Rivaldo11 írta:Azért Capellotól ne vegyük el az érdemeit. Vastagon benne volt a real bajnoki címében.(ahogyan mi is...)Nem véletlenül arat mindenhol, ahol munkába áll. Ám a szép játékot, amely nemcsak alapkövetelmény, hanem hagyomány nálunk, az nála...halott. Erre az "apró" tényre pedig Barcelonában egyszerűen lehetetlen nem tekintettel lenni. Ezt nem emésztenék meg a szurkolók. Ezt az olasz edzőket favorizálóknak is tudniuk kell.
Mourinhoról nem tudom, mit gondoljak. Szenzációs edző, ez tény. Ám ha lehet, akkor előbb-mint már írtam-egy "jobbkezet" tennék Rijkaard mellé, akinek hatalmas tekintélye van a játékosok előtt. Ilyen lehet pl. volt játékosaink közükl Luis Enrique, vagy Guardiola. Vannak még többen, most épp rájuk gondoltam.
Capello pl. a Romával nem játxott csunya focit, 1x minket is eldurrantottak 3-0ra a BLben

A Milannal is müvelt szép dolgokat. A Juventus akkori keretével nem nagyon lehetett mást játxani, a madriddal lehet nem hengerelt, de [auto_cenzúra] kellett várat épitenie, és EZT MEG IS TETTE
Jobbkezet Rijkaard melé

NEM

Hány nagy edzőnek ismerjük a segitőjét

Kb. egynek sem...Ez csak Rijkaard gyengeségét muatatja, h nálunk Henk ekkora sztár volt...
Igy nekem ugy jött le, h Henk csinált itt mindent, Rijkaard meg a nagy név volt csupán, aki szépeket tudott nyilatkozni, jol megértette magát a játékosokkal, és ENNYI
Szoval vagy megoldja Rijkaard egyedül, vagy jön más.