lionelmessi19 írta:
Szerintem ez nem jó megoldás. Értelmes emberek vagyunk, szerintem meg tudnánk oldai úgy a dolgot, h minden személyeskedést mellőzve vitázgatunk, érvelgetünk egymás hsz-ei mellett, ellen.
Greckivel már elég rég megy ez. És jobb lenne megoldani úgy, h normál hangnemben beszélgetünk. Én legalább is örülnék ha megoldódna.
Várom az illetékes(ek) válaszát, h tényleg olyan primitív módszert kell e választanunk, hogy nem szólunk egymáshoz, vagy kezdünk mondjuk tiszta lappal, de legalábbis személyeskedések nélkül!?
Szia!
Anélkül, hogy megbántanálak, áruld már el nekem, hogy én mikor hülyéztelek le? Mikor küldtelek el melegebb éghajlatra? Mivel bántottalak meg annyira? Szerintem én maximálisan kultúráltan, ugyanakkor gúnyosan hívtam fel valamire a figyelmet - párszor. Már priviben is írtam neked, szerintem olvasd el még egyszer.
Ami pedig a szubjektív véleményt illeti, természetesen lehet, hiszen ezért vagyunk itt, de akkor tedd hozzá a szerintem szót, vagy legalábbis ne úgy tűnjön, mintha valamit kategorikusan jelentenél ki. Lásd a kirobbantó esetet. Mikor hiszed már el, hogy nem azért vannak ezek a "szurkálódások", mert nincs jobb dolgom, és mert kipécéztelek magamnak.