Haaland érdekes kérdés. Szerintem itt is is jó lenne, mert szenzációsak az átlövései is felállt védelem ellen pl, meg gólérzékeny amúgy is, de az is tény, hogy pl. egy MU-ban sokkal jobban kijönne a többi kvalitása, ami a az Mbappé szintű sebessége pl. Szóval én nem látom be, miért jönne ide, vagy hogy neki ez miért lenne jó.
Játékstílust hogy váltanánk pontosan csak miatta? Ki fog 30-35 km/h-val átrohanni rendszeresen a félpályán vele? Pedri? Busi? Messi? Talán De Jong és Dembelé, és ha Araujót felküldjük támadónak.
Láttunk pár 3-5-2-es meccset, amikor ez volt az elmélet. Stabilak voltunk, nem volt épp rossz megoldás, de kb 2 helyzetünk volt meccsenként, mert nincs támadókp-sunk, illetve a 3 közül 2-en lassúak is, és nincs meg az átmenet. És még Messi is lassabb, mint volt, ő sem alkalmas rá túlzottan. Lásd MU, ahol Rashford, Martial, BF, Danial James/Greenwood, de még egy kegyvesztett van de Beek is 2-t számolsz és 5-en fent vannak a semmiből, a saját 16-osuk elől indulva. És bírják is.
A jelenlegi keretünk sajna Dembin kívül pont a tötymörgésre van felépítve szerintem, többségében lassúak, rossz kondival... komplett új csapatot meg nem fogunk tudni venni, úgyhogy szerintem majd a tötymörgést próbáljuk gyorsabbá tenni, ha fejlődni akarunk. Agüero 1-2 évig remek lenne - ha nem lenne a szezon 90%-ában sérült, mint a Citynél 1-2 éve.
Ha Puig kegyvesztett marad, akkor iszonyatosan kellene egy kreatív, gyors, neadj' Isten jól rúgó kp-s... mert a mostani stabil, de semmit nem tud adni előre, és Messi egyedül Albával nem elég.
Fati meg kérdőjel.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy