Nem olvastam el a korábbi üzeneteket (direkt), csak szimplán leírom a véleményem a tegnapi meccséről.
Alig jutott labdához, mert a Mallorca egyszerűen képtelen volt kijönni a félpályáról. Ezért volt az, hogy Masch alig jutott a labda közelébe, mert valakinek biztosítani is kellett, hogy ha esetleg megindul az ellenfél, akkor legyen védelem.
A meccs vége felé, amikor már egyre aktívabb volt a Mallorca, akkor már voltak szép szerelései, és igen, láttam, hogy még fájós lábbal is odacsúszott. Ez a dolga, ez igaz, na de nagyon szimpatikus volt nekem a hozzáállása.
A hajrában pedig, mikor látta, hogy nem megy a gólszerzés a társaknak, igenis szép lövéseket eresztett meg, amiket szintén parádésan védett a vendég kapus. Na de ha azok közül csak egy is beakad, akkor most kis túlzással ő lenne a meccs embere.
Nálam jól játszott, igaz, hogy van még ennél feljebb, de nem volt ez rossz teljesítmény. Sodródott a Mallorca defenzív játékával, ezért nem volt annyira játékban. Ez az én véleményem!
Most pedig elolvasom a ti hozzászólásaitokat is, csak nem akartam, hogy az befolyásoljon engem, amíg a véleményemet megírtam! (Nem mintha befolyásolna más írása, csak hát nem akartam leszólni senkit, aki esetleg nagyon ellenkező véleményen van, mint én!)