Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ezt nagyon szomorú volt nézni!
Őket tényleg én is idesorolom de csak abban különböznek a csatáoktól hohy hátrébvontan játszanak , mert nem szerelnek , nem dologoznal sokat. SZERINTEMGame90 írta:Nálam Deco, Kaká stb támadó kp. Xavi átmenet, ahogy Zozzy is mondta.lionelmessi19 írta:Nálam Xavi abszolút tkp.
gondolom szervezőre, összekötőre gondolsz.barca99 írta:És akkor a középső középpályás az micsoda?
Jó, én is érzem a különbségeket, tudjátok jól, csak olyan egyszerűen szűkítem, h a vkp (a klasszikus) az vkp, az összes többi tkp. Így Xavi is...Game90 írta:Nálam Deco, Kaká stb támadó kp. Xavi átmenet, ahogy Zozzy is mondta.lionelmessi19 írta:Nálam Xavi abszolút tkp.
Nálam Deco, Kaká stb támadó kp. Xavi átmenet, ahogy Zozzy is mondta.lionelmessi19 írta:Nálam Xavi abszolút tkp.
Akkor ki volt nálad a 2. védekező kp. Edmilson mellett?lionelmessi19 írta:Nálam Xavi abszolút tkp.Zozzy 5 írta:
Xavit én nem veszem tipikus vkpnak. Ő az átmenet...Más kérdés, hogy a BL menetelésben Xavi sajnos nem tudta kivenni a részét, De Ini sem tipikus védelezőt játszott.
Nálam Xavi abszolút tkp.Zozzy 5 írta:
Xavit én nem veszem tipikus vkpnak. Ő az átmenet...Más kérdés, hogy a BL menetelésben Xavi sajnos nem tudta kivenni a részét, De Ini sem tipikus védelezőt játszott.
Az, hogy nem tudtunk mit kezdeni a labdával, az nem annak az oka, hogy nem volt nálunk elég labda. Hanem annak, hogy a csatárjátékunk legtöbbször a 0val volt egyenlő. Akiktől vártuk volna a bugit, vagy nem volt kedvük játszani, vagy nem ment nekik. Ezen pedig az nem segít, hogy behozol még1 védekező szellemű játékost. Szerintem...cruyff írta:Cruyff ezt nem a Dream Teamre mondta, hanem úgy általános igazságként. Ahhoz, hogy támadj, meg kell szerezned a labdát. Ahhoz, hogy folyamatos presszió alatt tartsd az ellenfelet folyamatosan birtokolnod kell azt. Namost, sokan mondják, hogy a labdatartással nekünk eddig sem volt baj. Ez nem igaz! A Barca valóban sokat birtokolja a labdát, de ennek 70-80%-a abban merül ki, hogy Puyolék adogatnak a saját 16-osuk előterében. Meg lehet figyelni, hogy amint átkerülünk az ellenfél térfelére, már tehetetlenek voltunk.
Xavit én nem veszem tipikus vkpnak. Ő az átmenet...Más kérdés, hogy a BL menetelésben Xavi sajnos nem tudta kivenni a részét, De Ini sem tipikus védelezőt játszott.lionelmessi19 írta:Úgy emlékszem a kezdőben volt 2 vkp.Zozzy 5 írta: Persze, nyilván volt alkalom, mikor úgy álltunk meccs közben, akkor váltottunk. De ez természetes. Ellenben az alapfelállásban sosem szerepelt 2 vkp...
bocs h beleszólok,de az odavágon is két vkp-val játszottunk...edmilson és motta...be is jöttlionelmessi19 írta: Úgy emlékszem a kezdőben volt 2 vkp.
Úgy emlékszem a kezdőben volt 2 vkp.Zozzy 5 írta:Persze, nyilván volt alkalom, mikor úgy álltunk meccs közben, akkor váltottunk. De ez természetes. Ellenben az alapfelállásban sosem szerepelt 2 vkp...lionelmessi19 írta:Zozzy, itt ott azért használtunk két vkp-t, pl. Chelsea elleni visszavágón a Camp Nouban. De akkor is , semmi szükség rá.
Hát, nah igen...Azt nem mondom, hogy a középpályás védekezésünk jó lett volna, de a labdabirtoklással sosem volt baj. Csak a baj az volt, hogy nem tudtunk vele mit kezdeni...Rivaldo11 írta:Egy vkp bőven elég,ha a megfelelő távolság van a csapatrészek között, és nincsenek hatalmas, tátongó lyukak, üresen hagyott 15 m.-es szakaszoka pálya közepén, mint idén láttuk jópárszor.
Persze, nyilván volt alkalom, mikor úgy álltunk meccs közben, akkor váltottunk. De ez természetes. Ellenben az alapfelállásban sosem szerepelt 2 vkp...lionelmessi19 írta:Zozzy, itt ott azért használtunk két vkp-t, pl. Chelsea elleni visszavágón a Camp Nouban. De akkor is , semmi szükség rá.