egy merő unalom 0-0 lesz, egy két kapuralövésselVakmacska írta:Hát, tudjátok könnyen megeshet, hogy egy nagy 0-0 lesz.

Pedig erre legalább 50% esélyt adok. A másik,hogy Xavi-Iniesta középpálya, Pedro-Messi-Alexis. Erre is 50% esély van.connor írta:Egy valamit nem szeretnék látni a mai kezdőnkkel kapcsolatban: egy olyan felállást, amiben szélső támadó pozícióban középpályás kap szerepet. Ez a felállás már megbukott többszörösen is, egyrészt Iniesta-val a szélen, másrészt Cesc-kel középen. Egy ilyen taktikával biztosra venném a bukást.
Neymart én egyértelműen nem raknám a kezdőbe ma. Hétvégén ugyan volt egy bombagólja, de közel sem 100 százalékos még, ezt látszott a játékán is. Kell még neki 1-2 meccs, hogy újra felvegye a ritmust. A visszavágón már kezdhet és ha addig eléri a legjobb formáját, akkor kulcsfontosságú is lehet. Ettől függetlenül minimum 25-30 percet biztosan kapni fog ma is, de nem ő lenne most a legjobb megoldás a kezdőbe.visca el barca írta:egyre több tervezett összeallitas lát napvilágot, neymar sehol nem kezdő. a marca szerint (akik soha nem találják el) pl. ini, busi, xavi kp lesz elől fabreval a baloson.