Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A spanyol liga más kávéház, ott voltak olyan időszakok, ahol ők jöttek ki rosszabbul a játékvezetői hibákból, volt amikor mi. Ez így reális. Ezzel szemben a BL-ben jó 10 éve csak pozitívan jönnek ki belőle, ez pedig így már nehezen tudom elhinni, hogy véletlen lenne. Tegnap pl. Viniciust akár ki is lehetett volna állítani. Akár kapthatott volna büntetőt is a Dortmund. Talán szigorú, de adható ítéletek lettek volna. De meg sem fordult a bíró fejében egyik sem. Az még okés lenne, hogy 1 meccsen nem fújják be ellenük, de kostans nem teszik, sőt még az egyértelműbbeket sem, pl. szintén Vini ámokfutása a Lipcse ellen. Szintén a Lipcse ellen volt egy véleményes les is. A Bayern ellen is belefújnak a szabad szemmel abszolút nem megállapítható leshelyzetes támadásba. Az is véletlen lenne? És ez csak egy szezon mocska. Soroljuk a többit? Szeencsétlen Bayernt folyamatosan meglpoják, 2017-ben és 18-ban is elfújták ellenük a párharcot. És akkor a féreg belefúj idén is akcióba. Instant örökös eltiltás a partjelzőnek és a patkány marciniaknak is. De ehelyett nyilván nézhetjük a nyomorékokat az EB-n is.safranek írta: ↑2024.06.02. 13:17:14En azt nem ertem, hogy aki kepes ilyen hulyeseget komolyan leirni, az minek nez focit? En pl tuti nem neznek olyan sportagat ahol azt gondolom, hogy valamelyik csapatot tamogatjak a birok.
Evekig verte agyon a barca a realt, akkor nem volt tamogatas? A 2000-es evek elejen tobb mint 10 evig a real nem nyert bl-t, akkor sem jott tamogatas?
Hát nem láttam, ne haragudj nem hiszem, hogy neked erről el kellene számolnom.kmb írta: ↑2024.06.02. 12:17:11A Lipcse elleni párharcról beszélek ahol Viniciust ki kellett volna állítani,jó pár meccses eltiltással megspékelve.Ja hogy pont nem láttad,és gondolom nem is hallottál róla...Javaslom nézd meg.Ott ha akkor helyes döntés születik ott nekik végállomás,hiába mondod hogy akkor is továbbmennek.Ráadásul utána ő szerezte meg a vezetést a Realnak.Saját szurkolóik fütyülték őket annyira pocskul játszottak.A Lipcse még így is majdnem kiegyenlített a végén.Én elismerem hogy mentálisan mindenki felett vannak bőven,de ez nagyrészt azért alakult ki náluk mert érzik minden szinten hogy ha bajba vannak jönni fog a támogatás.Ill ellenük nem lesz.
Te látod is mostanában a Real meccseit,vagy csak nézed?A klaszikós botrányhoz mit szólsz,hogy pont az a kamera nem működött amelyiknek kellett volna,és csak akkor nem amikor kellett volna.Bellingham góljánál a végén véletlenül bejátszottak egy felvételt ami arról a kameráról volt.Az akkori Barcelona fölényét nem lehetett kompenzálni semmivel az a helyzet.Anno Pep is lenyilatkozta hogy a Relt csak akkor győzöd le ha sokkal jobb vagy,máskülönben nincs esélyed.Gondolom nem a kisujjábol szívta ki(.2000-ben lett elnök Perez,2002-ben bl győzelem)safranek írta: ↑2024.06.02. 13:17:14En azt nem ertem, hogy aki kepes ilyen hulyeseget komolyan leirni, az minek nez focit? En pl tuti nem neznek olyan sportagat ahol azt gondolom, hogy valamelyik csapatot tamogatjak a birok.
Evekig verte agyon a barca a realt, akkor nem volt tamogatas? A 2000-es evek elejen tobb mint 10 evig a real nem nyert bl-t, akkor sem jott tamogatas?
Az a mázli, amit a csapat nem befolyásol tudatosan...
En azt nem ertem, hogy aki kepes ilyen hulyeseget komolyan leirni, az minek nez focit? En pl tuti nem neznek olyan sportagat ahol azt gondolom, hogy valamelyik csapatot tamogatjak a birok.
Megérdemlik idén is???csababarca írta: ↑2024.06.01. 22:39:56Ezért se lehet megverni a realt, mélynövésű Carvajal fejel a desszantosok között.
Első félidőben volt esélyük, másodikban momentum nèlkül a Dortmund.
Adeyemi gyors, de full vak a focihoz, nem tud labdát kezelni, átvenni, semmi. pl.
Na mindegy, ez van.
Grat a realnak, abszolút megérdemlik idén is.
nézzétek meg kik szavaznak. Egyrészt néhány újságíró, másrészt a válogatottak csk-i, harmadrészt szurkolók. Kroos kb olyan, mint itt anno Iniesta. Újságírók és csapatkapitányok rá fognak szavazni, szurkolók közül is sokan, főleg, hogy addigra 5 hónapja nyugdíjban lesz.csababarca írta: ↑2024.06.01. 23:04:17Adná az ég. Ha van real jàtékos akitől nem sajnálnám az ő.
Egy rendkívül szimpatikus, intelligens, világklasszis jàtékos.
Adná az ég. Ha van real jàtékos akitől nem sajnálnám az ő.