Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
NovaProspekt írta: ↑2022.04.01. 11:32:59| BREAKING: Confirmed by several sources. FULL AGREEMENT BETWEEN BARCELONA AND MESSI!!!
Messi will return to Camp Nou next season after the parties reach an agreement and the Argentine will sign for 2 seasons. The club will pay €50M to PSG. #fcblive

Az, hogy egyáltalán felmerült a német inkább pénzügyi dolog lehet és Araujo elutasított ajánlatára egy reakció. Gondolom kiszámolták és Rüdiger magas bére 3év * 15 millió euró = 45 millió kiadás, és akkor 50-60-70-80 millió bejön Araujo eladásából plusz a neki szánt 6-8 millió euró bér felszabadul. Pénzügyileg jobban járnak, szakmailag meg kérdéses, mert az uru ugyan 6 évvel fiatalabb, de a német elég top kategóriás védő.Chino írta: ↑2022.03.31. 16:43:20Az biztos, hogy beton lenne, de a téli átigazolási időszakban, amikor felmerült a neve, rövidtávon elvetették mert rohadt magas a fizetési igénye. De ha Xavi azt nem mondja Piquének, hogy leülsz a padra, addig biztos maradni fog. Mondjuk, ha jövőre is ilyen formát hozna mint az utóbbi kb. 5-6 hónapban nem érdekelne a német, de erre nem sok esély van.
Araujot inkább a MU környékezte, rájuk kell jobban figyelni.
Nekem úgy rémlik, hogy ilyen január környékén eléggé úgy nézett ki, hogy magas a fizetési igénye és Real vagy Bayern lesz belőle.westerngom írta: ↑2022.03.31. 14:28:10Szerintem eleve Rüdigert kellett volna hozni Christensen helyett. Azért egy Araujo - Rüdiger belső iker torony elég masszív lenne.![]()

Szerintem eleve Rüdigert kellett volna hozni Christensen helyett. Azért egy Araujo - Rüdiger belső iker torony elég masszív lenne.

Látszik, hogy az edző kéri az igazolásokat. És nem azért veszünk, hozunk el valakit, mert az éppen jó név a piacon. És amúgy meg tök felesleges a csapatba.PorSiempre írta: ↑2022.03.30. 08:52:52Nagyon helyes!Tivadar6 írta: ↑2022.03.30. 00:11:03Végre ez is megtörténik.![]()
"Sergi Roberto hosszabbíthathat?"
"Megvolt a lehetősége erre a szezon elején, amikor mindenki szerződését átvizsgáltuk alaposan, és nem értettem, miért nem fogadta el. Akkor volt itt az ideje. Most nyáron lejár a szerződése, és mi a csapat megerősítésén dolgozunk.”
Szintén a napokban mondták, hogy Messi visszahozatala is offos.
Végre minőségi munka folyik a klubnál !
Nagyon helyes!Tivadar6 írta: ↑2022.03.30. 00:11:03Végre ez is megtörténik.![]()
"Sergi Roberto hosszabbíthathat?"
"Megvolt a lehetősége erre a szezon elején, amikor mindenki szerződését átvizsgáltuk alaposan, és nem értettem, miért nem fogadta el. Akkor volt itt az ideje. Most nyáron lejár a szerződése, és mi a csapat megerősítésén dolgozunk.”
Én nemtom milyen játékos valójában, amit eddig láttam az alapján nekem erős igazolásnak tűnik, persze majd meglátjuk. Az mindenesetre vicces és beugrott h anno pont Yayara is írta valaki a fórumon, hogy lomha
Ne haragudj, hogy ezt írom de mind ezt 1 meccs alapján állapítottad meg? Egyrészt nincs élete formájában másrész Xavi csak jobban tudja, hogy ki a jó ki a nem és ki kell neki ki nem.. a válaszom nem provokatív!
Emellett mondott még fontos dolgokat.

Igen, félelmetes a srác, követhetetlen a lába néha. Róla tényleg könnyű olyan highlights-ot csinálni, ahol csak ámul az ember. Tavaly kb miatta néztem meg Leeds meccseket, amíg ment a csapatnak. Igazi élmény nézni, kevés ember játszik nála látványosabban, lazábban, de közben meg nem egy elszállt nagyképű valaki, legalábbis a játékában nem jelenik meg.Olcha írta: ↑2022.03.28. 16:20:50Ez nem tudom, hogy volt-e: https://www.youtube.com/watch?v=a1z4gpdRB9o - wow!