nzxtpo írta:Beszélgettünk arról, hogy nincs neki egy olyan kialakult stílusa, mint Pepnek pl. amikor ideérkezett,
Pont ma olvastam, hogy ő is Beilsától "vett leckéket", és Pepet is felkereste már régebben tudommal, szóval valami tudást csak csurrantottak neki.. Ő is labdatartós, szép focit próbál majd játszatni szerintem, amire a középpályája meg is van, a támadósor kétséges már, de ha sikerül szót értenie velük, akkor még bármi kisülhet belőle. Mondjuk szerintem baromi nehéz dolga van, mire megismeri a keretet, kialakítja a taktikát, és elsajátítják azt a játékosok, már vége is a szezonnak kb.. Én kíváncsi vagyok rá nagyon, "drukkolok" neki, hogy ne bőgjön le, mert ezerszer inkább egy ilyen karakter üljön a túloldalt, mint egy Mourinho, akitől a falra tudtam volna mászni..
Hazard és Pogba pedig elkezdtek csomagolni szerintem..

Mindkettő nagy kedvence, sokszor szóba is hozták már őket a Reallal, nem csodálkoznék, ha legalább egyikük menne a nyáron. Még aki külön érdekel, az Isco, ezzel szerintem megkapta az utolsó lehetőségét Madridban, remélem kihozza belőle a maxot Zidane, annak ellenére, hogy habfehérben tolja, komálom a kis spanyolt.