Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DDD tesz magasról a MU-ra. uo. pénzéhes mint a többi, nem fogja eldobni azt az 5-6-7 millios aláíráspénzt.Alfa írta:Viszont De Geatól óriási parasztság lenne ezt meglépni hiszen sokat köszönhet a MU-nak és a Real úgyis leigazolja és legalább a MU is jól járna.
Volt bőben ilyen, ne aggódj.visca el barca írta:
picit off, de Bob, komolyan gondolkodom rajta, hogy volt e már valaha itt, akárcsak egyetlen olyan játékos is, akiről rossz véleménnyel lettél volna.ha jönnének a hírek, hogy ramos helyére juhász roland érkezik, akkor is leírnád azt, hogy nem rossz, meg rutinos, stb stb
Hátha neked/nektek ennyit jelent egy olyan játékos mint ő, aki több mint 15 éve a ti keretetekben gülüzik s akkor is szereti azt a klubot aminek a drukkerei szidják, fütyülik csak mert éppen azt az egy lövést nem védte a 12 helyzetből,akkor nem vagyok benne biztos hogy te szívvel-lélekkel azt a klubot szereted amit te most a saját felfogásodban védesz, de számunkra csak megmutatod hogy mennyire nem becsüli nagyra a játékosokat és azt hogy amíg pérez áll a madrid élén addig a real csak a második legnagyobb fekete folt a fifa után a futballban . Ja és attól még hogy focista az ember attól még nem eldobható zsebkendő amit csak úgy el lehet dobni aztán meg majd elfelejtjük....daffy írta:Klasszikus,de tényleg ide illik,hogy ezen sor után a többit el sem kellett volna olvasnom.Sanama írta: De hagyjuk már ezt a teljesítményt dolgot, ez bullshit.
Azon túl,hogy nem értesz egyet a dologgal,meg sem akarod/tudod érteni,amit le akartam írni. Hogy sikerült-e az más kérdés. Nincs időm lefolytatni itt egy hosszabb vitát,így elrendezném annyival,hogy nem értek veled egyet. Ő egy focista. Ennyi. És mint olyan,ha a teljesítménye nem megfelelő,akkor a padra kerül. Ha nem akar oda kerülni,távozik. Távozott. Ragozhatjuk,de ennyi a sztori.
Tedd meg nekem és a Real Madrid helyében vezényeld le nagy vonalakban máshogy a szituációt. Mi a méltó?Sanama írta: Én meg erről beszéltem. Itt láthatjuk Perez úr egyik áldozatát. Egyet a sok közül.
Én meg erről beszéltem. Itt láthatjuk Perez úr egyik áldozatát. Egyet a sok közül.daffy írta:Klasszikus,de tényleg ide illik,hogy ezen sor után a többit el sem kellett volna olvasnom.Sanama írta: De hagyjuk már ezt a teljesítményt dolgot, ez bullshit.
Azon túl,hogy nem értesz egyet a dologgal,meg sem akarod/tudod érteni,amit le akartam írni. Hogy sikerült-e az más kérdés. Nincs időm lefolytatni itt egy hosszabb vitát,így elrendezném annyival,hogy nem értek veled egyet. Ő egy focista. Ennyi. És mint olyan,ha a teljesítménye nem megfelelő,akkor a padra kerül. Ha nem akar oda kerülni,távozik. Távozott. Ragozhatjuk,de ennyi a sztori.
Ez stimmel,de mondjuk te mit tettél volna? Tartunk ott,hogy vége a szezonnak,Iker teljesítménye nem megfelelő. Hogyan tovább? Választhatsz,hogy a mostani,az egy vagy a két évvel ezelőtti szezon végén tartunkBoixos írta:persze, lehet ezeket a dolgokat rendkívűl szimplán csak úgy nézni, h befért, v nem fért be, ha elküldik, akkor nem fért be, ez egyértelmű. csakhát az egész szitu rendkívűl méltánytalannak látszik így kintről egy olyan gyerek ügyében, akinek azért nagyon sokat köszönhet a madrid.
mostanra elfelejtődött a glasgow-i bl-döntő, amikor casillas kivédte a leverkuseni zsugások szemét, vagy azok az időszakok, amikor kizárólag ő volt az, aki tartotta a lelket a brigádjukban, h ne sűllyedjen le, saját magukhoz képest, a béka segge alá a csapatuk. ezek ilyenkor nem számítanak, csak az, h az utóbbi időben, mondjuk azóta, mikor a speciális murinnyó a padra zavarta, már nem azon a szinten nyomta, ahogy tőle megszokott volt.
talán ez csípi a szemét a kívülállóknak, többek között nekem is.
Ebben tényleg tuskó a madridi publikum,de nem vagyok abban biztos,hogy nem az öltözői dolgoknak szólt a fütty.a kifütyülés és szurkolók hozzáállása akkor is durva daffy
Klasszikus,de tényleg ide illik,hogy ezen sor után a többit el sem kellett volna olvasnom.Sanama írta: De hagyjuk már ezt a teljesítményt dolgot, ez bullshit.
De hagyjuk már ezt a teljesítményt dolgot, ez bullshit.daffy írta:Rettentően túloztok. Persze ez nem gond,egy Barcástól nem várható el,hogy olyan mélyen és napi szinten figyelje a túloldalt,mint egy Madridostól. Viszont Flo papát már elég sokan a sunyiba kívánják. Nem véletlenül,mert egy idióta. Ugyanakkor azt látni kell(kéne),hogy Casillas már évek óta nem az a focista,aki volt. Rendkívül gyengén védett magához képest,kedvetlenül álldogált a kapuban. Egyszerűen egy ilyen játékos nem tartható a pályán,még ha legenda is. Ezen felül voltak kétes belső ügyei is,ami nem túl szerencsés függetlenül attól,hogy ő lát-e jól vagy sem.
Ő egy legenda. De ahogy Puyol,Xavi,úgy ő is megöregedett. A padot nem fogadja el,mert úgy érzi,hogy a legmagasabb szinten tud még teljesíteni. Kétséges,de tegye. A Real annyira dobta ki,hogy a távozása elé nem gördítettek akadályt. Ingyen elengedték és válogathatott a csapatok közül. Sőt,12 milliót fizet még neki a Madrid. Messze van ez az elüldözéstől. 2 évvel húzta tovább,mint kellett volna.
Raúl esete is ilyen. Kevés volt már,nem akart padozni,távozott. Hogy ebbe mit akartok belelátni az értelem szerűen más kérdés.
Casilla és Navas is jobb kapus jelenleg,mint Iker. Így ha DDD csak jövőre jönne ingyen,akkor sem állna rosszabbul a csapat,mint tavaly.
Danilo zsebben. Ramos maradni fog. Egy kp-s érkezik még,aztán csókolom.(Pogba vagy Verratti).
es vajon miert akarta, hogy igy legyen?daffy írta:Az ő kérésére történt. Nem akart felhajtást,ünneplést. Azt kérte,hogy egyedül zárhassa le a dolgot a sajtótájékoztatón és az újságírók se szóljanak nagyon hozzá.culinho írta:. Itt volt Xavi esete példának, de odaát a látszatra se vették a fáradtságot, egyedül ülte végig csóri a sajtótájékoztatót.
Az ő kérésére történt. Nem akart felhajtást,ünneplést. Azt kérte,hogy egyedül zárhassa le a dolgot a sajtótájékoztatón és az újságírók se szóljanak nagyon hozzá.culinho írta:. Itt volt Xavi esete példának, de odaát a látszatra se vették a fáradtságot, egyedül ülte végig csóri a sajtótájékoztatót.
igen, ezek a gyerekek kb ugyanúgy nem szeretnek gondolkodni dolgokon, mint azok, akikről az offtopikban van/volt szó az ún. menekültügy kapcsán. csak perez nem rémtörténetekkel, hanem ezekkel a 80-90-100 misis igazolásaival szoktatta erre a népet.visca el barca írta:és az a durva, hogy a madrid szurkolók 3/4-e isteníti ezt a kóklert mert minden évben jön egy 80 milliós "sztár"Boixos írta:...
és az a durva, hogy a madrid szurkolók 3/4-e isteníti ezt a kóklert mert minden évben jön egy 80 milliós "sztár"Boixos írta:teljesen rendben van a perez hozzáállását ismerve az a szitu, ahogy casillast kiszórták a madridból.
ugyanezt művelték hierróval és raúllal is, és akkor is ez a gyökér volt az elnökük.
tudnak bánni a legendáikkal...
de nem baj, perez a legnagyobb támogatónk odaát, amíg ez a tökorrú dönt kérdésekben, addig nem lesz gáz.