Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
daffy
Madridista

2010.06.08. 22:02:59

LG írta:
Barca_10 írta:Itt a hiba.Messi kijelentette,hogy pályafutását a Barcelonában kívánja befejezni.
Ahogy előtte sokan mások is, akik mégsem fejezték be itt :roll:
nem nagyon tudom elképzelni más ligában
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.06.08. 21:13:30

Barca_10 írta:Itt a hiba.Messi kijelentette,hogy pályafutását a Barcelonában kívánja befejezni.
Ahogy előtte sokan mások is, akik mégsem fejezték be itt :roll:
daffy
Madridista

2010.06.08. 20:40:51

fcb4ever írta:
daffy írta:sztem nem volt ott semmiféle hivatalos ajánlat.csak piszkálódás. :wink:
Pérez papától kitelik, hogy megpróbálja a lehetetlent is :D
Igaz én simán elképzelem, hogy valóban csak piszkálódott (erőfitogtatásról), de ha Messi rábólint, máris ott terem érte a 100 milla és marad még a többiek potenciális játékosra is.
rajta lett volna a hivatalos oldalakon,azon kívül az egész világ erről beszélt volna
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.06.08. 20:40:31

Itt a hiba.Messi kijelentette,hogy pályafutását a Barcelonában kívánja befejezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barca_10 2010.06.08. 20:40:52-kor.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.06.08. 20:32:25

daffy írta:sztem nem volt ott semmiféle hivatalos ajánlat.csak piszkálódás. :wink:
Pérez papától kitelik, hogy megpróbálja a lehetetlent is :D
Igaz én simán elképzelem, hogy valóban csak piszkálódott (erőfitogtatásról), de ha Messi rábólint, máris ott terem érte a 100 milla és marad még a többiek potenciális játékosra is.
Més que un club.
daffy
Madridista

2010.06.08. 20:27:06

sztem nem volt ott semmiféle hivatalos ajánlat.csak piszkálódás. :wink:
daffy
Madridista

2010.06.08. 19:31:37

fcb4ever írta:
lluisllach89 írta:In declarations reported by Marca, Real Madrid president Florentino Perez has somewhat controversially announced that "[Lionel] Messi is the second best player in the world after Cristiano Ronaldo" and ruled out any attempt by Los Blancos to ever sign the Blaugrana superstar, stating that "it would not be good to have both of them on the same team".

:lol: :lol:
Álmodik a nyomor :lol: :lol:
nyomor? :D tényleg,csak a 2. legjobb a sok millióból...ezt nem nevezném nyomornak.
érdemes elolvasni a nyilatkozat többi részét,amiben kitér arra,h egyetlen igazolást sem akarnak elkapkodni,valamint: Florentino Perez: "Guardiola kiváló képességű edző, de talán Madridba nem illene. Agüero nagyszerű játékos, biztos nem okozna csalódást Madridban sem, de az a poszt be van töltve, s az edző máshová kért játékosokat" ez fejlődés madridban,már az edző kérése fontos.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.06.08. 19:15:18

lluisllach89 írta:In declarations reported by Marca, Real Madrid president Florentino Perez has somewhat controversially announced that "[Lionel] Messi is the second best player in the world after Cristiano Ronaldo" and ruled out any attempt by Los Blancos to ever sign the Blaugrana superstar, stating that "it would not be good to have both of them on the same team".

Álmodik a nyomor :lol: :lol:
Més que un club.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.08. 18:35:21

In declarations reported by Marca, Real Madrid president Florentino Perez has somewhat controversially announced that "[Lionel] Messi is the second best player in the world after Cristiano Ronaldo" and ruled out any attempt by Los Blancos to ever sign the Blaugrana superstar, stating that "it would not be good to have both of them on the same team".

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2010.06.07. 12:59:17

d írta:
daffy írta:d. ne is haragudja,de abból a madridból nem volt nehéz kilógni pozitív irányban.
Pont ezt mondom, a nagy galaktikus korszakban Guti egy lesajnált másodvonalú játékos volt a nagyobb sztárok mögött (enyhe túlzással), most hogy ő volt az egyetlen (Céronaldo mellett) aki kettő egyeneset tudott rúgni a labdába már nagy sztár és zseni és ezért követelik a maradását a szurkolók. Ironikus, nem?
az. mégis egy lapon fogják emlegetni raúllal.
d
Entrenador del Barça

2010.06.07. 12:56:34

daffy írta:d. ne is haragudja,de abból a madridból nem volt nehéz kilógni pozitív irányban.
Pont ezt mondom, a nagy galaktikus korszakban Guti egy lesajnált másodvonalú játékos volt a nagyobb sztárok mögött (enyhe túlzással), most hogy ő volt az egyetlen (Céronaldo mellett) aki kettő egyeneset tudott rúgni a labdába már nagy sztár és zseni és ezért követelik a maradását a szurkolók. Ironikus, nem?
daffy
Madridista

2010.06.07. 12:52:40

Fecooo írta:ennyi erővel roncikát még jobban utálhatnád, ő többször köpött és nagyobbakat ;) (nem kell mellre szívni ;) )
azt el kell ismerned, h edzői korszakában nagyszerűen "viselkedett" mindenkivel :)
ehhez nem tudok hozzászólni,mert annyira nem ismerem a palit,csak előítéleteim vannak :D
roncist is utálom amikor fetreng vagy nem méltó módon viselkedik. néha pont úgy viselkedik,mint amikor a 3 éves gyerek nem kapja meg a boltban a nyalókát,igaz,a kisgyerek nem kap érte sárga lapot.(remélem olyan sokban azért nem hasonlítanak és cr legalább szobatiszta)
d. ne is haragudja,de abból a madridból nem volt nehéz kilógni pozitív irányban.
d
Entrenador del Barça

2010.06.07. 12:50:51

Rövid az emlékezete az átlag focidrukkernek. A tavalyi (elvárásokhoz képest) bűnrosszul teljesítő Madridban Guti volt az, aki felidézte, hogy milyen játékosra lenne szüksége a csapatnak. Felidézte, mert a szerepet nem tudta volna betölteni, egyrészt én látni vélem rajta a fizikai fáradtságot kissé, másrészt azért Guti soha nem volt igazán az a szint, amit elvárnak egy igazán nagy galaktikustól, bár nem volt tőle messze. Ronaldo kiszorította a csatárposztból, ahol még anno játszott, Zidane jobb játékmester volt nála és a sérülései is nagyon hátráltatták. De most ebben a Realban ő volt az, aki felidézte mit kellene egy irányítónak csinálnia a csapatban. De szerintem őt nagyon megfogta, hogy Kakát a helyére hozták. És annak ellenére sem számolnak vele, hogy Kaka nem teljesített jól.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.07. 12:49:19

ennyi erővel roncikát még jobban utálhatnád, ő többször köpött és nagyobbakat ;) (nem kell mellre szívni ;) )
azt el kell ismerned, h edzői korszakában nagyszerűen "viselkedett" mindenkivel :)
daffy
Madridista

2010.06.07. 12:45:03

LM10 írta:
daffy írta:azt mondja már meg valaki,hogy miért vannak a madridisták felháborodva azon,h mou nem tart igényt gutira?először is guti nyíltan kifejezte távozási szándékát,nem is oly rég. most meg hirtelen mégis maradna...ez nem így működik. maximálisan megértem josét. arról most nem beszélek h én gutiban nem látok semmit,sose láttam. tudása megvan,tud szép és fontos passzokat adni,de fejben...
tisztelem azért,amit a madridér tett,de utálom a srácot. nem tudom miért,de rajta kívül én még maradona és rijkaard iránt érzek hasonlót(utálatot),mindamellett h elismerem a tudásukat.
azt hiszem én vagyok az egyedüli madridista,aki megtapsolja mourinho döntését.
Jó kérdés :D Guti egy technikás és ügyes játékos, de fejben gyenge, emberileg meg 0. Most vissza vágnának a madridistán Alvessel...
Az meg pláne vicc, hogy Xavinál még jobb is... :lol:
:D
ebben sajnos egyetértünk. gutit a mentalitása gátolta a klasszissá válásban,nem a tehetsége.
feco,igen,a köpése miatt. nálam az nagyon kiverte a biztosítékot. tudom h nem láttam sokat a pályafutásából és lehet h csak egy rossz pillanatot kaptam el,de ilyet akkor sem lehet. fel lehet rúgni,meg lehet verni,de nálam ez már sok. ja,meg barcás :D (vicc)
gutinak nem az idei passza volt a csúcs,hanem amit anno zizunak adott.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.07. 12:44:22

daffy írta:azt mondja már meg valaki,hogy miért vannak a madridisták felháborodva azon,h mou nem tart igényt gutira?először is guti nyíltan kifejezte távozási szándékát,nem is oly rég. most meg hirtelen mégis maradna...ez nem így működik. maximálisan megértem josét. arról most nem beszélek h én gutiban nem látok semmit,sose láttam. tudása megvan,tud szép és fontos passzokat adni,de fejben...
tisztelem azért,amit a madridér tett,de utálom a srácot. nem tudom miért,de rajta kívül én még maradona és rijkaard iránt érzek hasonlót(utálatot),mindamellett h elismerem a tudásukat.
Frenkie-t miért utálod? a "köpése" miatt? mással vádolni nem nagyon lehet, mert edzőként igazi úriember volt, még Pep-nél is "normálisabban" bánt a külvilággal...
egyébként az első kérdésedre sztem az a válasz, h tudod a "háttalpassza" után ő volt az isten és ez tart még...
LM10
Director del Fútbol

2010.06.07. 12:43:26

Jó kérdés :D Guti egy technikás és ügyes játékos, de fejben gyenge, emberileg meg 0. Most vissza vágnának a madridistán Alvessel...
Az meg pláne vicc, hogy Xavinál még jobb is... :lol:
daffy
Madridista

2010.06.07. 12:35:11

azt mondja már meg valaki,hogy miért vannak a madridisták felháborodva azon,h mou nem tart igényt gutira?először is guti nyíltan kifejezte távozási szándékát,nem is oly rég. most meg hirtelen mégis maradna...ez nem így működik. maximálisan megértem josét. arról most nem beszélek h én gutiban nem látok semmit,sose láttam. tudása megvan,tud szép és fontos passzokat adni,de fejben...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.06.07. 12:33:19

Dave87 írta:Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem Zidane az elmúlt 10 év legjobb játékosa. Hiába R9, Ronaldinho, Messi vagy CR....
Én amióta aktívan követem a futballt (15 éve), még nem láttam olyan elegánsan és legfőképpen ennyire ésszel játszani senkit.
Zidane sokoldalúbb játékos volt, mint Xavi.
Mindamellett, hogy jelenleg toronymagasan Xavi a legjobb középpályás a világon.
Én is így gondolom. De Ronaldonak vagy Ronaldinhonak lehetősége lett volna sztem túlszárnyalni őt is, de nem tudtak élni a lehetőséggel, bár előbbinek a súlyos sérülései is benne voltak ebben.
Messi még CR még nagyon fiatalok, nekik is megvan a lehetőségük, h minden idők egyik legjobbjai legyenek, de ahhoz még sok kiváló szezont kell produkálniuk. Amúgy inkább Messiben látom a lehetőséget, h a legnagyobbak közé emelkedjen. C. Ronaldo kiváló játékos, de sztem Messi lehet a korszakos zseni.
daffy
Madridista

2010.06.07. 08:58:46

d írta:Tuti akkor lesz úgyis, ha hivatalosan is bejelentik. Akkor meg öles szalagcím lesz minden oldalon, nem kell majd utána nyomozni. :)
mint mindenki NAGYRÉSZT én is a médiából értesülök. persze vannak hírek,amik a madridistán ott vannak,újságok,nyilatkozatok stb. ezen források egyike állítja(?) h benitez nem akarja eladni maicont és csak akkor ír alá az interhez. namost,maicon ÁLLÍTÓLAG egyszer ezt mondja,máskor azt. nálam az ő szava nem ér semmit. több orgánum szerint teljes a megállapodás a játékossal,de a kluboknak egyeztetni kell még. "Maicon ügynöke elmondta, hogy az ügyfele sorsa a következő napokban dől el, létezik ajánlat a Real Madridtól, ami nagyon csábító és elfogadható. A probléma az Interrel van: a Real Madrid legfeljebb 25-öt adna, az olaszok 35-öt várnak."
di maria és josé ügynöke ugyan az. tárgyalásokról semmi konkrétumot nem tudok,de az biztos h mou és perez listáján is szerepel a srác. valószínű h 20 millió+játékos lehet a vételár(ez nem teljesen saját vélemény). a benfica arcátlanul nagy összeget kér,mintegy 40 milliót. perez ennyit nem adna,de a megállapodás valószínűsíthető.

ha számadatokra kíváncsi valaki: én di maria-ra 75%ot mondanék,maiconra 65öt. jelenleg
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2010.06.07. 12:34:59-kor.
d
Entrenador del Barça

2010.06.07. 00:06:09

Tuti akkor lesz úgyis, ha hivatalosan is bejelentik. Akkor meg öles szalagcím lesz minden oldalon, nem kell majd utána nyomozni. :)
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.06. 23:43:31

d írta:Húú, nem is tudtam, hogy Daffy Mourinho mellett dolgozik, hogy ilyen jó értesülései vannak az igazolásokról! ;)
Más: Daffy! Mi a helyzet Di Mariával? Tuti? Mert olyan hír volt több helyen hogy Benficás csapattársaknak azt mondta hogy hozzátok igazol(t).
Ő ennek utánajárt gondolom. Engem ennyire érdekel max hogy itt megkérdezzem hátha itt elmondja vki. Nem fogok nyomozni az fix.
Kép
d
Entrenador del Barça

2010.06.06. 23:08:12

Húú, nem is tudtam, hogy Daffy Mourinho mellett dolgozik, hogy ilyen jó értesülései vannak az igazolásokról! ;)
Más: Daffy! Mi a helyzet Di Mariával? Tuti? Mert olyan hír volt több helyen hogy Benficás csapattársaknak azt mondta hogy hozzátok igazol(t).
szajko
Director del Fútbol

2010.06.06. 23:08:10

daffy írta:elvben 80-100 van igazolásokra. maicon 30,kolarov 20,di maria 30,gerrard 30. ez összesen 110. ami megoldható,tekintve h távozók lehetnek. nekem az lenne a legjobb,ha gerrard maradna a poolban.
Maicon 30? :lol:
Moratti annyiért tuti nem engedi.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.06. 23:05:13

Egykori filozófiatanára szerint Mourinho egy zseni- forrás: sötét oldal, ez hatalmas :lol:

Kép
Lezárt