csababarca írta:Bob_Marley írta:Ebert négy meccs pofázásért idén, tisztán emlékszem rá, ment ugatni a bírónak. Nem tudom mit kell ezen meglepődnie Mascheranonak vagy bárkinek, én is volt hogy szóltam a sporinak, de ésszel kell. Ha a rendőrbe belekötsz bevisznek, ez mindenhol és mindenben így működik. A bíró mindenek felett áll a pályán ezt el kell fogadni.
Ezt máshogy látom.
Sporttárs a megszólítása. Társ. Lehet értelmezni a szót. Kölcsönös tisztelet járna ki, a spanyol bírók meg folyamatosan tiszteletlenek a játékosokkal, és a játékkal ezekkel az ítéleteikkel.
Szóval megint ez olyan,hogy elvárják maguk felé a tiszteletet, de ők meg nem tisztelik a játékosokat.
Pontosan így látom én is, ennek a hétvégi jól fésült ecsetfejű idiótának akkor arca volt, h kinyitották neki a duplaajtót a bejáratnál, lerítt róla, h felsőbbrendűnek képzeli magát.
Collina, Puhl, Merk, Busacca, Frisk...csak néhány a legnagyobbak közül, akiket a legnagyobb sztárok is tiszteltek, esetekben féltek tőlük, mint a tűztől, mégsem volt egyikük sem flegma vagy arcos. Ezek a maiak összekeverik ezt a magabiztossággal meg a határozottsággal.
Hogy ne legyen off: Odaát Özilre emlékszem, h duma volt a kiállítás oka pár évvel ezelőtt, más eset nincs meg és arra sem emlékszem, h hány meccset kapott.