Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sharkinho írta:Egy volt... Az is 11-esSaviola írta:Majd valaki linkelje a gólokat,legyen olyan szíves
Mihu írta:És mégis ezt te hol láttad?mypeter írta:Ami pozitív: Touré nagyon jól játszott, DOs Santos kreatív volt, Henry szintén. Ami negatív: Bojan csak gólt akart lőni, más nem érdekelte, Oleguer rosszabb, mint volt, Jorquera bevédett egy fejest, Deco ideges volt, durva és béna.
Ami pozitív: a Barcaonline-on a Hearts elleni meccset is élőben adják, szombat fél6. Megéri előfizetni rá. Full screen, jó minőség, angol-spanyol-katalán választható kommentár.!!!!![]()
![]()
Mert a társaság 3/4-énél fekete volt a képernyő rojadirectán és más stream se volt
Nem azt mondom hogy nem hiszem csak kíváncsi vagyok
Mihu írta:És mégis ezt te hol láttad?mypeter írta:Ami pozitív: Touré nagyon jól játszott, DOs Santos kreatív volt, Henry szintén. Ami negatív: Bojan csak gólt akart lőni, más nem érdekelte, Oleguer rosszabb, mint volt, Jorquera bevédett egy fejest, Deco ideges volt, durva és béna.
Ami pozitív: a Barcaonline-on a Hearts elleni meccset is élőben adják, szombat fél6. Megéri előfizetni rá. Full screen, jó minőség, angol-spanyol-katalán választható kommentár.!!!!![]()
![]()
Mert a társaság 3/4-énél fekete volt a képernyő rojadirectán és más stream se volt
Nem azt mondom hogy nem hiszem csak kíváncsi vagyok
És mégis ezt te hol láttad?mypeter írta:Ami pozitív: Touré nagyon jól játszott, DOs Santos kreatív volt, Henry szintén. Ami negatív: Bojan csak gólt akart lőni, más nem érdekelte, Oleguer rosszabb, mint volt, Jorquera bevédett egy fejest, Deco ideges volt, durva és béna.
Ami pozitív: a Barcaonline-on a Hearts elleni meccset is élőben adják, szombat fél6. Megéri előfizetni rá. Full screen, jó minőség, angol-spanyol-katalán választható kommentár.!!!!
Sztem ugyanúgy lesz, mint az előző idénybenMihu írta:A SportTV-n már nem is lesz?
Én is elköszönök jóéjt (Köszi Sk!!!!)-Deco- írta:Poker...Ma már tényleg nem lesz meccs... Jóéjt...