Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyetértek veled ebben a témában. Erre van a moderátor bácsi,viszont ő nem főállásban van itt, hanem munka mellett, hobbiszinten tolja. Csak a magam nevében nyilatkozom:igyekszem ezeket kezelgetni, ma véletlen hamarabb értem haza, lépek benne. Többször volt kérés, legalábbis tőlem, hogy legyen áttekinthető az oldal, ne húzzuk szét. Emberi lustaság miatt van akit nem érdekel.
A kedvenc filmrendezőim 3-4 évente jönnek ki újabb filmekkel, a Barcelona viszont hetente játszik meccseket. A webshop egy kötődés nélküli, tök személytelen szolgáltatás, pont az ellentéte a szurkolói elköteleződésnek.
Ennyi erővel a győztes meccsek utáni pozitív vélemények is dettó.
Igyekeznek a srácok figyelni rá, hogy tartsuk a színvonalat, ez közös cél.
Én is mindig elolvasom, még akkor is, ha bánt, hogy a kedvenc játékosaim nem a maximális pontszámot kapják.
Én is szoktam várni, felteszem idő kérdése, van-e nekik rá.
Már én is azt mondom, hogy a cikkíró összeszedhetné magát, ez elég gáz így. Nem gondolnám, hogy az önkéntes, szabadidős cikkírásra kellene hárítani egy ilyen hibát.
Fogalmazok maskent: a forum egyertelmuen es latvanyosan nem alkalmas a szekresztoseg eleresere.
Én sem ezt mondtam, hiszen ők mit kezdenének a cikkekkel... csak továbbgörgetve ezt a gondolatot, valószínűleg az átlagos eurobarca olvasó messze nem a magyar nyelv és helyesírás nagy barátja, és még a stilisztika szó jelentését se pontosan ismeri, nem hogy stilisztikai hézagok bántsák a szemét olvasás közben. Azt gondolom, hogy ezzel nem rosszindulatú, hanem realista vagyok, sajnos.csababarca írta: ↑2023.10.15. 16:25:49Azért nem hiszem, hogy a látogatók többsége funkcionális analfabéta, nem tudok ilyet feltételezni.
Másrészt akkor sem szabadna az oldalnak hozzájuk igazítania a minőséget.
De azt természetesen elfogadom, hogy nem mindenki figyel ezekre, és nem is érdekli őket.
Most itt nem feltétlen a helyesírási hibák a fontosak, hiába vagyok pedagógus, én is szoktam véteni, ez benne van.
Engem a magyartalan megfogalmazások zavarnak a leginkább.
De mindegy, igazából nem én vagyok a közönség, meg minimális hírre kattintok itt, mert nagyjából tudom, hogy mikről fognak szólni, és nem érdekel egyszerűen.
Az értékelőkbe is néha belenézek, de ott is aztán nyugtázom, hogy mi sem változott:D
Én 95%-ban a fórum miatt jövök ide fel, a többi nem érdekel.
Summa summarum, szerintem egy ekkora oldalnak bizony ilyen dolgokra figyelnie kellene, mert ez nem egy gportalos tákolmány honlap, és viszonylag magas a látogatottság is.
Azért nem hiszem, hogy a látogatók többsége funkcionális analfabéta, nem tudok ilyet feltételezni.Andris írta: ↑2023.10.14. 21:40:37
Ami a fordítógépes és AI cikkeket illeti, szerintem figyelmen kívül hagyod, hogy nem csak olyan olvasók vannak, mint mi. Van aki azt se tudja, mi fán terem a google fordító. Nekik bármilyen magyar Barcás tartalom nagy plusz, legalábbis szerintem. Máshol és máshogy ugyanis nem jutnak hozzá.
Sőt, lehetséges, hogy a stilisztikai, és helyesírási hibák az olvasók nagy többségének fel se tűnnek. Tudtommal pedagógus vagy, gondolom tudod, hogy egy homogén mintavétel a magyar polgárokból mennyire bántó arányban tartalmaz funkcionális analfabétákat, és ez még csak a legdurvább szélsőség.