Ronaldinho0408 írta:
ja és még valami. próbálom megmagyarázni magamnak hogy miért ennyire csak ő a kedvencem. és szerintem van egy fontos dolog ami a profi labdarúgásban talán nem is annyira fontos és talán épp ezért rajta kívül talán senkiről nem mondható el: Ő a freestyle fociban is megállná a helyét épp úgy mint a profi labdarúgásban és ő csinált olyan mozdulatokat amikért igazán az ember kedvence lehet valaki. Messitől Kkátó C.Ronaldotól nem látni ilyeneket...
Abban egyetértünk, hogy ő megállná a helyét freestyle fociban is(ami nem tudom pontosan melyik, amikor halálra szivatják egymást kispályán - nem a futsal - vagy amikor dekázgatnak és trükköznek. De mindkettőben megállná - megállta volna - a helyét). Számomra is egy zseni, sajnos csak pár meccsen láttam csillogni - kb 3 hónapon át - mert "későn" lettem Barcadrukker. De neki is nagy köze van hozzá, hogy ez lett a kedvenc csapatom. Egy zseni volt, - mamár csak szimplán zseni lehetne, ha valami megváltozna, és én már tényleg nem tudom mi. szerintem ez fejben dől(t) el - egyedül a védekezésben nem nyújtott világklasszist, amúgy mindenben. És ahogy tavaly nyáron láttam BarcaTV-n meccsét, megint megértettem, miért is istenítik még mindig. Azok a trükkök teljesen hasznosak voltak! Az, hogy látványos, még ráadás is, de szerintem mindenki jobban tetszik egy sarokpassz pontosan, mint egy sima passz pontosan szerintem

Ezért volt ő A focist, mert tudta mi kell a népnek, és azt tökéletesen meg is adta, hiba nélkül szinte - persze csak fénykorában.
De a kiemelt résszel nem értek egyet. Ronaldo hasonló trükkmester, nem kéne szégyenkezni Dinho előtt. Annyi köztük a különbség, hogy Dinho nem csinált annyi biciklit, és váltzatosabb volt trükkök terén. De régebben Ronaldo is csinált flip-falpot, még külsővel is... Szóval azért ez erős szerintem, csak mára megvan neki a bevált stílus. (biciklicsel meg sarokkal a háta mögött. kb ennyi

)