Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is Media Player Classicot használok szinte mindent lejátszik,egy-két flv videóval nem boldogul csak. Kodek pakkokkal pedig tényleg óvatosan..nem feltétlen a kémprogramok miatt,de nagyon össze tudják zavarni a gépet .Marci írta:Kodeknek én csak 1 divx-et és egy xvid-et raknék fel, azokkal minden megy gyakorlatilag.
A divx-et pedig player nélkül, mert a kémprogram irtóm állandóan azonosít benne valamit, mégha valószínűleg ártalmatlan is. Lejátszónak Media Player Classic, vagy VLC (open source)
Akkor gyorsan tolok egy uninstalltTim írta:Ezzel nem árt vigyázni! Román fejlesztés,és reklámprogram van benne folyton letöltős oldalakat ajánlgat..ráadásol betelepül a helyi menübe,ahonnan kivakarhatatlanbouba írta:Köszi!
a burn4freet ismeri valaki?![]()
Akkor már inkább a nero..
Ezzel nem árt vigyázni! Román fejlesztés,és reklámprogram van benne folyton letöltős oldalakat ajánlgat..ráadásol betelepül a helyi menübe,ahonnan kivakarhatatlanbouba írta:Köszi!
a burn4freet ismeri valaki?
Örök hálaEnrique írta:K-Lite Codec pakkot tegyél fel.
Nem kell majd soha többet semmilyen videóval, hanggal, semmivel vesződnöd.
Nem jó a windows media playerem ,mindig azt írja ki hogy kodex letöltése közben hiba történt és akkor csak hang van ,szóval ezzel nem tudok filmet nézni...Slither írta:Minek kell külön dvd-player? Bármelyik médialejátszóval meglehet nyitni a filmeket/zenéket/egyebet.Én szinte soha nem használtam a powerDVD-t.
Például Cdburner xp4,vagy deepburner 1.8,de biztos van még ezeken kívűl is.bouba írta:
és azoknak mi a nevük?
és azoknak mi a nevük?Tim írta:
Egyébként van élet a neron túl is! Sok ingyenes,egyszerű íróprogram létezik amik kevesebb helyet is foglalnak.Persze ha ezt szoktad meg..
Esetleg innen..bouba írta:Sziasztok!
Nem tudjátok ,honnan lehet egy normális nérót leszedni?
Próbáltam kb. 10 oldalról 10 különbözőt és mindegyik trial meg demo meg f@aszom, meg volt amit nem is engedett felrakni ...
Légyszi segítsetek ,mert nincs már sok helyem és már ki kéne írjam a sok sz@rt!
Elég kezdő PS-használó vagyok, de ha még senki nem csinálta meg, akkor itt van:gentdelbarca írta: http://www.iba-australia.com/sitebuilde ... es/ssm.gif
ezt a képet kéne átalakítani úgy, hogy:
fenti szöveg helyett: Society Spirit Managers
lenti helyett pedig: 2007
középen az SSM maradhatna
Kössz.Enrique írta:Tényleg nem jó...
Ajánlom a print screen gombot.
Én a Vdownloader-rel szoktam letölteni, jó, mert sokféle formátumban lehet leszedni vele, jah, és nem csak YouTube-ról. Ha kell a linkje, akkor szólj, és pü-ben leírom, ahonnan én töltöttem le.Primitive írta:Gyerekek, kellene egy program, amivel tudok letölteni YouTube - ról! Valaki segítsen, linket, vagy valamit..
Annyira én sem vagyok otthon a témában,de úgytudom aDVD+ lemezeken nincs szükség „finalization”-re (ez még CD-írásból ismerős fogalom) ahhoz, hogy egy lejátszóban használhassuk őket.Raulito írta:mivel ehhez nem nagyon értek,vki felvilágosítana h meik a jobb és mi a lényeges különbség?
Na én is hasonlókat írtam, szerintem is a lemezzel lehet a gond, mint ahogy régebben a TDK-val volt amikor volt az LG-s bugi. A TDK meg nagyon hullámzó megbízhatóan indult, de jött a nem működő idpőszak és most megint a megbízhatóság.Tim írta:Egyébként abszolút igaz! Valamiért az LG íróknak rossz híre kelt,mert mindenkinek volt ismerőse akinek ilyen volt és azzal gond volt..stb
Én a probléma okát a lemezben keresném,tényleg gyenge minőség max söralátétnek használható! Ha kell tudok adni linkeket "kocka" fórumokról ahol arról vitáznak melyik lemez a legjobb..
Általában a verbatim a győztes,de a tdk is jól szerepel(nekik az is fontos hogy ki gyártotta,melyik széria)Na és persze +,vagy- sem mindegy.
Szerintem tegyél próbát egy másik márkával,és ha működik akkor egyértelmű mivel van gond
mivel ehhez nem nagyon értek,vki felvilágosítana h meik a jobb és mi a lényeges különbség?Tim írta:)Na és persze +,vagy- sem mindegy.