2006.06.19. 08:32:27
tegnap a franciák megint nagyon gyengék voltak. még az angoloktól is gyatrábbak!!! zidane-nak kb. annyi értelme van a csapatban mint a braziloknál ronaldonak!!! csak nevekből nem lehet megélni!!! megérdemelték volna, h kikapjanak!!! nem hiányoznának!!!
az olasz-usa meccsen meg megérdemelték volna az amcsik a győzelmet. nagyon hajtottak!!! ezek a tésztazabálók nem tudom mire lesznek képesek!!! ez a lüke tóni - gilardino páros elég halványan muzsikál tottival együtt!!! lehet, hogy ki kéne próbálni delpierot + inzaghit a kezdőben...
a brazilok meg látszik, még mindíg nincsenek toppon!!! a VB előtt mondtam, nem jött nekik jó időben a VB! tavaly oktattak mindenkit a konf. kupán, de idén nem volt jó szezonja sem adrianonak, sem robinhonak, ronaldorol meg asszem ne is beszéljünk... ez a brazil csapat a '98-as csapatra hasonlít! akkor minden idők legerősebb válogatottjának nevezte zagallo a nevek alapján. ez talán még annál is erősebb lenne... de csak a nevek alapján. mert ha azt halljuk, hogy ronaldo-adriano-ronaldinho-kaká-robinho... hát nemtom van-e még olyan csapat, akinek ennyi sztár támadója van... de idén nem ment többüknek... így most '98-hoz hasonlóan szenvednek a sztárok. 2002-ben ronaldo a csoportban 4-et lőtt!!! a csapat 11-et!!! most szégyenszemre tovább mennek 3-4 lőtt góllal... adriano, aki eddig minden tornán gólkirály lett (copa, konf., ifi VB) most örülhet ha lő 3-4 gólt, ronaldo meg ha 1-et... talán még kakában van meg a legnagyobb elszántság... és sajnos ronaldinho sem a barcás formáját mutatja...
talán meg kéne próbálni ronaldot leültetni és adrianot egyedül középen, mellette 2 oldalt ronaldinhot és robinhot. mögöttük meg kaká szervezne, mint deco a barcában... de pareira tudja!!!
mindenesetre 4 éve többet mutatott a csapat, pedig fele ennyi sztár sem volt a csapatban...
ennek ellenére el fognak vergődni a 4-ig sztem, de ha összekerülnek pl. az argentínokkal, vagy a németekkel, nem biztos, hogy a korábbi döntők eredményei ismétlődnek meg...