Offtopic
- visca el barca
- Presidente del Barça
felix baumgartner utnak indult
digi2, redbullstratos.com.
reméljük szerencsésen földet ért.
digi2, redbullstratos.com.
reméljük szerencsésen földet ért.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Deus
- Boixos Nois
Figyelem! 
Másfél óra múlva ugrik Baumgartner! Ha nem jön közbe semmi, és ha az időjárás is megfelelő.
http://www.youtube.com/user/redbull
itt megtalálható a visszaszámlálás:
http://www.redbullstratos.com/

Másfél óra múlva ugrik Baumgartner! Ha nem jön közbe semmi, és ha az időjárás is megfelelő.
http://www.youtube.com/user/redbull
itt megtalálható a visszaszámlálás:
http://www.redbullstratos.com/

Spektrum, discovery, nat geo nézők, figyelem! Emlékszik valaki arra a dokumentumfilmre, amiben arról volt szó, hogy hogyan csináltak poligám hörcsögből monogámot? Az egész film a vírusokról szólt és hogy milyen szerepük volt az élet kialakításában.
Sajnos a címére és hogy mikor láttam egyáltalán nem emlékszem, annyit tudok, hogy 1 éven belül láttam valamikor. Esszében kellene rá hivatkoznom, ezért kéne tudnom. Köszi.
Sajnos a címére és hogy mikor láttam egyáltalán nem emlékszem, annyit tudok, hogy 1 éven belül láttam valamikor. Esszében kellene rá hivatkoznom, ezért kéne tudnom. Köszi.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Halálra szekáltak társai egy 15 éves lányt:
http://www.hir24.hu/kulfold/2012/10/12/ ... ves-lanyt/
Az egész olyan, hogy hihetetlen, már az hogy minek mutogatja melleit ráadásul 15!! évesen... meg természetesen amit utána csináltak vele, elszomorító.....Hihetetlenül eltorzult egy társadalom vagyunk
http://www.hir24.hu/kulfold/2012/10/12/ ... ves-lanyt/
Az egész olyan, hogy hihetetlen, már az hogy minek mutogatja melleit ráadásul 15!! évesen... meg természetesen amit utána csináltak vele, elszomorító.....Hihetetlenül eltorzult egy társadalom vagyunk

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Nu igy értettem.. http://kepfeltoltes.hu/121013/fdsfd_www ... es.hu_.jpgsjd írta:Na ezt már tényleg nem értem. Sötét, de világít?Ronal.10 írta: Itthoni monitort 16:9 es beállitottam 800*600asra... filemt elinditottam... és 16:9 re tettema filemt akkor nem csipi le hanem összerakja.... de hát persze iylenkor sötét de világit a monitor teteje alja.. aza kérdés h projektor ilyenkor ad e ott ki fényt .. de ha projektort is beállitom 16:9 re akkor enm adhat ott k ifényt![]()
Pont arról beszélek, hogy ahogy a monitoron is lesz fent-lent egy-egy fekete sáv, ugyanúgy lesz a projektornál is.
Na ezt már tényleg nem értem. Sötét, de világít?Ronal.10 írta: Itthoni monitort 16:9 es beállitottam 800*600asra... filemt elinditottam... és 16:9 re tettema filemt akkor nem csipi le hanem összerakja.... de hát persze iylenkor sötét de világit a monitor teteje alja.. aza kérdés h projektor ilyenkor ad e ott ki fényt .. de ha projektort is beállitom 16:9 re akkor enm adhat ott k ifényt

Pont arról beszélek, hogy ahogy a monitoron is lesz fent-lent egy-egy fekete sáv, ugyanúgy lesz a projektornál is.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
De ha a filmet beállitom 16:9re és a projektort is..akkor nem csipi le a tetejét... vagy igen?sjd írta:Pontosan. Adott felbontásban ugye a kép szélesebb nem lesz, csak az oldalak aránya változik. Ez pedig azt jelenti, hogy a tetejéből és az aljából is le lesz csípve valamennyi. Mondjuk egy 1366x768ban ilyen problémád nem lenne.Ronal.10 írta:De ilyenkor látszik vmi fehérség vagy vmi a 4:3 ból..szal a 16:9 alja teteje nem ad ki fényt?
És éppen ezért szvsz tökmindegy, hogy egy 16:9es képarányú valamit milyen képaránnyal nézel.
Itthoni monitort 16:9 es beállitottam 800*600asra... filemt elinditottam... és 16:9 re tettema filemt akkor nem csipi le hanem összerakja.... de hát persze iylenkor sötét de világit a monitor teteje alja.. aza kérdés h projektor ilyenkor ad e ott ki fényt .. de ha projektort is beállitom 16:9 re akkor enm adhat ott k ifényt
Pontosan. Adott felbontásban ugye a kép szélesebb nem lesz, csak az oldalak aránya változik. Ez pedig azt jelenti, hogy a tetejéből és az aljából is le lesz csípve valamennyi. Mondjuk egy 1366x768ban ilyen problémád nem lenne.Ronal.10 írta:De ilyenkor látszik vmi fehérség vagy vmi a 4:3 ból..szal a 16:9 alja teteje nem ad ki fényt?
És éppen ezért szvsz tökmindegy, hogy egy 16:9es képarányú valamit milyen képaránnyal nézel.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
akarok venni 800*600as projektort alapból 4:3 képet ad... de 16:9 re átlehet állitani.
16:9 es képet akarok állandónak (mert magasságilag annyi fér el a falon) akkor persze mindig beállitom 16:9 re... De ilyenkor látszik vmi fehérség vagy vmi a 4:3 ból..szal a 16:9 alja teteje nem ad ki fényt?
4:3 képből 16:9re váltok egy alapból 16:9 es filmnél akkor mi történik?
16:9 es képet akarok állandónak (mert magasságilag annyi fér el a falon) akkor persze mindig beállitom 16:9 re... De ilyenkor látszik vmi fehérség vagy vmi a 4:3 ból..szal a 16:9 alja teteje nem ad ki fényt?
4:3 képből 16:9re váltok egy alapból 16:9 es filmnél akkor mi történik?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
messidecot nem értem 

De ez??
persze mindenki saját maga eldönti hány pontot ad, de pont most visszaolvasva ezt a 2 hszt, totális paradoxon
Én ha pozitívat írok adott zenéről, filmről akkor az pontokban is meglátszik, meg fordítva

Az én értelmezésemben ha valami kiegyensúlyozottabb mint az előző (ami 7,5et kapott) akkor abból következik hogy ez jobb lesz, de még erre azt mondom okémessideco írta:SOAD - Mezmerize
Ez sokkal kiegyensúlyozottabb, mint az előző (Toxicity). Főleg a hollywoodi számok jöttek be,az első 3-4. Annyira nem fogott meg az egész együttes, bocsi.
De nem bánom, hogy meghallgathattam, bővült az ismeretem zenei téren
5.5/10

De ez??
Itt meg negatív jelzők, s 9esmessideco írta:A fiatalkorú
Kevin Spaceyt bírom, Goslingot is valamennyire, de ez nem fogott meg. Unalmas volt számomra a film és vontatott.
Goslingnak én szerintem nem volt nehéz ez az alakítás, hiszen kellett bután és szomorúan néznie egyszerre![]()
Valamennyire átjött a film üzenete, de sajnos vagy nem sajnos, én már túl léptem ezt a kort és növekedési szakaszt, úgyhogy Leland problémái számomra már nem aktuálisak.
Értékelni most nehéz, de sajnos kötelező:
9/10

persze mindenki saját maga eldönti hány pontot ad, de pont most visszaolvasva ezt a 2 hszt, totális paradoxon

Én ha pozitívat írok adott zenéről, filmről akkor az pontokban is meglátszik, meg fordítva

visca el barca írta:soadroli,
most olvasom a kulturaban h a rendorsegen voltal... ejnye-bejnye... csak nem a dark passenger éledt fel benned?

Nem, még nem

- visca el barca
- Presidente del Barça
soadroli,
most olvasom a kulturaban h a rendorsegen voltal... ejnye-bejnye... csak nem a dark passenger éledt fel benned?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ha már volt szó iskoláról, pályaválasztásról
http://www.ted.com/talks/sir_ken_robins ... ution.html
http://www.ted.com/talks/sir_ken_robins ... ution.html
-
- Az Év fórumozója 2013
Ma én is beszereztem, szintén megvolt az előszó, ami alapján több mint érdekes lesz maga a könyv is.lui1698 írta:Az előszóig jutottam csak, még ezután akarok nekiugrani, de amit ígér az eléggé jónak hangzik.
Gyakorlatilag a Pep-érát élhetjük át újra csak a csapattagok, edzők ill. stábtagok szemszögéből.
Érdekes még, hogy kapott pár oldalt az NSO 3 tagja _benito, Garcia bőrmester és heinrich.
Jó lesz ez nyah...

Itt vannak a videók, amikre lábjegyzetként hivatkoznak a könyvben: http://akkrt.hu/info/barca/
Huhh... Ez tényleg remek lesz.
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem tudom, de ha mégse találnád meg, próbáld ki a re-volt nevű játékot, hasonló ehhez, én azzal kockultam régen.
-
- Barça B
Srácok!
Keresek egy nagyon régi pc játékot, aki tudja mi a neve,az leírná a címét??
Egy autóversenyzős játékról van szó,amiben miniatűrök voltak a járművek:
Az első pálya egy fürdőkádban játszódott és,meg kellett verni a computert (3-an voltak,de talán lehetett multiplayerbe is nyomni). És ilyen különböző akadályok voltak (pl örvény a kádban stb...) Többféle pálya volt (pl konyha,munkaasztal, kert...stb..)
Remélem valakinek ismerős lesz és tud segíteni! (Talán mikro rally volt a neve?)
Keresek egy nagyon régi pc játékot, aki tudja mi a neve,az leírná a címét??
Egy autóversenyzős játékról van szó,amiben miniatűrök voltak a járművek:
Az első pálya egy fürdőkádban játszódott és,meg kellett verni a computert (3-an voltak,de talán lehetett multiplayerbe is nyomni). És ilyen különböző akadályok voltak (pl örvény a kádban stb...) Többféle pálya volt (pl konyha,munkaasztal, kert...stb..)
Remélem valakinek ismerős lesz és tud segíteni! (Talán mikro rally volt a neve?)
Més que un Club||||
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nyáron lépek ki USA-ba dolgozni (campleaders).
A kérdésem az,hogy ott a t-mobile-os telómmal nem lesz gond? európán kívül nem merészkedtem eddig,ott mindig átváltott az adott hálózatra. de USA-t nem ismerem hogy mennek ezek.
Illetve telóról netezésre lehet kötni valami csomagot,ha külföldön vagy? mert azt tudom,hogy ha csak simán felmászik a telefon wifi nélkül külföldi netre,akkor az borsos számlát fog eredményezni.
A kérdésem az,hogy ott a t-mobile-os telómmal nem lesz gond? európán kívül nem merészkedtem eddig,ott mindig átváltott az adott hálózatra. de USA-t nem ismerem hogy mennek ezek.
Illetve telóról netezésre lehet kötni valami csomagot,ha külföldön vagy? mert azt tudom,hogy ha csak simán felmászik a telefon wifi nélkül külföldi netre,akkor az borsos számlát fog eredményezni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Ez egy egyszerű feladat mivel az elsőben az összes páratlan szám van összeadva 2011iug, míg a másikban a páros számok 2012ig , ezért a jobb oldali mindig 1el több és mivel 2012ig 2012 szám van így a felével lesz mínuszban ami -1006messideco írta:Elemi matek, de az ilyet hogyan oldják meg?
(1+3+5+.....+2011)-(2+4+6+...+2012)=
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
http://answers.yahoo.com/question/index ... 015AAkBsmTmessideco írta:Elemi matek, de az ilyet hogyan oldják meg?
(1+3+5+.....+2011)-(2+4+6+...+2012)=
Pranil válasza elmagyarázza, hogy kell kiszámolni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
holnap semmikép nem lehetett volna, ezért erőltették ma.bence-barca írta:Nos, végleg elhalasztották az egészet. Kíváncsi vagyok mikor tudják véglegesen megejteni, mert nem hinném, h már holnap.

Konkrétan tőlük nem rendeltem,de ha csütörtökön adtad le a megrendeléstBarca_10 írta:Valaki rendelt már az ekszer-eshop.hu-ról?
Ha igen, kérdésem az lenne, h mennyi idő a kiszállítás. Oldalon 3-4 munkanapot írnak, múlthét csütörtökön rendeltem, és mindkét cucc raktáron is volt. Azért kérdezem, mert nem tudom mennyire pontos adatot írnak erről.
Válaszokat előre is köszönöm!
akkor valószínű hogy csak pénteken dolgozták fel,összekészítés,számla,
csomagolás,stb..Ha sikerült pénteken postázni akkor holnap kellene megkapnod,ha csak hétfőn akkor plusz egy-két nap.