A régmúlt Barca csillagai
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Michel Planti Kubala Lászlóról nyilatkozik Kubala videó!!!
By red
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Luis E. felhúzta magát!!!

By red
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
ÁLLÍTSD LE MAGAD LEGYÉL OLY' SZÍVES!!!LG írta:ENRIQUE VAGYOK, te gondolom sosem láttad Cruyffot játszani, tudom az Aranylabda nem ér semmit, csak azért nem kapta meg mert Kelet-Europai![]()
S volt nemrég 1 olyan szavazás, hogy ki mindenidok legjobb Europai játékosa, Cruyff a 3.lett! De Hunon persze, h Kubalát mondják, de Europában az 1értelmu lenne

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csakhogy ,akkor volt a világ csúcsán a Real!!!LG írta:Persze, de Cruyff a válogatottba is nagyot alkotott![]()
Es tobszoros Aranylabdás![]()
Sztem egész Europa legjobbja volt!!!

Ráadásul Franco diktatúra...

Majdnem kilépett Spanyolország az Fifából v. az Uefából...
By red
Persze, de Cruyff a válogatottba is nagyot alkotott
Es tobszoros Aranylabdás

Es tobszoros Aranylabdás

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Barcelonában is egyértelmű! Kubala!! Ezt már eldöntötték!LG írta:Iglesias, te gondolom sosem láttad Cruyffot játszani, tudom az Aranylabda nem ér semmit, csak azért nem kapta meg mert Kelet-Europai![]()
S volt nemrég 1 olyan szavazás, hogy ki mindenidok legjobb Europai játékosa, Cruyff a 3.lett! De Hunon persze, h Kubalát mondják, de Europában az 1értelmu lenne

By red
-
- Llegenda del Barça
akkor miért nem lehet azt mondani, h egyszerűen utálod a Rivát, azt annyi. nem kell itt megideologizálni, sztem ha meccsenként 50 gólt nyomott volna, persze mindegyiket ollózva, akkor is utálnád. ez véleményed, jogod van hozzá. egyébként a cruyff téleg nagyon nagy zsugás volt, a '78as vbdöntőn láttam először és ő volt a kedvencem, már a Nyilasi utánLG írta:S azt is vegyétek figyelembe, h Rivaldo nem a Barcába fejezi be, s a korához képest még jobban is játszhatna! Es a VB-n Rivaldonak és Ronaldonak azt is sikerult bebizonyítania, h kihagyhatatlan helyzet nincs! Rivaltod már Barcás korába se bírtam, foleg az ábrázatát...![]()
Bár télleg tudott szép dolgokat, de a BL-be utolso két nálunk toltott évébe semmit se csinált, s nem az volt az 1etlen muesése...

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Charlie
- Öreg Harcos
Állítsd már le magad.Nem bírtad az "ábrázatát"?Nevetséges,nem is azt kell bírni...Nem csinált sok mindent,mert rengeteget volt sérült,itt ne szidd Rivaldot,mert az emberek 99,5%-a itt bálványként tiszteli még mindig,VELEM az élen.LG írta:S azt is vegyétek figyelembe, h Rivaldo nem a Barcába fejezi be, s a korához képest még jobban is játszhatna! Es a VB-n Rivaldonak és Ronaldonak azt is sikerult bebizonyítania, h kihagyhatatlan helyzet nincs! Rivaltod már Barcás korába se bírtam, foleg az ábrázatát...![]()
Bár télleg tudott szép dolgokat, de a BL-be utolso két nálunk toltott évébe semmit se csinált, s nem az volt az 1etlen muesése...
C.
Nem bírtad az "ábrázatát"?LG írta:S azt is vegyétek figyelembe, h Rivaldo nem a Barcába fejezi be, s a korához képest még jobban is játszhatna! Es a VB-n Rivaldonak és Ronaldonak azt is sikerult bebizonyítania, h kihagyhatatlan helyzet nincs! Rivaltod már Barcás korába se bírtam, foleg az ábrázatát...![]()

S azt is vegyétek figyelembe, h Rivaldo nem a Barcába fejezi be, s a korához képest még jobban is játszhatna! Es a VB-n Rivaldonak és Ronaldonak azt is sikerult bebizonyítania, h kihagyhatatlan helyzet nincs! Rivaltod már Barcás korába se bírtam, foleg az ábrázatát...

ENRIQUE VAGYOK, te gondolom sosem láttad Cruyffot játszani, tudom az Aranylabda nem ér semmit, csak azért nem kapta meg mert Kelet-Europai

Ha most leírnám a véleményem erröl a hozzászólásról, akkor utána lehet, hogy kitiltanának ebböl a fórumból...LG írta:Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!)
Az olimpiakoszban persze, h a legjobb...
Tudom, h kapott aranytokot, meg is érdemelte, fénykorában kituno játékos volt, de akki azt mondja jobb mint Cruyff, azt nagyon sajnálom...
Sztem Dinho jobb, mint rivaldo fénykorába!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Végülis az egész eddigi hozzászólásaidra... Főleg h Cruyff nagyobb lett vna mint Kubala, meg a Rivaldo "fikázása"...LG írta:Ez melyik kijelentésre mondtad?Enrique írta:Akkor te nem nagyon értesz a dolgokhoz...LG írta:Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!)
Tudom, h kapott aranytokot, meg is érdemelte, fénykorában kituno játékos volt, de akki azt mondja jobb mint Cruyff, azt nagyon sajnálom...

És jössz mindig azzal az 1 brazil-török vébémeccsel... A totti meg a figó ezer ilyet csinál 1 hónapon belül..

Gondolom a Dinhosra... Monjuk mindennel én sem értek egyet, de pl amikor eladtuk a Milánnak minimális pénzért akkor van egy tippem hogy melyik csapattal szurtunk ki igazán... Hát nem a Milannal... 
A Milannal meg annyi volt a baj, hogy nem illett bele abba az agyontaktikázós védekezős futballkultúrába, Ancelotti meg nem akarta átírni miatta a teljes taktikát... Viszont hatalmas játékos volt, és a brazil-török meccs ellenére emberileg is nagy. Cruyffhoz lehet hogy nem ér fel, de tiszteletreméltó ember. És kb azon a szinten volt fénykorában mint Roni mondjuk tavasszal. Csak Rivaldo alatt még gyengébb volt a csapat mint Roni esetében...

A Milannal meg annyi volt a baj, hogy nem illett bele abba az agyontaktikázós védekezős futballkultúrába, Ancelotti meg nem akarta átírni miatta a teljes taktikát... Viszont hatalmas játékos volt, és a brazil-török meccs ellenére emberileg is nagy. Cruyffhoz lehet hogy nem ér fel, de tiszteletreméltó ember. És kb azon a szinten volt fénykorában mint Roni mondjuk tavasszal. Csak Rivaldo alatt még gyengébb volt a csapat mint Roni esetében...
Ez melyik kijelentésre mondtad?Enrique írta:Akkor te nem nagyon értesz a dolgokhoz...LG írta:Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!)
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Akkor te nem nagyon értesz a dolgokhoz...LG írta:Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!)

Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!
)

-
- Llegenda del Barça
nem kellene szidni a Rivaldot. amikor a Barcában játszott, ő volt a csapatban a király. most uezt teszi az olimpiakoszban, egyedül viszi őket. abszolut nem rajta múlt, h nem mentek tovább a blben. a milános pauzája, ti. h az ancelotti nem játszatta, tud esetleg belerondítani az összképbe, de ez sem az ő hibája. arról nem beszélve, h a játéktudásából, meg az érdemeiből ez semmit sem vesz el.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ha már ilyen "nagyon" okos vagy, akkor azt is tudhatnád, hogy RIVALDO is kapott aranylabdát!LG írta:Es most hol van Rivaldo??? Mondhatom szépen kiégett, miota elment a Barcábol, nem sok maradt belole...s ezt nem a korra kell fogni...
Azért az Aranylabda mégis jelent valamit...
En akkor is Cruyffot mondom![]()
Azért, ha erre minden országban szavaznának, akkor tuti Cruyff, ezt elhihetitek
Meg ha néha megnéznél egy-két Olympiakos meccset, akkor láthatnád, hogy Rivaldo még mindig rohadt jó játékos, még most is képes egyedül megnyerni meccseket!

Es most hol van Rivaldo??? Mondhatom szépen kiégett, miota elment a Barcábol, nem sok maradt belole...s ezt nem a korra kell fogni...
En akkor is Cruyffot mondom
En akkor is Cruyffot mondom

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Rivaldo nem meccses játékos! Ha szenvedet a csapat, akkor ő jött és talpra állította, vagy szinte egyedül (harcolva) nyerte meg a meccseket. Szerintem Van Gaal is neki köszönhette, hogy nem rúgták ki előbb... 

By red