Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...Végülis lehet benne ráció,ha idén meg Cannavaro kapta,akkor Oleguernek is minden esélye megvan ráRonaldinho #10 írta:Oleguer aranylabdás lesz, azt hallottam
lol
nagyon nagy tévedésben vagy, mert ha 3 védő, akkor az legyen inkább thuram-puyol-marquez és edmilson a vkp, mint oleguer a pálya bármely részén!!! ha ő játszik általában az ellenfél az ő oldalán viszi a támadások nagy részét és szegény puyolék meg kapkodhatnak... sztem eleve nagy hülyeség ez a 3 védős rendszer!!!Rumig írta:Ez gondolom nekem szóltBalika Gaucho írta:most is sérült volt mindenki igaz??
Most más volt a taktika. Az sztem érthető (mégha nem is feltétlen jó) döntés, h 3 védő esetén Oleguer az egyik, és nem Zambi, Gio vagy Syl. Ettől még rossz döntés volt a 3-4-3, és ezzel Zambi jegelése a félidőig!
Úgyhogy fenntartom a 15 hsz-szel ezelőtt leírtakat
Tudod, piszkálodni könnyebb, mint dicsérő szavakat találni.Zozzy 5 írta:Nekem elég furcsa, hogy a Barca sztárok topicon belül állandóan Olegeur neve van legfelül. Azt még megértem valamilyen szinten, hogy meccsek után amiken valóban egy trágya volt mindenki őt kritizálja, viszont 2 meccs között amikor semmit nem csinál akkor is mindenki őt piszkálja, hogy nehogy legyen már egy nap amikor nem írtunk semmi rosszat róla.
Én ezt nem értem...
Sztem Park csak néha kezdő a MU-bangergooo írta:ugyanez van MU-nál PArknál jó-jó de találnának a helyére jobbat
Ez gondolom nekem szóltBalika Gaucho írta:most is sérült volt mindenki igaz??
és amikor Zambrotta odament akkor mért is ment át a másik oldalra?lionel19 írta:Talán azért volt Oleguer oldalán több beadás/támadás mert ott jáccik a Zaragoza legjobb focistája aki a mai meccsen is a legjobb votl?
A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Andrés D'Alessandro
Nem láttam a meccset de úgy hallottam hogy Puyol sem volt vmi nagy, Valdes is volt párszor zavarba, a középpályánk pedig nem szűrt semmit az égegyadta világon. A támadójátékunkat meg inkább hanyagoljuk.cruyff írta:Dehogynem. Rajta ment el. A gól előtt róla adták be a labdát és Valdes mellévetődött. Egyébként még kb 2-3 gólt kaphattunk volna róla, a zaragoza minden veszélyes támadást az ő oldalán vezetett a második félidőben.
Meg most nem rajta ment el a meccs, nem is rajta múlott a a végkimenet. A csapat egészét nézve nem volt jobb az ő teljesítményénél.Zozzy 5 írta:Hallom ma is nagy volt...De sztem legfőképp Rijkaardra kell haragudni, ő tette be megint a kezdőbe.
Teljesen egyetértek a felvetéssel, támogatom azt. oleguer tünés!!!!Perrero írta:Vito, szorgalmaznám az Anti Oleguer Front "felélesztését..." ez hülye, ennél még 1 3,5 lábu macska is jobb lenne...
3000000 helyzet volt a jobb oldalon amikor sehol nem volt...