Mellé még menjen olajékhoz spanyol meg olasz szuperkupát játszani a labdarúgó, meg ahol éppen megrendezik a klubvébét. Heti 3x edzem, mellé a munka, bevásárlás, takarítás, és egy bő fél év alatt ismét eljutottam oda, hogy vas- és B-vitaminhiányom lett a pörgéstől, hiába álltam rá a zöldség és hal alapú étrendre. A játékosok meg 3-4 naponta játszanak, mellé két edzés, majd egy sor időzónán keresztülráncigálás. Ha annyi a dolgod összesen, hogy felszállsz a buszra meg leszállsz és mész öltözni, ez akkor is sok. Na akkor most a BL 1.5x meccset beirat ide is, hogy menjen mindenki görögökhöz, törökökhöz, vagy éppen örményekhez, kazahokhoz haknizni. Eszem megáll, hogy ezt így hagyják, de ha kettőt fingik a könyvelésünk, már fordulhatunk az ifihez, hogy feálljunk tizenegyen. Egy mez is ilyen 100-110 euró között mozog. Őszintén mondom, hogy tiszteletem azok felé, akik még képesek követni heti szinten a Barcát mindennek dacára, vagy úgy amúgy az európai klubfutballt, de egyúttal szánalmam is, mert erre aztán tényleg felesleges időt pocsékolni.

Kb. mint erre a kommentre is. Na de nem vízfejűsködni jöttem, csak így ez az egész köpedelem, és teljesen mindegy, hogy hány ember roncsolódik el útközben a nyomástól és a meccsdömpingtől, csengjen a kassza, a kerti ásót lehessen eladni a City címerével, és sorolhatnám. *rant off *
MSN: Nyilván azért rossz a Szuperliga, mert nem ennek a genyó Ceferinnek és körének a zsebét tömnék vele.

Különben semmilyen indok nem hozható fel ellene. Sőt, még színvonalat is emelne.
mes: +9000 up