Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Henry és Samu is nagyon sokat szoktak segíteni ezekben a dolgokban, a jelenlegi csapatukban is. Sztem ők lennének ezek az emberek a csatársorból. Messi menne, de fizikumát illetően (mondjuk néha meglepődök, h mien harcos, úgy földre küld két fejjel magasabb embereket...Zozzy 5 írta:A grecki álltal említett felállás igencsak tetszetős, én meg amúgy is preferálnám a 4-2-3-1et. Henry maximum ebben a felállásban férne el, de nyilvánvaló, hogy nem úsznánk meg kisebb-nagyobb áldozatok nélkül ezt sem. Először is, Deconak távoznia kéne, ami szerintem továbbra sem helyes. Másodszor, a középpályánk védekező szekciója gyengus lenne, így véleményen szerint valakinek még vissza kéne lépni Xavi és az új védekezőnk mellé. Ez Ronnie lenne, hisz Henry és Messi erre aligha erre hivatott. Így viszont kérdéses, hogy mennyit tudna kihozni magából a brazil...A nagy megindulások szinte biztosan elfelejthetnénk, és be kéne érnünk a passzaival. Kérdés, megéri-e...
lionelmessi19 írta:Azért félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nem jó játékos.Atesz írta:Meg amúgy sem tartom annyira jó játékosnak, mint itt a többség...
Ezzel szinte csak te vagy így....
Hanem azt, hogy nem tartom annyira jónak, mint a többiek.
Én sokkal jöbbnak látom nála Iniestát, Xavit, Decot, Diegot, Kakát, Gerardot, Fabregast, és még vannak páran.
Meg egyébként is, nem tudom megérteni azokat, akik szerint Lampardnak jönnie kéne.
Még ha Deco el is megy, Iniesta és Xavi játékára egy apró kifogást sem lehet találni, és Lampardnak még Deco távoztával se lenne esélye a kezdőre, ha csak nem sérült a kettő közül vmelyik, illetve nem játszunk három támadó kp-vel...
Ergo padra vennénk őt?
Ha jönne Henry, és menne Deco, akkor nálam sem lenne kérdés. Ez bőven magasan a legjobb felállás volna. Csak sajnos.Game90 írta:Nekem grecki felállása tetszik a legjobban![]()
Azért félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nem jó játékos.Atesz írta:Meg amúgy sem tartom annyira jó játékosnak, mint itt a többség...
Ezzel szinte csak te vagy így....
Ezt idéztem kicsit lejebb...Replay írta:Barça: "We don't want Lampard"
http://eurosport.yahoo.com/04062007/58/ ... mpard.html
Azért Deco is lőt egypár nagyon fontos gólt, illetve adott több fontos gólpasszt...Atesz írta:
Jó Rafát kifelejtettem, de ő ugye már sérült most már jó ideje, így nem csoda, Ronnie meg meglőtte szépen a góljait.
jó a képlionelmessi19 írta:
Ha már a Sporton is inkább ezzel számolnak, akkor nincs okunk aggódni Samuért, mondjuk sztem eddig sem nagyon volt.
Jó Rafát kifelejtettem, de ő ugye már sérült most már jó ideje, így nem csoda, Ronnie meg meglőtte szépen a góljait.lionelmessi19 írta:Messze neki? Sztem nem. Bőven a közelében volt Ronaldinho, Rafa... akiktől vártunk vmit, és nem egészen az lett.Atesz írta:
Három hónap alatt legalább 1000 hsz jött, valószínű, hogy visszaolvasok.
Hát sztem pedig messze neki volt a legrosszabb idénye a csapatból, pedig elig sokan visszaestek nem is kicsit....
De nem is ez a kérdés. Magához képest nem játszott jól, majd egész idényben, de egyre javul, ha figyeled...
Egyébként meg azért ha nagyon akarnál, szükíthetnél... Deco topic...
Messze neki? Sztem nem. Bőven a közelében volt Ronaldinho, Rafa... akiktől vártunk vmit, és nem egészen az lett.Atesz írta:
Három hónap alatt legalább 1000 hsz jött, valószínű, hogy visszaolvasok.
Hát sztem pedig messze neki volt a legrosszabb idénye a csapatból, pedig elig sokan visszaestek nem is kicsit....
Három hónap alatt legalább 1000 hsz jött, valószínű, hogy visszaolvasok.lionelmessi19 írta:Atesz, gyakorlatilag 3 hónapja küzdök azokkal, akik el akarják küldeni. Vagy még több. Leírtam már mindent, olvass vissza, ha ezek nem jutottak el hozzád.
Nálam még 1 rosszabb (ami nem is volt annyira botrányos) év után is ott marad a világ legjobb tkp-i között.
Di mi a halálért pártolod őt annyira???lionelmessi19 írta:ez marhára bejönne, tényleg.grecki írta:Vagy áttérünk a 4-2-3-1-re...
Deco megy, Henry és Abidal/szélsőhátvéd jön...
----------------------VV-----------------------
--Zambrotta - Puyol - Thuram - Abidal----
------------Xavi---------Albelda--------------
----Messi--------Dinho--------Henry---------
----------------------Eto'o---------------------
Iniesta és Dos Santos a JollyJoker!CSak nagyon nem szeretném Decot elküldeni.
ez marhára bejönne, tényleg.grecki írta:Vagy áttérünk a 4-2-3-1-re...
Iniesta és Dos Santos a JollyJoker!
Na ez az, amiért pont hogy nem fér el simán.visca el barca írta:amugy meg siman elfér anri.
decot elpasszoljuk, ronnie bemegy deco helyére anri meg ronnie helyére. nem kell ezt tul varialni
Egy ilyen felállással játszó Barcát sztem még az is szájtátva nézne, aki nem akarja Henry papát!grecki írta:Vagy áttérünk a 4-2-3-1-re...
grecki írta:Vagy áttérünk a 4-2-3-1-re...
Tök mind1, de legalább volt, nekik nem is igazán volt.....visca el barca írta:Atesz írta:Ja, meg mi nem engedünk el Makelele szintű vkp-kat...
nekunk az elmult idényekben messze nem volt makelele szintu vkp-nk...