Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bence0330 írta: ↑2022.11.11. 09:25:55Feltűnt hirtelen a Unitedben egy srác, aki előtt döbbenetesen nagy jövő állhat, Garnacho. 18 éves a srác, és elvileg azt várják, hogy már most behívják a VB-re az argentin válogatottba. Pillanatokon belül a legkeresettebb fiatal szélső lehet szerintem Európában, a Unitednél már most elég nagy lázban égnek a srác miatt.
Jaja, nekem semleges nézőként is nagyon tetszenek, talán Európa legtetszetősebb játékát mutatják jelenleg csapatszinten. És szép lassan beértek a fiatalok is, vannak, akik már eléggé elit helyen vannak a posztjukon (Saka, Saliba, Odegaard, de Martinelli sem kutyaütő). Közben van, aki itt virágzott ki (Jesus)... Nekem mégis Xhaka az év meglepetése nálatok, eszméletlen mit művel az a srác elöl-hátul.messideco írta: ↑2022.10.10. 09:00:04Jó úton jár az ArsenalTegnap fegyelmezett játékkal, megérdemelten nyertünk a Liverpool ellen. Akkora a csapategység, mint az elmúlt években soha, vannak végre vezéregyéniségei a csapatnak. Van mennyiség és minőség is ismét a keretben, van variációs lehetőség, kimondottan bizakodó vagyok.
![]()
Jogos, máig rejtély számomra, mi történt ott, mert azért volt előtte 6-7 évig jobban és szebben játszó CFC, és semmit nem nyertek.Sinya22 írta: ↑2022.09.08. 20:52:12Lehet úgy vannak vele, hogy egyszer már Di Matteoval bejött![]()
Nekem is mindegy igazából, eddig olyan 1,1 volt a City odds a bajnoki címre, látva az ellenfeleket eddig most olyan 1,00001 .
De most nem tudnám megtippelni a dobogót, a Pool is baromi gyenge, Kloppnak se sok van szerintem. Még a végén így az Mu tényleg odaérhet ha folytatják a javulást.
Lehet úgy vannak vele, hogy egyszer már Di Matteoval bejöttbence0330 írta: ↑2022.09.08. 20:47:23Ja, jó a hasonlat Setiennel. a Brightonnal kifejezetten szép focit játszott, szezonok elején még felsőházban is voltak sokat. De az egy egész más szint, és hogy Tuchelnél gyengébb, az tuti. Vagy megeszi az öltöző, vagy nem, ő elég munkás, sokat követelő edző, de más, ha Maupay mondjuk a csúcsjátékosod. Ennek csak akkor lett volna így értelme, ha már van a tarsolyban egy komoly edző. Mondjuk egy Ranieri alsó léccel.
Talán arra ő is jó lesz, hogy rövidtávon új impulzussal feléledjenek, de szerintem max ennyi...
Kb a legértelmezhetetlenebb edzőmenesztés volt nálam az elmúlt pár évben. Ha semmi nem történt volna felsőbb szinteken, még akkor sem lett volna olyan vészesen tragikus a helyzet, de egyrészt történt, másrészt meg a fél csapat új. Csodálkoznak, hogy Fofana, Broja meg a többiek első meccseiken nem nyújtanak csúcsteljesítményt...?
Nekem persze mindegy, eleve nem csípem őket, mert ők indították el az újgazdag hullámot, de azért ahogy figyelem, a kifejezett drukkerek kivételével ezzel elég sokan vannak így.
Wow. Nem tudom, mennyire jó döntés, azért itt nagyon sokminden ment a háttérben ugye, hatalmas volt a bizonytalanság. Nem tudom, mennyire volt elsősorban az ő hibája ez a kvázi leépülés. Nem beszélve arról, hogy kb a komplett támadó és védősor kicserélődött, nyilván idő kell beépíteni őket.
Hát, tényleg jó a brazil, de Lewa még 2 évig tuti jó, addigra a brazil is már 33 éves lesz.
Költői túlzás, hogy köröket.visca el barca írta: ↑2022.08.31. 21:12:12ez a hóland köröket ver a transzikért rajongó pappéra. félelmetes pali.