Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
. , !Csaron írta:A Bayern csak otthon iszonyat erős idegenben nem hiszem hogy gondot jelentene nekünk otthon elverni őket vagy egy jo előnyt kicsikarni.az biztos hogy ribery es robben felépül nehez dolgunk lenne ellenük de nem tartok tőlük mert a Bayern szerintem annyira egyáltalán nem erős mint amilyen tudna lenni ilyen kerettel szerintem pep nem tudja kihozni belőlük a maximumot.hát nézzük meg milyen középpályásaik vannak nekik nagyon erős középpálya hátul mi erősebbek vagyunk elől meg szerintem a ket csatár sor között messi jelentheti a különbséget de csak ugy hogy ha jo formában játszik es nem pihen a következő meccsre.vigyazni kell velük az biztos de nem hiszem hogx annyira félni kell erősek vagyunk főleg a BL-ben ugy hogy csak előre!hajra barca
Én azért nem hasonlítanám össze a Real középpályát a Bayernnével, mert szerintem messze nincsenek egy súlycsoportban, meg a két csapatban nem is ugyanazt a szerepet töltik be.Mihu írta: Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.
A Real középpályáját leginkább a Bayernéhez tudnám hasonlítani. Láthattuk, hogy az első félidőben, amikor működött a Modric-Kroos-Isco sor, akkor nagyjából azt se tudtuk, hogy merre vagyunk arccal. Szerencsénk volt, hogy Modric frissen tért vissza a sérülésből, és nem bírt egy teljes meccset, mert ahogy Ő elfáradt, úgy vége volt a meccsnek is a Real számára. Viszont a Bayern középpályája nem fog elfáradni 60 perc után... 2 éve is ott nyerték meg a párharcot ilyen brutális különbséggel. Egyszerűen uralták a középpályáját, nem tudtuk eljuttatni a labdát a támadó harmadba.
Erre a Bayern kerete alapjában véve is képes, és akkor jön még egy plusz a dologhoz: Pep. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ha valaki meg tudja fojtani a Barcát, akkor az Ő.
Úgyhogy én cseppet sem lennék nyugodt, ha pénteken a mi nevünk kerülne a Bayern mellé.
Mihu írta:Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.Alcantara írta:Nem kellene összecsinálni magát egyeseknek, mert a Bayern hozott egy jó meccset.
Ez a posztonkénti levetítés max. elméleti játék, itt nem egyénenként versenyeznek ebben a sportágban a játékosok, majd az összeadandó pontok alapján jön ki a jobb csapat, mint a tornában.
Össze ne csináljam magamat, mert kiverték a Portót. Az edzőjük megmondta, hiányzott 3 kulcsjátékosuk, meg is nevezte őket. Ebből az egyik Tello! Ennyit erről!
Kaphatjuk őket, ki is eshetünk, benne van a pakliban, de legalább annyi esélyünk van, mint nekik.
Teljesen mindegy kit kapunk, ebben az évben a 4 közé nem kerül gyenge csapat, pillanatnyi forma, edzői taktikai húzások, egyéni villanások döntik el a döntőbe jutást.
Nem látom melyikben lennénk hátrányban a többi csapattal szemben.
Eljutottunk idáig, nehéz ellenfelekkel szemben, magabiztos játékkal, nehogy már beroskadjak bárkitől is a 4 között.
A Real középpályáját leginkább a Bayernéhez tudnám hasonlítani. Láthattuk, hogy az első félidőben, amikor működött a Modric-Kroos-Isco sor, akkor nagyjából azt se tudtuk, hogy merre vagyunk arccal. Szerencsénk volt, hogy Modric frissen tért vissza a sérülésből, és nem bírt egy teljes meccset, mert ahogy Ő elfáradt, úgy vége volt a meccsnek is a Real számára. Viszont a Bayern középpályája nem fog elfáradni 60 perc után... 2 éve is ott nyerték meg a párharcot ilyen brutális különbséggel. Egyszerűen uralták a középpályáját, nem tudtuk eljuttatni a labdát a támadó harmadba.
Erre a Bayern kerete alapjában véve is képes, és akkor jön még egy plusz a dologhoz: Pep. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ha valaki meg tudja fojtani a Barcát, akkor az Ő.
Úgyhogy én cseppet sem lennék nyugodt, ha pénteken a mi nevünk kerülne a Bayern mellé.
Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.Alcantara írta:Nem kellene összecsinálni magát egyeseknek, mert a Bayern hozott egy jó meccset.
Ez a posztonkénti levetítés max. elméleti játék, itt nem egyénenként versenyeznek ebben a sportágban a játékosok, majd az összeadandó pontok alapján jön ki a jobb csapat, mint a tornában.
Össze ne csináljam magamat, mert kiverték a Portót. Az edzőjük megmondta, hiányzott 3 kulcsjátékosuk, meg is nevezte őket. Ebből az egyik Tello! Ennyit erről!
Kaphatjuk őket, ki is eshetünk, benne van a pakliban, de legalább annyi esélyünk van, mint nekik.
Teljesen mindegy kit kapunk, ebben az évben a 4 közé nem kerül gyenge csapat, pillanatnyi forma, edzői taktikai húzások, egyéni villanások döntik el a döntőbe jutást.
Nem látom melyikben lennénk hátrányban a többi csapattal szemben.
Eljutottunk idáig, nehéz ellenfelekkel szemben, magabiztos játékkal, nehogy már beroskadjak bárkitől is a 4 között.
Egyáltalán nem jobb a védelme szerintem, középpálya talán valamivel jobb de a mi támadóink messze jobbak a götze lewa müller triónál..Samper írta:
Ha a Bayernnek meggyógyulnak a sérültjei, akkor jobb a középpályája és a védelme, mint a mienk - a csatársor és a kapus pedig egál. A két edzőt pedig mindenki hasonlítsa össze kedvére.
Senki nem mondta, hogy nem tudunk tovább jutni, csak azt mondom több ponton jobbak nálunk ezért jó lenne kerülni őket.noname írta:Esküszöm itt a fél fórum inkább Bayern szurkoló kéne legyen.
A Bayern odahaza erős, de kik ellen? A Wolfsburg kb úgy a 6-8. helyen végezne legfeljebb Spanyolországban. A BL-ben pedig sztem több gólt kaptak nálunk gyengébb csapatok ellen. Bayern 8 gólt kapott, a Barca 7-et, ha jól számolom. Mitől erős is ez a védelem? Nálunk mindenki temetné a csapatot, ha kikapunk a Portotól, mégha a másik meccsen -el is nyerünk. Most meg itt van a Bayern, megérdemelten kaptak ki Portugáliában egy olyan csapat ellen, ami csoda, hogy a csoportkörből kijutott, ehhez képest a Bayernt tartjátok esélyesnek. Gratulálok!Tombol az ész!![]()
A Barcelonának vannak a legpesszimistább és leghálátlanabb szurkolói a világon.
Mitől?noname írta:Mitől ilyen félelmetes a Bayern? A védelmünk erősebb, a csatársorunk bárkinél fényévekkel jobb, ők max kp-n jobbak. A Bayern sokat gyengült. Ráadásul jelenleg a Barca stílusa pont jobban hasonlít a pár évvel ezelőtti Bayernéra, mint a Barcára. Pep csapatait mindig könnyű lekontrázni.
noname írta:Mitől ilyen félelmetes a Bayern? A védelmünk erősebb, a csatársorunk bárkinél fényévekkel jobb, ők max kp-n jobbak. A Bayern sokat gyengült. Ráadásul jelenleg a Barca stílusa pont jobban hasonlít a pár évvel ezelőtti Bayernéra, mint a Barcára. Pep csapatait mindig könnyű lekontrázni.
Esküszöm, pár ember itt retardált. Sétálva kiheréljük a világ egyik legjobbjának tartott PSG-t, de sokan a Bayernt tartják jobbnak, amely a 8 csapat leggyengébbje ellen simán kikapott idegenbe.![]()
![]()
Humor topikba való az ilyen ostobaság. Jelenleg bárki ellen mi vagyunk az esélyesek. Persze ez nem garancia semmire, de aki annyira nem ért a focihoz, hogy képtelen észrevenni a jelenlegi erőviszonyokat, az maradjon valami egyszerűbbnél.
Fel, de már messze nem úgy játszunk, mint 3-4 éve.TripleH írta:Szerintem azért mert ha valaki akkor Pep feltudja őket készíteni a Barca játékosokból.S.Agüero írta:Miért fél mindenki annyira a Bayerntől? Egy Juve/Atléti stílus nem fekszik jobban nekünk.
Szerintem azért mert ha valaki akkor Pep feltudja őket készíteni a Barca játékosokból.S.Agüero írta:Miért fél mindenki annyira a Bayerntől? Egy Juve/Atléti stílus nem fekszik jobban nekünk.
Legyen akkor itt is egy:hank1ee írta:Buffon BL-álomcsapata: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... es-2408811" target="_blank
Most már én is írok egyet.![]()
Víctor Valdés - Cafú - Puyol - Hierro - Roberto Carlos - Xavi - Zidane - Nedved - Messi - Cristiano Ronaldo - Ronaldinho