Kis beszámoló:
Pár hete a Milannal kezdtem egyet a Fifa 11-ben, Xboxon. 2 évig voltam ott, Agüero,Piqué,Hulk,Abidal és Vermaalen voltak az igazolásaim a 2 év alatt. Eladtam Seedorfot,Pirlot,Ambrosinit, és Romát. A 2. szezon végénél már meguntam, nem volt ellenfelem, így elmentem a Valladolidhoz
Ronaldinhot és Keitát hoztam el, kölcsönbe Rafaelt. Ronaldinho-nak nem hosszabbítottam meg a szerződését, így ingyen, Keita pedig aprópénz volt.Célkitűzés az volt, h ne esüsnk ki, 15.helyen végeztünk.
Utána jött a Getafe. Gibbs kölcsönbe jött, Rafa a Getafétól a védelembe, K.P.Boateng a középpályára, Macheda kölcsönben a csatársorba. 5. helyen végeztünk, Macheda pedig 23 góllal gólkirály lett
Jött a Barca. 2 évig voltam, Hazard,Alexis (nem Sanchez),K.Touré,Fabregas és Pato jött, ment Busquets,Pepe,Derdiyok,és Ibra. 1 bajnokság, 2 kupa, 2 spanyol szuperkupa, és 1 BL jött össze. 2016 volt ekkor, lejárt a szerződése Messiéknek, és Messinek nem hosszabbítottam meg hanem átvittem magammal a Realhoz..
Realnál a 3.évemben tartok, Subotic és Piqué a védelem közepén, kapuban még mindig Casillas, jobbhátvéd Ramos, balon Marcelo. középpályán Fellaini és Song, előttük Di María,Messi,és Hazard (Cézselé visszavonult), a csatár pedig Agüero. A Barca még mindig nagyon jó, csak kezdenek szétesni, és már annyira ott sem olyan izgalmas mint az elején

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”