miihii írta:Nah, asszem felértem pályám csúcsára
A Blaugranával bajnokság-kupa-BL tripla begyűjtve, a magyar válogatott pedig megnyerte az EB-t
A klubnál 59 meccsen 88 gól, 28 ass. , 27 Star M.
Meccsenként 52 pénz, gólonként 9, szponzor 30

nem akartam már írni, mert azt hittem már senki nem játszik vele.
23 éves vagyok.
Miután a Fradival megnyertem mindent, ugye elmentem a Tottenhamba, egyből bekerültem a válogatottba, ahol csereként góllal mutatkoztam be. Többet nem is lettem válogatott egy ideig..
Spursba nagyon nem ment. 28 meccs 7 gól, 19 gólpassz, tehát félévkor ahogyan ajánlatot tett a Chelsea, egyből ugrottam, de ott sem teljesítettem jobban. Nem fekszik az angol foci

21 meccs, 6gól, 7 gólpassz.
Végül elég csúfos 11. helyen végeztünk, bár mielőtt odamentem, kiesés környékén voltak. Továbbléptem a Portoba, ahol egész jól sikerült az az év. 42 meccs, 12 gól, 24 gólpassz. 2. a bajnokságban. Sajnos nem éreztem kihívásnak a portugál bajnokságot, tehát az olasz 2-be léptem tovább, a Bresciába, ahol a legjobb évemet produkáltam. 51 meccs, 40 gól, 35 gólpassz, 15 Star Man. Hatalmas verseny árán 4.-ek lettünk. A válogatottba visszakerültem, ahol 4 meccsen 3 gólt lőttem csereként, és egy gólpassz.
Gondoltam továbbmegyek az első osztályba. Inter, 21 pénzt meccsenként, 4 gólonként. Na mondom ez igen. Jelenleg 3 meccs, 2 gól, 1 gólpassz. És válogatottal 2. a csoportban, úgy, hogy az első 3-nak 18 pont.
Bocsesz ha hosszúra sikerült.
Egyébként csak az dühít a játékba, hogy szezon végén bárhova mehetsz..rákeresel a csapatra, ajánlatot tesz mehetsz..Egyébként egy idő után szeretnék visszatérni a Fradiba, és komoly BL szereplést produkálni.