Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Upsz:) Benéztem.Nero. írta:Miután leírtam, gondoltam odateszem hogy az irányitók közül csak természtesen.csababarca írta:Busquets hívők felkészülnek...
3....2....1....![]()
![]()
Arra a Portillora én is azt hittem, de ez egy másik.
Miután leírtam, gondoltam odateszem hogy az irányitók közül csak természtesen.csababarca írta:Busquets hívők felkészülnek...Nero. írta: Szerintem jelenleg a világ legjobb középpályása. Egésznap elnézném a játékát az embernek.
3....2....1....
Verratti > mindenkicsababarca írta:Busquets hívők felkészülnek...
3....2....1....
Most miért kell provokálni?csababarca írta:Busquets hívők felkészülnek...Nero. írta: Szerintem jelenleg a világ legjobb középpályása. Egésznap elnézném a játékát az embernek.
3....2....1....

Busquets hívők felkészülnek...Nero. írta:Szerintem jelenleg a világ legjobb középpályása. Egésznap elnézném a játékát az embernek.palesz77 írta:Modric is feljavult, pedig o alapbol se volt rossz, eszmeletlen amit az a pali tud.
Szerintem jelenleg a világ legjobb középpályása. Egésznap elnézném a játékát az embernek.palesz77 írta:Modric is feljavult, pedig o alapbol se volt rossz, eszmeletlen amit az a pali tud.

Én is úgy gondolom, hogy kijönnek és bedarálják őket.mess2009 írta:az, hogy kihúzták a félidőt kapott gól nélkül mindenképpen dícsérendő, de nem hiszem, hogy ez elég lehet a végéig, kezdenek fáradni de ami rosszabb, nem tudják megtartani a labdát elég ideig és így egyre nő a nyomás hátul.
persze a Madrid sem valami éles, hiányzik Bale lendülete és szerintem Daniló sem elég aktív mégis ugy gondolom behúzzák a másodikban.

Nem úgy mondtam, mintha elvárnám tőlük, csak azt hogy benne van mint mondjuk nekünk a Vallecasba vagy a Power8ba. Azért a 2 évvel ezelötti kiesésük nem volt semmi, hogy képesek voltak arra hogy csont utolsóként kizúgjanak, miközben az ELben teljesen simán elmeneteltek az elödöntőig, ahol asszem csak 11-es párbajban estek ki a későbbi győztes Sevillával szemben.Bob_Marley írta:Valóban soha nem volt könnyű, de most jöttek fel a második ligából (nem az mint régen, hogy stabil középcsapat, meg Uefa kupa menetelő, KEK menetelő csapat)és hazai pályán bűn rosszak idén. Ez már nem az Assuncao, Ricardo Olveira féle csapat. Nagyon meglepne ha pontot szereznének.Nero. írta:Sose volt könnyű a Betis pálya, szerintem benne van az X.
Sztem meg nem tudja megkülönböztetni, más magyarázat nincs arra miért ilyen idióta.Bob_Marley írta:Jó a mezválasztás, totál képen alig lehet látni.Még jó hogy a bíró megtudja különböztetni és az a lényeg.