Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez is egy opció, és illik egy politikushoz. De szerintem ez az egész egy hatalmi játszma, én még mindig 40-50% esélyt látok arra, hogy maradni fog, ez is illik egy politikushoz. Főleg, hogy ez az egész tárgyalás ügy nem is León keresztül folyt, hanem az apja/más megbízottakon keresztül, és a végső szó is az övé azért ebben. A Liga sem nagyon engedheti el most Messit... tényleg lehet, hogy becsúszunk lassan a Ligue 1 alá nívóban. Szerintem várjuk ki ennek az egésznek a végét. Az például mindenképp téves megállapítás, hogy a "Barcelona bejelentette, hogy elválnak útjaik", a bejelentés tudtommal csak annyi, hogy nem tudják aláírni a szerződést.Zozzy 5 írta: ↑2021.08.06. 09:42:43Amúgy én simán el tudom képzelni, hogy a Messi szerelem Laporta részéről csak a kampányhoz kellett, vagy legalábbis miután megválasztották és meglátta Barto trágyadombját, onnantól már nem akart valójában hosszabbítani vele - ami amúgy valszeg reális megfontolás is. Csak ezt ugye már nem lehetett kimondani, úgyhogy ment a színjáték, mintha akarnák ezt, de hát saaajnos a liga miatt nem jön össze...
Ha elmegy a PSG-be, a francia bajnokságban az ő tudásával és a klasszis társakkal hozhat nagyon sok gólt és gólpasszt ősszel, az elég lehet neki. Igaz, hogy az a liga egy szinttel simán a PL alatt van, de Messi miatt hatalmas hype-ot kapna, ugyanúgy, mint a Copa. Azt sem nézte a kuyta sem Európában, csak miután az argentin rágörcsölt.bence0330 írta: ↑2021.08.06. 08:47:20Én azt még nagyon remélem, hogy akármi is történik (kiderül, hogy hatalmi játék volt, és marad, megy City/PSG-be, megy levezetni amerikába), az aranylabdája nem ugrott. De tartok tőle, hogy bármi lesz a vége, és bárhol köt ki, nem lesz ilyen állapotban, hogy ragyogó őszt nyomjon. Pedig a Copa győzelme biztos boostot adott volna neki, és szerintem szinte biztos, hogy behúzta volna a 7-et... nagyon remélem, hogy nem vettük el ezt tőle.
Pontosan. Számomra abszurd, hogy sokan bűnbakokat keresnek, miközben Laportát mosdatják.nagyatyesz írta: ↑2021.08.06. 08:22:27
Mondjuk nekem ez a dolog nem tiszta:
1. Laportanak tudnia kellett volna mi fér bele. Elkészült egy szerződés tudta hány embert kell kitenni a csapatbol (kölcsönadni, eladni), hogy a szerződés megfeleljen a liga szabályainak. Ha ezt nem tudta összehozni xy játékosok miatt, ez akkor is az ő blamája. Mert azért egy Firpo és Alena eladása, Trincao kölcsönadása nem nagy bravúr. Sok selejttel nem tud mit kezdeni ő sem.
en is pont igy jartam, amikor kirugtak a cegtolvisca el barca írta: ↑2021.08.06. 09:14:06Azert remelem h azt a sokszazmillio husegpenzt amit az evek alatt kisirt, azt majd szepen visszafizeti.![]()

Mindenkinek fáj, mert az, hogy a világ legjobbja így menjen el... Minimum egy Iniesta féle ünneplést megérdemelt volna, nem egy 5 mondatot a weboldalon.daffy írta: ↑2021.08.06. 06:14:08Nagyon fura nekem az egész szituáció.
Egyfelől,hogy Messi ennyi év és ennyi pénz után nem tud olyan számot mondani,ami jogilag lehetséges.
Másfelől,hogy a Barcelona elnökének fogalma nincs arról,hogy amiben megállapodnak,az jogilag nem lehetséges. (abban bízott,hogy a liga áttolja valahogy a szerződést?)
Elrontotta Barto,de itt most már nem őt rúgnám,mert ha mindkét fél a megegyezés felé hajlott volna,akkor Messi a Barca játékosa.
Igen, én is egyre inkább ezt gondolom. Ez egy power play, szó sincs arról, hogy "elválnak az útjaik". Legalábbis egyelőre még nem. Ez egy politikai húzás volt. A következő pár napban gondolom majd kiderül a valós helyzet.mekkora írta: ↑2021.08.06. 00:40:44sziasztok
Ezt a linket itthagyom, 7 perces video hogy mi is törtenhet valojäban. Ha mär ismert video, akkor elöre is elnezest.
Üdv
https://www.youtube.com/watch?v=ad8Z7KJ ... OffTheBall