Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kíváncsi leszek mennyire lesz abból rotálás.daffy írta:Vidalt választottam volna kicsivel többért,de én sem vagyok elégedetlen. Nem sztár,nincs nagy fizetése (3m),valószínű egyelőre nem nyüsszög a rotálás miatt sem. Jelenleg teljesen korrekt opció.kristop írta:szerintem kovacic az az igazolás, amire a realnak szüksége volt.
Igen, a címvédő dolga mindig nehezebb, mint a trónkövetelőjé. Nem véletlen, hogy a modern labdarúgásban a BL-t még senkinek sem sikerült megvédenie, de bajnoki címvédéshez is nagy bravúr kell. Ha csak a spanyol bajnokságot megnézzük: a Del Bosque féle Realt a világ akkori legjobb csapatának tartották, mégsem tudott a bajnokságban címet védeni. A Rijkaard féle Barca, amely szintén a világ legjobbja volt eljutott zsinórban 2 győzelemig, a harmadikat viszont elbukta egy nem túl acélos Real ellen. Pep Barcájának, amely aztán tényleg egy korszakalkotó csapat volt, öszejött a triplázás, a negyedikre már ők is elfogytak.soha nem szoktam pesszimista lenni, meg leírni a csapatot egy vereség miatt, meg ilyenek, nem is ez mondatja ezt velem, de ahogy simeone is mondta, nekem is nagyon nehezemre esik elképzelni, hogy a real nem nyer bajnokságot idén se, benitez ide vagy oda. mennyi lenne már? nyolc év alatt egy darab bajnokság nekik? ilyen kerettel? egy normális felkészüléssel a hátuk mögött? szerintem most behúzzák, kivéve ha az atma megint valami embertelent megy, mert nekik is jól sikerült ez a nyár, de erre azért kevesebb az esély.
nekünk ez a két szuperkupa kicsit betett, és a klubvébé se lesz olyan kellemes. nem túl jó, ha már augusztus közepén maximumom kell pörögni, meg 120 percet játszani úgy, hogy a te csapatod fejezte be a legkésőbb a tavalyi versenysorozatot alapból és sokan még copán is voltak. jönnek is a problémák, a négy szélsővédőnkből egy maradt (alves), piqué eltiltása, neymar mumpsz (haha), transzerferban. nem lesz ez olyan egyszerű, de a blben és a kupában bízok, ott sokszor szerencse is elég, nem kell egész évben maximumon pörögnöd.
Vidalt választottam volna kicsivel többért,de én sem vagyok elégedetlen. Nem sztár,nincs nagy fizetése (3m),valószínű egyelőre nem nyüsszög a rotálás miatt sem. Jelenleg teljesen korrekt opció.kristop írta:szerintem kovacic az az igazolás, amire a realnak szüksége volt.

Ha tényleg azt mondta, ami a jegyzőkönyvbe bekerült, akkor teljesen jogos a kiállítás. Ez minden pályán így megy. Azon lehet vitatkozni, hogy ezért az x meccses eltiltás jogos-e vagy nem, de a piros lap az egyértelmű.ZBarca írta: Nem azt mondom, hogy a Real a hibás, sem azt, hogy nem volt hülyeség amit csinált, de szerintem akkor sem volt indokolt a kiállítás. Ugye egy nagyon feszült mérkőzésről volt szó és elharapóztak az indulatok. Még egyszer leírom, hogy tényleg felesleges volt nekiállni vitatkoznia, de azért az mégis túlzás, hogy a spori egyből elküldte zuhanyozni...
Nem azt mondom, hogy a Real a hibás, sem azt, hogy nem volt hülyeség amit csinált, de szerintem akkor sem volt indokolt a kiállítás. Ugye egy nagyon feszült mérkőzésről volt szó és elharapóztak az indulatok. Még egyszer leírom, hogy tényleg felesleges volt nekiállni vitatkoznia, de azért az mégis túlzás, hogy a spori egyből elküldte zuhanyozni...Bob_Marley írta:Egy Pique eset után, ami teljesen egyértelmű volt csak kikeres pár ember valamit, hogy a RM szóba jöjjön.....És aztán meg majd jön pár hét múlva, hogy miért velünk foglalkozik xy....
Ha valaki ezt eltudná nekem egyszer magyarázni, hogy erre mi szükség van.....
Mi a franc köze van Ronaldonak ehhez a Pique esethez????Ronaldo fogdosását meg lehet nem is látta a bíró, attól még nem volt szép, de könyörgöm Pique kevésbé hibás, mert már más is csinált ilyet? A francokat. Odament és fél méterről üvöltött a partjelzővel, majd ki tudja utána miket mondott a sporinak. És akkor meglepődünk ha kiállítják meg kap pár meccset? És a végén kiderül, hogy a Rm tehet róla....Pár ember nem is a Barcelonanak szurkol hanem a Real Madrid ellen, ez meg roppant szomorú.

Persze, ettől még hibás, csak sokkal durvább esetekért nem járt eltiltás. Itt meg akár 12 meccsre is eltilthatják.Bob_Marley írta:Egy Pique eset után, ami teljesen egyértelmű volt csak kikeres pár ember valamit, hogy a RM szóba jöjjön.....És aztán meg majd jön pár hét múlva, hogy miért velünk foglalkozik xy....
Ha valaki ezt eltudná nekem egyszer magyarázni, hogy erre mi szükség van.....
Mi a franc köze van Ronaldonak ehhez a Pique esethez????Ronaldo fogdosását meg lehet nem is látta a bíró, attól még nem volt szép, de könyörgöm Pique kevésbé hibás, mert már más is csinált ilyet? A francokat. Odament és fél méterről üvöltött a partjelzővel, majd ki tudja utána miket mondott a sporinak. És akkor meglepődünk ha kiállítják meg kap pár meccset? És a végén kiderül, hogy a Rm tehet róla....Pár ember nem is a Barcelonanak szurkol hanem a Real Madrid ellen, ez meg roppant szomorú.

Most elöntöttek az emlékek a tavaszi klasszikussal kapcsolatban.MessiNeymarSuarez a Gerard Piqué topikban írta:Vagy amikor Ronaldo a tökét fogdosva azt ordibálta a bírónak hogy "szereted/kedveled?"....

Már most az Oscar esélyesek között van!S.Agüero írta:Hát, a pályán elég jól ment neki.nem csodálkoznék ha még a színészettel is bepróbálkozna.
Hát, igazából szerintem a PSG-be elmegy jövőre majd, ott végképp degeszre keresi magát, aztán 2-3 év múlva elmegy az USA-ba celebeskedni. Van ott is pénz bőven, Gerrad azért sem kap sokat gondolom, mert egy újjáalakult csapatba ment - nem? -, tuti van ott is olyan, aki többet tud fizetni, nem véletlen, hogy annyian mennek oda - Beckham se szotyiér ment ki szerintem anno. Red Bullnál meg lehet van akkora pénz, plusz tuti sok befektetőt is maguk mellé tudnának csődíteni CR miatt, visszahozná ő ott az árát, afelől nincs kétségem..visca el barca írta:kizárt h NYC-ben tudjanak neki akkora pénzt adni mint dubajban. gerrard ha jól emlékszem, valami heti 100k körül kap, az arabok nevetve letesznek heti 5x ennyit cr-nek

Hááát, azok alapján amik mostanában hírlenek róla, ki tudja..visca el barca írta:év közben gondolom nem fog egy szombat-szerdai meccs között átruccanni csajozni..