Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ncore szigorúankingjames23 írta:Honnan szedted le?madmushroom írta:leszedtem a PS cs 3-at de csak ilyen adobe bridge cs 3, Adobe stock photos cs3, Adobe extrentscript cs 3, adobe device central sc 3 ...ezeket tette fel... és a programfilesban sincs az normál :S
Amit linkeltél siget az elsőt,azt én csináltam a saját effekteimből.Képet én vágtam ki,textúrákat is én szedtem le,effekteket is.Meg ezt a Fankadelis siget kb. 12 perc alatt csináltam meg,kivágással együtt,azért lett ilyen [auto_cenzúra].A többit amiket a versenyre csináltam azokon több órát dolgoztam.Tudom hogy csalás psd-ket használni,ezért is amiket a versenyre csináltam sigeket azokban nem használtam psd-t,természetesen.És nem is fogok.Például amit most csinálok siget a versenyre,már 2 és fél órája dolgozok rajta,és még közel sincs kész.Ilúvatar írta:Na most már lehet látni a különbséget e két kép között, mármint a szintet:
ez az ami "kapott cucc" nélkül készített banner:
Úgy tűnik hogy szabálytalanságot követett el...
Ha ez igaz, akkor...La Pulga írta:King, jó lenne ha nem psdéznél. Nem lopnád el mások dolgait.![]()
HA ő is "titokban" kapja a cuccokat, pl egy kész bannert, csak átvarriálja, akkor az már csalás. nem ér, hékás...
mert én teljesen NULLÁRÓL kezdtem a bannert.
Ha ez igaz, akkor...La Pulga írta:King, jó lenne ha nem psdéznél. Nem lopnád el mások dolgait.
Azokat a textúrákat nekem átküldték....az első két sigen.A harmadik textúrát én szedtem le,Deviantartról.Ha tudtam volna hogy lopták,akkor biztos nem használom.De akkor törlöm a siget.La Pulga írta:King, jó lenne ha nem psdéznél. Nem lopnád el mások dolgait.
Már volt róla szó de megvártuk a második fordult.Hátha vale,Barcafeco vagy Benjinho készítenek valamit vagy valamiféle életjelet adnak magukról.Még várunk amíg el nem készülnek az értékelések és utána újra megvitatjuk a dolgokat!Danka00792 írta:Szerintem is jólenne, mert a 2. oszt.-hoz képest kevesen vannak az 1.-ben.CFirpo3 írta:1 órán belül vége a 3. fordulónak és ismét csak 4-en adtuk le a munkáinkat az első osztályban. Ha ez így marad, akkor előlépnek néhányan a másodosztályból?
Én egyébként mindenképpen kingjames-t javasolnám, nagyon profi képeket csinál. Csak nézek a képeinél az effect-eken.![]()
Szerintem is jólenne, mert a 2. oszt.-hoz képest kevesen vannak az 1.-ben.CFirpo3 írta:1 órán belül vége a 3. fordulónak és ismét csak 4-en adtuk le a munkáinkat az első osztályban. Ha ez így marad, akkor előlépnek néhányan a másodosztályból?
DeIlúvatar írta:már bocs, de nem 2. fordulót akartál írni?CFirpo3 írta:1 órán belül vége a 3. fordulónak és ismét csak 4-en adtuk le a munkáinkat az első osztályban. Ha ez így marad, akkor előlépnek néhányan a másodosztályból?
már bocs, de nem 2. fordulót akartál írni?CFirpo3 írta:1 órán belül vége a 3. fordulónak és ismét csak 4-en adtuk le a munkáinkat az első osztályban. Ha ez így marad, akkor előlépnek néhányan a másodosztályból?
Támogatom. engem csöppentsem zavar ha 1 pontot kapok (hehemindorokke_barca írta:Osztom a kolléga álláspontját, ezzel együtt azonban ne vegye senki garanciának a magasabb osztályzatokat. Az első "bemelegítő" forduló után most kritikusabbak leszünk a munkákkal kapcsolatban ami a pontozásban is nyomot fog hagyni.
Osztom a kolléga álláspontját, ezzel együtt azonban ne vegye senki garanciának a magasabb osztályzatokat. Az első "bemelegítő" forduló után most kritikusabbak leszünk a munkákkal kapcsolatban ami a pontozásban is nyomot fog hagyni.Elöljáróba csak annyit, hogy összességében érezhető a különbség az előző és a mostani munkátok között