Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért, szerinted Alonsot izgatja, hogy melyik kis taknyos lesz a csapattársa (igaz De la Rosa már nem az)???ozsimiki írta:Még mindig nem dőlt el,h Hamilton,avagy De la Rosa lesz Alonso csapattársa a McLaren-él![]()
![]()
Sajnos úgy érzem,h a spanyolt választják![]()
Pedig megnézném,h Hamilton-t mennyire érdekli,h 2x Vb a csapattársa![]()
Semennyire
A király mostantól a vezetőségben dolgozik, tehát azért színvonal lesz!LG írta:A Ferrarinak 1xrüen a csucson kell maradniAhol a legnagyobb király, a Nagy bajnok versenyzett, annak a csapatnak bizony tartania kell a szinvonalat
Game90 írta:Kimi egyre szimpatikusabb![]()
![]()
"Mostantól kezdve csak a visszapillantó tükörben látok majd McLaren-Mercedest." A 27 éves finn pilóta úgy fogalmazott: a világbajnoki címért nem az utóbbi két év világbajnoka, Fernando Alonso lesz a legnagyobb ellenfele, hanem a saját csapattársa, Felipe Massa.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=126681
Ennyit értesz ehhez a sporthoz...visca el barca írta:igen-igen tamogatom!!!! suhamért nyalokas embernek!!!!Sharkinho írta:Akkor is nyalókás-embernek lenne a legjobb...![]()
igen-igen tamogatom!!!! suhamért nyalokas embernek!!!!Sharkinho írta:Akkor is nyalókás-embernek lenne a legjobb...![]()
Úgy fogja akarni! Nyugis meló,és mégis ott van a tűz közelébenGame90 írta:Jean Todt csapatfőnök jobbkeze lesz Michael Schumacher a Formula–1-es Ferrari csapatnál – ha a hétszeres világbajnok német pilóta is úgy akarja. Schumachernek időre van szüksége, hogy eldöntse, elfogadja-e a felkérést.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=125515
Ezt biztosra lehet venni,h a Ferrarinál lesz valamilyen szerepe,a csapatvezetőség szerintem nem most lesz,esetleg 1-2 év múlva,de komoly szerepet fog betölteni ezekután is a FerrarinálLos Banditos írta:Hallotátok Schumi nyilatkozatát?"Most fél évig pihenek aztán meglátom hogy folytatom".Szerintem visszajön a Ferrarihoz estleg csapatfőnökként.![]()
Tény,h nem is oly rég volt nagyon jó kocsijuk,de ha jobban megnézed:redmiller írta:Azért a McLarent nem szabad lebecsülni! Mindig akkor jön elő egy jó kocsival, amikor mindenki leírja... Nem kevés példa volt rá!
Hy HAVERbarca99 írta:Jobban belegondolva nekem is fog hiányozni Sumi... bármennyire furcs is lesz leírni. Meg hiányozni fog hogy ozsimiki kétmilliárdháromszázhuszonnégyezerhétszázhetvenkettedjére is leírja hogy tisztában Sumi "piszkos cuccaival", de ő ennek ellenére szurkol neki...![]()
Viszont örülök neki hogy remélhetőleg Raikönnen is bebizonyíthatja, hogy tud vezetni, ha megbízható kocsi lesz alatta. Ja, és az is jó lesz hogy jövőre nem én leszek az egyeteln "Raikönnenes" a fórumon.
![]()
Azonban még mindig furcsa lesz a Ferrarinak szurkolni. Meg a McLaren ellenNa jó, Alonso ellen, mert ez a Hamilton gyerek ígéretesnek néz ki.
FORZA RAIKÖNNEN!
FORZA FERRARI! (áááááá)