Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
kfranky
Jugador del Barça

2015.04.22. 13:08:20

Nem tudjátok, hogy ki az új jobb hátvédünk 22-esben?
Mert hogy tegnap nem Dani Alves adta be ballal(!) azt a labdát, az egész biztos! :)
Összeségében hoztuk a kötelezőt, de az Espanol ellen nehezebb lesz!
Nekik az év meccse lesz, meg akarnak minket mindenképp verni!
Tele vannak vérig sértett ex-Barcásokkal! :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.22. 12:39:46

Ha egy meccsből kellene mindig kiindulni, akkor mi már megnyertük volna anno a Milan elleni után. :D Itt csak pokoli nehéz ellenfelek lesznek a négy között. Bayern azért zavarba hozható és azért, mert kiejtettek egy teljesen hitehagyott Portot nem kell félni tőlük. Vica versa működik, hogy ha Pep ismer minket, akkor mi is őt és pl kontrában meg pontrúgásban sokat fejlődtünk, ami meg nekik nem feküdne.

Ma, egyértelműen hajrá Monaco, én nagyon hiszek benne meglehet ezt valahogy fordítani. Ha gólt lőnek az olaszok, akkor minden bizonnyal vége, de Carrasco.Martial-Moutinho hármasnak meglesznek a lehetőségei.

Másik meccs az totál nyitott, azért ne felejtsük az Atleticonak is gólt kell lőni. Baromi érdekes lesz, ki hogy fog "meccselni", nagy taktikázás várható, rengeteg szenvedéllyel akár piros lappal és esetlegesen büntetőkkel is a végén. Én úgy gondolom az Atletico stílusa nem fekszik a RM-nak és megint az ő akaratuk fog érvényesülni.
Kép
Kép
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.04.22. 12:20:01

Csaron írta:A Bayern csak otthon iszonyat erős idegenben nem hiszem hogy gondot jelentene nekünk otthon elverni őket vagy egy jo előnyt kicsikarni.az biztos hogy ribery es robben felépül nehez dolgunk lenne ellenük de nem tartok tőlük mert a Bayern szerintem annyira egyáltalán nem erős mint amilyen tudna lenni ilyen kerettel szerintem pep nem tudja kihozni belőlük a maximumot.hát nézzük meg milyen középpályásaik vannak nekik nagyon erős középpálya hátul mi erősebbek vagyunk elől meg szerintem a ket csatár sor között messi jelentheti a különbséget de csak ugy hogy ha jo formában játszik es nem pihen a következő meccsre.vigyazni kell velük az biztos de nem hiszem hogx annyira félni kell erősek vagyunk főleg a BL-ben ugy hogy csak előre!hajra barca
. , !
Ezért a 3 írásjelért nem járt kitiltás a fórumról.
Hogy ne legyen off: A Bayern középpályából mégis hogy lehetne többet kihozni? Kíváncsi vagyok a véleményedre. Annyi nem elég,hogy magas az értékük a piacon.
Csaron
Barça B

2015.04.22. 12:16:43

A Bayern csak otthon iszonyat erős idegenben nem hiszem hogy gondot jelentene nekünk otthon elverni őket vagy egy jo előnyt kicsikarni.az biztos hogy ribery es robben felépül nehez dolgunk lenne ellenük de nem tartok tőlük mert a Bayern szerintem annyira egyáltalán nem erős mint amilyen tudna lenni ilyen kerettel szerintem pep nem tudja kihozni belőlük a maximumot.hát nézzük meg milyen középpályásaik vannak nekik nagyon erős középpálya hátul mi erősebbek vagyunk elől meg szerintem a ket csatár sor között messi jelentheti a különbséget de csak ugy hogy ha jo formában játszik es nem pihen a következő meccsre.vigyazni kell velük az biztos de nem hiszem hogx annyira félni kell erősek vagyunk főleg a BL-ben ugy hogy csak előre!hajra barca
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.04.22. 12:13:52

Mihu írta: Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.

A Real középpályáját leginkább a Bayernéhez tudnám hasonlítani. Láthattuk, hogy az első félidőben, amikor működött a Modric-Kroos-Isco sor, akkor nagyjából azt se tudtuk, hogy merre vagyunk arccal. Szerencsénk volt, hogy Modric frissen tért vissza a sérülésből, és nem bírt egy teljes meccset, mert ahogy Ő elfáradt, úgy vége volt a meccsnek is a Real számára. Viszont a Bayern középpályája nem fog elfáradni 60 perc után... 2 éve is ott nyerték meg a párharcot ilyen brutális különbséggel. Egyszerűen uralták a középpályáját, nem tudtuk eljuttatni a labdát a támadó harmadba.

Erre a Bayern kerete alapjában véve is képes, és akkor jön még egy plusz a dologhoz: Pep. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ha valaki meg tudja fojtani a Barcát, akkor az Ő.

Úgyhogy én cseppet sem lennék nyugodt, ha pénteken a mi nevünk kerülne a Bayern mellé.
Én azért nem hasonlítanám össze a Real középpályát a Bayernnével, mert szerintem messze nincsenek egy súlycsoportban, meg a két csapatban nem is ugyanazt a szerepet töltik be.
Labdakihozatalban talán jobb a Lahm,Xabi,Thiago hármas, viszon támadásban a Lahm-Xabi kettős miatt szerintem sokkal gyengébbek. A Real középpályája akkor él, ha van területük építkezni, Modricnak kellő helyet biztosítanak, míg a Bayernnek ajándék,ha letámadják őket, s így fél kontrát tudnak vezetni a támadók(mint kb nálunk idén).
Nem szeretnék előre lövöldözni, de ha bejutnánk a döntőbe, akkor én legszívesebben FCB-FCB döntőt néznék. Talán az fájna a legkevésbé, ha tőlük vesztenénk el(megnyernénk,100% :twisted: )
zsoltman
Jugador d'estrella

2015.04.22. 11:53:00

Mihu írta:
Alcantara írta:Nem kellene összecsinálni magát egyeseknek, mert a Bayern hozott egy jó meccset.
Ez a posztonkénti levetítés max. elméleti játék, itt nem egyénenként versenyeznek ebben a sportágban a játékosok, majd az összeadandó pontok alapján jön ki a jobb csapat, mint a tornában.

Össze ne csináljam magamat, mert kiverték a Portót. Az edzőjük megmondta, hiányzott 3 kulcsjátékosuk, meg is nevezte őket. Ebből az egyik Tello! Ennyit erről!

Kaphatjuk őket, ki is eshetünk, benne van a pakliban, de legalább annyi esélyünk van, mint nekik.
Teljesen mindegy kit kapunk, ebben az évben a 4 közé nem kerül gyenge csapat, pillanatnyi forma, edzői taktikai húzások, egyéni villanások döntik el a döntőbe jutást.
Nem látom melyikben lennénk hátrányban a többi csapattal szemben.
Eljutottunk idáig, nehéz ellenfelekkel szemben, magabiztos játékkal, nehogy már beroskadjak bárkitől is a 4 között.
Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.

A Real középpályáját leginkább a Bayernéhez tudnám hasonlítani. Láthattuk, hogy az első félidőben, amikor működött a Modric-Kroos-Isco sor, akkor nagyjából azt se tudtuk, hogy merre vagyunk arccal. Szerencsénk volt, hogy Modric frissen tért vissza a sérülésből, és nem bírt egy teljes meccset, mert ahogy Ő elfáradt, úgy vége volt a meccsnek is a Real számára. Viszont a Bayern középpályája nem fog elfáradni 60 perc után... 2 éve is ott nyerték meg a párharcot ilyen brutális különbséggel. Egyszerűen uralták a középpályáját, nem tudtuk eljuttatni a labdát a támadó harmadba.

Erre a Bayern kerete alapjában véve is képes, és akkor jön még egy plusz a dologhoz: Pep. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ha valaki meg tudja fojtani a Barcát, akkor az Ő.

Úgyhogy én cseppet sem lennék nyugodt, ha pénteken a mi nevünk kerülne a Bayern mellé.

Ez igaz, avval egészíteném ki,hogy Mascerano volt a vkp a Real ellen és nagyon nehezen bírt a Real ellen,amikor Busquets is bejött sokkal stabilabbak voltunk középen.Busquets,Rakitic duóra Óriási szükség van a középpályán.
Klaczy
Barça B

2015.04.22. 11:50:05

A Bayern és a Barca továbbjutott így valószínűleg már egyikük döntős lesz. Ma jön még hozzá a Real (sajnos) majdnem a tavalyi mezőny alakul ki.
Mihu
Director del Fútbol

2015.04.22. 11:46:52

Alcantara írta:Nem kellene összecsinálni magát egyeseknek, mert a Bayern hozott egy jó meccset.
Ez a posztonkénti levetítés max. elméleti játék, itt nem egyénenként versenyeznek ebben a sportágban a játékosok, majd az összeadandó pontok alapján jön ki a jobb csapat, mint a tornában.

Össze ne csináljam magamat, mert kiverték a Portót. Az edzőjük megmondta, hiányzott 3 kulcsjátékosuk, meg is nevezte őket. Ebből az egyik Tello! Ennyit erről!

Kaphatjuk őket, ki is eshetünk, benne van a pakliban, de legalább annyi esélyünk van, mint nekik.
Teljesen mindegy kit kapunk, ebben az évben a 4 közé nem kerül gyenge csapat, pillanatnyi forma, edzői taktikai húzások, egyéni villanások döntik el a döntőbe jutást.
Eljutottunk idáig, nehéz ellenfelekkel szemben, magabiztos játékkal, nehogy már beroskadjak bárkitől is a 4 között.
Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.

Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.04.22. 11:14:44

Nem kellene összecsinálni magát egyeseknek, mert a Bayern hozott egy jó meccset.

gyuri03
Jugador d'estrella

2015.04.22. 11:11:00

Samper írta:
Ha a Bayernnek meggyógyulnak a sérültjei, akkor jobb a középpályája és a védelme, mint a mienk - a csatársor és a kapus pedig egál. A két edzőt pedig mindenki hasonlítsa össze kedvére.
Egyáltalán nem jobb a védelme szerintem, középpálya talán valamivel jobb de a mi támadóink messze jobbak a götze lewa müller triónál..
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
Feast4
Director del Fútbol

2015.04.22. 10:17:56

noname írta:Esküszöm itt a fél fórum inkább Bayern szurkoló kéne legyen.
A Bayern odahaza erős, de kik ellen? A Wolfsburg kb úgy a 6-8. helyen végezne legfeljebb Spanyolországban. A BL-ben pedig sztem több gólt kaptak nálunk gyengébb csapatok ellen. Bayern 8 gólt kapott, a Barca 7-et, ha jól számolom. Mitől erős is ez a védelem? Nálunk mindenki temetné a csapatot, ha kikapunk a Portotól, mégha a másik meccsen -el is nyerünk. Most meg itt van a Bayern, megérdemelten kaptak ki Portugáliában egy olyan csapat ellen, ami csoda, hogy a csoportkörből kijutott, ehhez képest a Bayernt tartjátok esélyesnek. Gratulálok!Tombol az ész! =D>

A Barcelonának vannak a legpesszimistább és leghálátlanabb szurkolói a világon.
Senki nem mondta, hogy nem tudunk tovább jutni, csak azt mondom több ponton jobbak nálunk ezért jó lenne kerülni őket.

Ne legyünk ilyen hurrá optimisták. Maradjunk a realitás talaján. A 4 közt bárki erősebb lehet!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.04.22. 10:11:43

Esküszöm itt a fél fórum inkább Bayern szurkoló kéne legyen.
A Bayern odahaza erős, de kik ellen? A Wolfsburg kb úgy a 6-8. helyen végezne legfeljebb Spanyolországban. A BL-ben pedig sztem több gólt kaptak nálunk gyengébb csapatok ellen. Bayern 8 gólt kapott, a Barca 7-et, ha jól számolom. Mitől erős is ez a védelem? Nálunk mindenki temetné a csapatot, ha kikapunk a Portotól, mégha a másik meccsen -el is nyerünk. Most meg itt van a Bayern, megérdemelten kaptak ki Portugáliában egy olyan csapat ellen, ami csoda, hogy a csoportkörből kijutott, ehhez képest a Bayernt tartjátok esélyesnek. Gratulálok!Tombol az ész! =D>

A Barcelonának vannak a legpesszimistább és leghálátlanabb szurkolói a világon.
A Fifa egy szégyen
Feast4
Director del Fútbol

2015.04.22. 09:58:45

noname írta:Mitől ilyen félelmetes a Bayern? A védelmünk erősebb, a csatársorunk bárkinél fényévekkel jobb, ők max kp-n jobbak. A Bayern sokat gyengült. Ráadásul jelenleg a Barca stílusa pont jobban hasonlít a pár évvel ezelőtti Bayernéra, mint a Barcára. Pep csapatait mindig könnyű lekontrázni.
Mitől? #-o Kapus poszton kb. ugyanott vagyunk ez tény. A védelmük viszont jóval erősebb ember! A középpályájuk pedig dominánsabb!

Neuer-Alaba, Boateng,Benatia, Lahm- Thiago, Xabi Alonso,Schweinsteiger- Robben, Lewandowski-Ribery.

És akkor még nem is beszéltünk, arról, hogy Lahm mehet középre, Müller szintén középre és csatársorba. Bernat szintén középre és hátra. És akkor még nem beszéltem Götze szerepéről és ha Martinez netán formába lendülve térne vissza... Sokkal nagyobb variációs lehetőségük van és nagyon erős keretük. És egyben vannak fejben nagyon. Ez tágna láttszott. 3-1 itán egy 6-1-es alázás. És mindegy milyen volt a tegnapi Portó ez akkor is durva. Ha őket kapjuk nagyon nagyon nehéz lenne, ráadásul az Allianz egy pokol katlan! És nem tudom láttad a a tegnapi meccset, lőt labdát tesznek egyből tovább. Nem úgy járatják mint mi annó.

Amiben teljesen egyte értek veled, a kontra az ami a sanszunk lehet, mert Pep csapatai a rögzített állásokat és a kontrát nehezen bírják. Tavaly ez lett a vesztük a Real ellen. Nagyon el kéne kerülni őket, egy meccsen sokkal verhetőbbnek hiszem őket, mint oda vissza vágón.

Úgyanakkor váltig tartom, hogy a Juve sem feküdne nekünk. A 4 közt már nagyon nehéz lenne akárkivel.
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.04.22. 09:54:54

Azért leírni sem kellene őket, mintha valami teljesen egyértelmű párharcról lenne szó. A hónap végére felépül Schweini, Robben és Ribéry, de talán még Martinez is. Közülük nyilván a holland lesz a mérvadó.

Viszont ez azt is jelenti, hogy a csapatuk jelenlegi leggyengébb pontja, a két (a szinthez képest) lassú középpályás Lahm és Xabi közül az egyik ki fog esni. Szerintem a német fog hátrakerülni Rafinha kárára. A Thiago, Xabi - Müller, Götze, Robben - Lewa ötös meg már aligha tekinthető gyengébbnek, mint a mi keretünk. Jobb formában vagyunk, de 2 hét alatt elég sok mindent rendezhetnek a soraikban.
zsoltman
Jugador d'estrella

2015.04.22. 09:38:53

noname írta:Mitől ilyen félelmetes a Bayern? A védelmünk erősebb, a csatársorunk bárkinél fényévekkel jobb, ők max kp-n jobbak. A Bayern sokat gyengült. Ráadásul jelenleg a Barca stílusa pont jobban hasonlít a pár évvel ezelőtti Bayernéra, mint a Barcára. Pep csapatait mindig könnyű lekontrázni.

Esküszöm, pár ember itt retardált. Sétálva kiheréljük a világ egyik legjobbjának tartott PSG-t, de sokan a Bayernt tartják jobbnak, amely a 8 csapat leggyengébbje ellen simán kikapott idegenbe. :lol: :lol:

Humor topikba való az ilyen ostobaság. Jelenleg bárki ellen mi vagyunk az esélyesek. Persze ez nem garancia semmire, de aki annyira nem ért a focihoz, hogy képtelen észrevenni a jelenlegi erőviszonyokat, az maradjon valami egyszerűbbnél. [-X

Érdekes dolog,hogy a Német csapatok is gyengén szerepelnek a nemzetközi szinten.
A Wolfsburg is simán kapott otthon 4 a Napoli-tól,remélem a spanyol foci igazolja erősségét!
noname
Llegenda del Barça

2015.04.22. 09:26:19

Mitől ilyen félelmetes a Bayern? A védelmünk erősebb, a csatársorunk bárkinél fényévekkel jobb, ők max kp-n jobbak. A Bayern sokat gyengült. Ráadásul jelenleg a Barca stílusa pont jobban hasonlít a pár évvel ezelőtti Bayernéra, mint a Barcára. Pep csapatait mindig könnyű lekontrázni.

Esküszöm, pár ember itt retardált. Sétálva kiheréljük a világ egyik legjobbjának tartott PSG-t, de sokan a Bayernt tartják jobbnak, amely a 8 csapat leggyengébbje ellen simán kikapott idegenbe. :lol: :lol:

Humor topikba való az ilyen ostobaság. Jelenleg bárki ellen mi vagyunk az esélyesek. Persze ez nem garancia semmire, de aki annyira nem ért a focihoz, hogy képtelen észrevenni a jelenlegi erőviszonyokat, az maradjon valami egyszerűbbnél. [-X
A Fifa egy szégyen
MatyiG
Adminisztrátor

2015.04.22. 00:26:12

TripleH írta:
S.Agüero írta:Miért fél mindenki annyira a Bayerntől? Egy Juve/Atléti stílus nem fekszik jobban nekünk.
Szerintem azért mert ha valaki akkor Pep feltudja őket készíteni a Barca játékosokból.
Fel, de már messze nem úgy játszunk, mint 3-4 éve.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.04.22. 00:09:48

S.Agüero írta:Miért fél mindenki annyira a Bayerntől? Egy Juve/Atléti stílus nem fekszik jobban nekünk.
Szerintem azért mert ha valaki akkor Pep feltudja őket készíteni a Barca játékosokból.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.22. 00:09:32

Tőlem akárki jöhet.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MatyiG
Adminisztrátor

2015.04.22. 00:05:03

Miért fél mindenki annyira a Bayerntől? Egy Juve/Atléti stílus nem fekszik jobban nekünk.
kristop
Entrenador del Barça

2015.04.21. 23:59:40

kérem a juvét, a bayern meg játszadozzon csak az atletico/real győztesével

de a lényeg, hogy a bayernt ne, a többi jöhet
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Messithebest
Director del Fútbol

2015.04.21. 23:27:02

hank1ee írta:Buffon BL-álomcsapata: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... es-2408811" target="_blank

Most már én is írok egyet. :mrgreen:

Víctor Valdés - Cafú - Puyol - Hierro - Roberto Carlos - Xavi - Zidane - Nedved - Messi - Cristiano Ronaldo - Ronaldinho
Legyen akkor itt is egy:
Casillas, Cafu - Puyol - Maldini - R. Carlos, Makelele, Xavi - R10 - Zidane, CR - Messi.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
danianevem
Entrenador del Barça

2015.04.21. 22:52:15

"Az első 5 gól kicsit megzavarta a fiúkat..." - Lopetegui is idézhetné a klasszikust, de egyébként pont nem így történt. A második játékrészben már jóval nagyobb területet kapott a Porto, igaz így sem tudott lendíteni a helyzetén. Csak egy szépségtapaszra futotta 6:1.

A Juve alighanem továbbjut, a madridi derbi kérdéses. Spanyol vs. Katalán "házi döntőt"!
noname
Llegenda del Barça

2015.04.21. 21:56:59

MInden elismerésem a PSG-é. Nem kezdtek el rúgdosni, Alig van szabálytalan belépő bármelyik oldalon. A Párizs beismerte a vereséget! =D> :)
A Fifa egy szégyen
PCsabi
aka Game90

2015.04.21. 21:46:30

Brazzers logó mehetne a jobb alsó sarokba.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése