kadarzsolt85 írta:A Barcanak vege leszerepeltek mehetnek kapalni nagyon gyengek vezetosegestol klubbostol jatekostol csapatkent mindenestol csa ennyi ez az igazsag de az elet megy tovabb lesz majd meg jo barca,csak nem ez'

Komolyan, egyszerűen élvezet olvasni az írásaidat. Te mióta fórumozol írtál már pozitívat a csapatról? Ezt most tényleg komolyan kérdezem. Neked szerintem a legjobb lenne, ha letöltenéd a 2:6-ot, meg az 5:0-át és csak azokat nézegetnéd. Egyszer lépj már fel egy győztes meccs után is.
A személyes véleményem, hogy így ki lehet kapni és ez az a meccs, amikor ki lehet vetíteni a vereség okát egy-egy emberre. Alves katasztrófa. Nem is lett volna akkora baj, de saját térfélen, szinte utolsó emberként cselezgetni egy ilyen rutinnal rendelkező játékosnak nem szabad. Még az MB II-ben is nyakon vágják ilyenért az embereket, ő pedig rendre eljátszotta. A támadások "segítését" pedig hagyjuk. Arról nem is beszélve, hogy ha egy kicsit szőrösebb szívű a bíró simán kiszórhatta volna és egyszavunk se lehetne.
Alba-t én nem venném annyira elő, mint itt a többség. Nem tudott annyira felmenni, mert folyamatosan figyelni kellett Lucasra, Mathieu pedig nem tudott kiváltani rá, mert a másik oldal az esetek 80%-ában üres volt. Masch idén magára talált (ez talán LE-nek az érdeme), igazából egy hibája volt, sajnos abból gól is lett. Össz-vissz 3 PSG meccset láttam idén, de rá nem ismertem erre a csapatra. Azt kell mondanom, bármilyen furcsán is hangzik, Ibra nélkül jobbak voltak. A középpályások sokkal nagyobb szabadságot kaptak, Lucas is kiteljesedhetett, míg a svéddel ez lehetetlen lett volna.
A játékunkkal akkora baj nem volt. A 3 gólból amit kaptunk 2 elég potyaszagú volt, nem mattolták a védelmünket. Megvoltak a helyzeteink is, de nem akart semmi sikerülni. Ini-nél nem éreztem akkora bajt, inkább az a szomorúbb, hogy 17 méterről kettőből egyszer sem tudta eltalálni a kaput. Voltak jó labdái, a gólnál is klasszis megoldást választott, Neymarnak is volt egy gólpassz értékű löbbölése. Sajnos a letámadás nagyon felemésztette az erejét és a 60-65. perc körül már nagyon elfáradt, Alba pedig nem tudott annyi terhet levenni a lábáról.
A támadósorban nagy kontraszt volt. Neymar jól játszott és veszélyes is volt, Messi szintén A gólok élményszámba mentek. Pedro viszont újra katasztrófa. Eddig össz-vissz egy értékelhető meccse volt. Ez nagyon kevés. A jobb oldalunk nagyon kevés. Rakitic sem tud annyit besegíteni, mint odaát Ini, Alvest meg hagyjuk. Ezzel pedig nagyon megkönnyítjük a védők helyzetét. Egyedül akkor kellett 2-3 embernek kiváltani, ha Messi húzódott ki. Ez pedig nagyon kevés. És Munir iszonyú tehetséges és nagy játékos lehet, de ez még magas szint neki. A Juvenilből ez hatalmas ugrás. Ennek ellenére több veszélyes megmozdulása volt feleannyi idő alatt mint Pedritonak. A lábában volt a gól a srácnak, ahogy Sandronak is. Az ilyen dolgok múlnak sokszor a rutinon és a nyomáson.
Mindent egybevetve nem volt rossz meccs annak ellenére, hogy kikaptunk, az a katlan se volt semmi, így ki lehet kapni, annak ellenére, hogy fordítottan is elsülhetett volna az eredmény. A Malaga mérkőzés, tényleg kritikán aluli volt, azért komolyan elő lehet venni a csapatot, de ez a PSG, ha folyamatosan így játszik a döntőre is esélyes lehet. Csalódott vagyok, de tanulni kell belőle, otthon meg jól megruházni őket.