Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Amennyibe jól sejtem, ő volt: https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazol ... -bergvall/
Valóban láttunk már ilyenért büntetőt ítélni, de ha meccsenként 4-5 gólt nyelünk, akkor nincs az a helyzetkihasználás és góltermés, ami ezt kompenzálni tudná. Korábban a BL-ben jött ez elő, tavaszról tavaszra, hogy a gyorsabb, dominánsabb csapatok kitömnek minket. De most már a kiscsapatok is megszórnak minket. Ilyen taktikával nem is csoda. Hiába mentenénk fel a dolgot a szűk kerettel, a sok fiatallal, ilyen taktikával egy erősebb keret is bukna.Kovbal88 írta: ↑2024.01.29. 09:16:27Villareal ellen nem adták meg a tizit, amit személy szerint nem is bánok, mert nem szeretem, mikor ilyen kiélezett helyzetben, egy tizenegyes dönt, amit azért ugye ki is lehet hagyni. Az meg ciki. De hozzáért a könyökéhez a labda, láttam már ilyenre sőt kevesebbre is büntetőt. Aztán Gündogan lövésénél szintén, a földön fekvő játékos kezét érte a labda.gránit írta: ↑2024.01.28. 13:34:38
De, mostanában mindig ilyen gólokat kapunk. Meccsről meccsre kitömnek minket, tehát ez nem a véletlen szüleménye, hanem törvénszerű. Négyet-ötöt kapunk attól, aki éppen szembejön. A Villarreal az alsóházban tanyázik, és két meccsen nyolc gólt lőttek a Barcelonának ebben a szezonban. Egy Villarreal ellen két meccsen kaptunk nyolcat... Girona, Madrid, Bilbao, Villarreal, éppen aki jön, kitöm minket.
A hosszabbításban kaptunk két gólt, ahogy a Bilbao ellen is ezeket, ez már lehetett a fáradság jele
Xavival amúgy szerintem nem is a bajnokságban van a gond, első és második helyett hozott, idén ez lehet a harmadik legrosszabb esetben a negyedik, de ez még bele kell hogy férjen, ma megvizsgáljuk a szezont. Egyszerre 3 fiatal van a kezdőben, 17 év körüli srác, legyenek bármilyen jók, nem ez a normális.
Villareal ellen nem adták meg a tizit, amit személy szerint nem is bánok, mert nem szeretem, mikor ilyen kiélezett helyzetben, egy tizenegyes dönt, amit azért ugye ki is lehet hagyni. Az meg ciki. De hozzáért a könyökéhez a labda, láttam már ilyenre sőt kevesebbre is büntetőt. Aztán Gündogan lövésénél szintén, a földön fekvő játékos kezét érte a labda.gránit írta: ↑2024.01.28. 13:34:38De, mostanában mindig ilyen gólokat kapunk. Meccsről meccsre kitömnek minket, tehát ez nem a véletlen szüleménye, hanem törvénszerű. Négyet-ötöt kapunk attól, aki éppen szembejön. A Villarreal az alsóházban tanyázik, és két meccsen nyolc gólt lőttek a Barcelonának ebben a szezonban. Egy Villarreal ellen két meccsen kaptunk nyolcat... Girona, Madrid, Bilbao, Villarreal, éppen aki jön, kitöm minket.
De, mostanában mindig ilyen gólokat kapunk. Meccsről meccsre kitömnek minket, tehát ez nem a véletlen szüleménye, hanem törvénszerű. Négyet-ötöt kapunk attól, aki éppen szembejön. A Villarreal az alsóházban tanyázik, és két meccsen nyolc gólt lőttek a Barcelonának ebben a szezonban. Egy Villarreal ellen két meccsen kaptunk nyolcat... Girona, Madrid, Bilbao, Villarreal, éppen aki jön, kitöm minket.
Jó meccs volt szerintem is, én egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem. A vereség persze fájó, az 5 bekapott gól meg csúnya. De én sokkal inkább el tudom viselni, ha így kapunk ki, mint amikor nézhetelnen játékkal tettük ugyanezt, pl. ősszel néhányszor.NovaProspekt írta: ↑2024.01.27. 22:02:09Világos. Végülis gólgazdagnak gólgazdag volt.Kovbal88 írta: ↑2024.01.27. 21:01:56Pedig jó meccs volt, sajnos az eredmény nem nekünk kedvezett, de Gündogan legjobb meccsét hozta hatalmasat játszott... Pedri is jó volt. Rengeteg helyzet, szép távoli lövések. Volt itt minden. Kettő nulla után sikerült visszajönni vezetni. Aztán a végén nem kaptunk meg egy tizenegyest, utána még ment egy adok kapok, amiből nem jöttünk ki jól
Xavi közben bejelentette, hogy nyáron távozik.
Világos. Végülis gólgazdagnak gólgazdag volt.Kovbal88 írta: ↑2024.01.27. 21:01:56Pedig jó meccs volt, sajnos az eredmény nem nekünk kedvezett, de Gündogan legjobb meccsét hozta hatalmasat játszott... Pedri is jó volt. Rengeteg helyzet, szép távoli lövések. Volt itt minden. Kettő nulla után sikerült visszajönni vezetni. Aztán a végén nem kaptunk meg egy tizenegyest, utána még ment egy adok kapok, amiből nem jöttünk ki jól
En ertem amit mondasz es gondolsz, az en problemam az, hogy alapvetoen van problema a csapattal, mind fejben, mind jatekban. Nyilvan egy jatekoson jon ki ez mivel egy adott helyzet van mindig egy adott pillanatban, mivel egy labdaval jatsszak ezt a jatekot. Ma Cancelo hibazott, elotte Kounde vagy Christensen, vagy Pena, vagy kulcsoasszokat rontunk el, vesztunk labdakat kritikus helyen es hagyunk ki helyzeteket, mar amikor tudunk egyaltalan kidolgozni. Ez csapatszintu mentalis problema, a taktikai oldalarol nezve pedig megrosszabb a kep. Nem akarom ismetelni magam, mert sokszor leirtam mar a velemenyemet errol, de 0 koncepcio van a jatekunkban, ad hoc tortenesek vannak a palyan amibol vagy lovunk egyet vagy kapunk. Ez jellemzi az egesz szezont. Szerintem a godor alja akkor fog eljonni, ha esetleg tuljutunk a Nápolyon es megkapunk egy Bayernt megint. Az nem gödör lesz, inkabb sír. Kérdés kié. Kezdem ugy erezni, hogy a legkitartobb szurkolok lelkesedeséé. Nem baj, ugyis van annyi kinai turista aki megtoltse a stadion legalabb felét, azok ugyis sok penzt hagynak a shopokban is.Kovbal88 írta: ↑2024.01.27. 21:28:32Ha csak az eredményt nézem akkor igazad van, viszont végignéztem a 100 perces mérkőzést. És az csak egy dolog, hogy a tizennegyedik helyen vannak. Viszont 0:2 nulláról sikerült fordítani, és 3:2 után nekünk voltak helyzeteink eldönteni a meccset. A végén az adok-kapokból nem jöttünk ki jól. De nem fogunk mindig ilyen gólokat kapni, hogy Canelo rosszul találja el a labdát, a kapus nem megfogja, hanem oldalra tolja a feléje guruló labdát.Fernando írta: ↑2024.01.27. 21:06:54
Egy LaLiga 14. helyzett ellen otthon, akik meg csak jo formaban se voltak. Nem is akarok tulzasokbamenoen idehozni ilyen Bayern, City kaliberu csapatokat, mert bele sem merek gondolni annak mekkora gyomros lenne a vege, de ha egy top 8 bl csapat elleni meccs utan irtad volna ezt meg azt mondom oke. 5-öt kaptunk otthon egy 14. helyezett csapattol, ezek a tenyek.
Azt érzem, már elértük a gödör alját és mostmár jövünk felfelé. Az öt bekapott gól az csúnya volt, de ez a meccs máshogy is alakulhatott volna. Szóval nem volt sima Villarreal győzelem.