A Cityt és a Chelsae-t (utóbbit többször is) emlegették jóval magasabb fizuval. Nem év végén kapott meccseket, a szezon közel egész második felében rendszeresen, gyakorlatilag minden meccsen játszott. Pjanic pedig az egész tavaszi szezonban kint volt a csapatból. Ő sem véletlenül akar már innen lépni akár alacsonyabb fizetéssel, neki is ki van adva az útja.Kalapos írta: ↑2021.08.03. 20:06:33Jó értelek részben, de gondoljuk tovább.
A West Hamről írtak nem? Feltételezem kezdő/első számú csere és magas fizu volt az ajánlat, amit érdemes megfontolni. Nem a City/Chelsea.. Ezt adja a piac, mint lehetőség, ez a pletyka, de nem látjuk mi van az asztalon.
Pjanic és SR játszott KP-t a felkészülési meccseken. Tavaly évvégén voltak meccsei Moribának, de az év végéig, amíg nem volt sérülések miatt bedobva nem is láttuk. Mert nem bíztak benne, nem is számoltak vele, mintha nem is létezett volna. A többi fiatalban sem bíznak!! BW-kben, Firbokban meg Pjanicokban gondolkodik a klub a fiatalok helyett. Ezeket a töredék játékperceket simán ki lehetne adni a 20 éveseknek akik ráadásul kb ingyen vannak. Ha én most fiatal lennék Barcelonában, az utóbbi évek mintája alapján sírva menekülnék. Koeman nem rotál, ha nincsenek sérülések EGYETLEN FIATAL SE KAPOTT VOLNA EGYETLEN PERCET SE. Se Mingu, se Araujo, se Moriba.
Fati és Pedri kapott volna, talán kezdők is lettek volna de nagyon max ennyi. Coutinho is ha nem dől ki, Pedrit tuti kevesebbet látjuk, sokkkkal. Előbb játszott SR jobb szélsőt mint Trinaco, vagy bárki az ifiből aki esetleg tudná mit is jelent támadni.
Azt pedig, hogy melyik fiatalnak mennyi esélye van nagyon komplex. Anno pl. Xavi is nagyon sokat köszönhetett sérülésnek. De ha jobban megnézed Pep óta nem nagyon került fel fiatal. LE, Valverde és Setien sem foglalkozott velük, komolyabban Fati a kivétel. Most is fikázzuk a védőket. Régen inkább ilen Murillokat hoztunk vészhelyzetben, meg volt cserének egy Mathieu.
Ezen az SR jobbszélsőn most nem igazodok el de mindegy.
A felkészülési meccsekből meg minek kiindulni. A keret harmada még ott sincs, olyanok játszottak akiket a B-ben is épp látni fogunk.
A lényeg, hogy Moriba megkapta a lehetőséget, most eldöntheti mit akar. Bár én inkább azt érzem, hogy ő nagyon maradni szeretne, ahogy ezt többször is lenyilatkozta, elég érdekes, hogy ha köti az ebet a karóhoz és jövőre megy az apja és az ügynöke kap egy zsíros jutalékot és aláírási pénzt az angoloktól.
Félreértés ne essék, én örülnék legjobban ha a kiöregedett, túlfizetett és teljesen felesleges játékosok helyett több fiatal jönne. Követem is őket ahogy tudom, minden összefoglalót, meccset igyekszem megnézni és szurkolok nekik, de be kell látni, hogy ez nem így megy. Még egy olyan generáció nem jön össze mint Pep alatt. Ha egy élcsapatban két-három évente feljön 3 esetleg 4 17-20 éves fiatal már az olyan mint a fehér holló.
Kicsit off, de akit nagyon sajnáltam, hogy nem tudott a felkészülésre jönni, az Kays Ruiz. Rá nagyon kíváncsi lettem volna.