Élő közvetítések 09/10
Tudok franciául középszinten, angolul felsőfokon és értem a spanyol harmadát kb. Nem hiába mondják, hogy egyre könnyebb megtanulni a következő nyelvet. 

Most mondta még,hogy annyi a célja,hogy segítse a csapatot és,hogy több gólt lőjjön,mint tavaly,de számokat nem mond,mert az csak zavarná.
Emellett említette,hogy sok nagy csapat van,de 1 különleges,ez a Barca.
Nagyon örül,hogy olyan emberekkel játszhat,mint Xavi,Messi,Iniesta,Henry....
És mondta,hogy ő egy olyan ember,aki nem elégszik meg a teljesítményével könnyedén,szóval küzdeni fog.
Na hát a legjobbakat !
Mostmár csak az árak érdekelnek
Emellett említette,hogy sok nagy csapat van,de 1 különleges,ez a Barca.
Nagyon örül,hogy olyan emberekkel játszhat,mint Xavi,Messi,Iniesta,Henry....
És mondta,hogy ő egy olyan ember,aki nem elégszik meg a teljesítményével könnyedén,szóval küzdeni fog.
Na hát a legjobbakat !

Mostmár csak az árak érdekelnek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.07.27. 20:31:03-kor.
Űgy tűnik, mintha kicsitt ijedt lenne.
Szimpatikus a nyilatkozat: jobb szeretne lenni, mint tavaly több gólt szeretne lőni
Úgy legyen

Szimpatikus a nyilatkozat: jobb szeretne lenni, mint tavaly több gólt szeretne lőni
Úgy legyen

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ok ennyi elég. Öltözz át öcsi oszt mennyé dekázni.
A tolmács jó lenne ha nem dünnyögne.
Én is tanulom már 6-dik éve. Ha lassabban beszélnének akkor jobban érteném.
Sajna elfelejtettem a közvetitést, de volt már Camp Nou-ba a bemutatás???
Én is tanulom már 6-dik éve. Ha lassabban beszélnének akkor jobban érteném.
Sajna elfelejtettem a közvetitést, de volt már Camp Nou-ba a bemutatás???
Nem tudom. Én olaszt tanulok 27 igeidővel. A spanyolban vagy kb asszem csak 12. Szerintem nem olyan vészes az a spanyol.soadroli írta:Örülnék azért ha fele ilyen jól nyomnám az angolt.hiába tanulom 5éve....La Pulga írta:Angolt se tolja olyan jóldanikaa10 írta:Inkább normálisan Angolul mint bénán spanyolul![]()
Kb mennyi idő megtanulni normálisan a spanyolt?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.07.27. 20:28:18-kor.
Visszajöttvargaakos írta:Jahfaithnomore írta:nektek is megszakadt a mitele-s stream?

Amúgy Ibra is szenved pl Xavi nevével...
FORCA BARCA!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
hát ha az angolt se tudod 5 év alatt ennyire, akkor soksoadroli írta:Örülnék azért ha fele ilyen jól nyomnám az angolt.hiába tanulom 5éve....![]()

Ajj, nem lehet érteni, mit mondd a tolmács csaj 

Nagyszerű ez a felhajtás, de kicsit sokat beszélnek az urak. Jó lenne, ha már belebújna a mezbe és dekázgatna, had örüljön a "sok nép"!!!
Üdv Ibra!!!
Üdv Ibra!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Igen nagyon szimpatikus.Sanama írta:Ibra:
Megköszönte Laportanak,Tixinek ,hogy lehetségessé tették az üzletet.
Morattinak is köszönetet mondott,hogy jól bánt vele.
Megemlítette,hogy 1klub van ahova az Interből elment volna,ez pedig a Barca. Moratti szólt neki,hogyha akar menni akkor menjen.
Nagyon boldog,egy álma vált valóra, az utóbbi hetek neheek voltak számára,de most ő a legboldogabb ember a világon,és mindent megtesz,hogy nyerjen a csapat.
Szimpatikus nyilatkozat
A fentiek mellett még mondta, hogy nem azért jön hogy Eto-t pótolja hanem azért hogy valami más legyen és legjobb tudásával segítse a csapatot.
Azért sz*r lehet már neki, ül ott, de semmit nem ért amit egyenesbe mondanak neki 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Ez a [auto_cenzúra] nagyon egyben van!!! Bízom benne nagyon. 

Akkor ugy látom megvan a 9-es mezszám sorsa 

Örülnék azért ha fele ilyen jól nyomnám az angolt.hiába tanulom 5éve....La Pulga írta:Angolt se tolja olyan jóldanikaa10 írta:Inkább normálisan Angolul mint bénán spanyolul

csak kíváncsiságból néztem bele, akit érdekel, a rövidhírben levő link tökéletes...
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Lépj ki, lépj vissza... Nekem is megszűnt a kép... De volt egy ötletem és megoldottam...Been001 írta:nekem besz*rt a kép...:S:S::S:S:

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Angolul beszél. Kakának könnyebb, mert brazil és könnyebb megtanulni. Ronaldónál is ez a helyzet. Ugye ő meg portugál, és hasonlít a két nyelv.
Avagy az lenne meglepetés számomra, ha kimenne a pályára, mindenki várja hogy dekázzon stb .. ehelyett elővenne egy gitárt, és eljátszaná a "WE ARE THE CHAMPIONS" cimű számot
hihetetlen nagyon?:D:D

Visca el Barca!