Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem irónia. Szerintem remek játékos az eredményei is ezt mutatják, más kérdés, hogy számomra Ronaldinho a legjobb. Mint focista bőven letett annyit az asztalra, hogy elismerjem.recrea írta:Nyugtass meg, h ez csak irónia...Kovbal88 írta:Ronaldo, nos mikor annak idején megismerhette a nagyközönség a MU-ban, akkor ment, hogy mit akar a Ronaldo névvel hiszen már van egy fantasztikus Ronaldo. Nos neki az évek alatt sikerült, a brazilt kinőnie és jobb játékossá válnia nála. Nem nagyon tudok rá rosszat mondani, mert hatalmas játékos, ma is meg tett minden tőle telhetőt a győzelemért. Igazi sportember!
Nyugtass meg, h ez csak irónia...Kovbal88 írta:Ronaldo, nos mikor annak idején megismerhette a nagyközönség a MU-ban, akkor ment, hogy mit akar a Ronaldo névvel hiszen már van egy fantasztikus Ronaldo. Nos neki az évek alatt sikerült, a brazilt kinőnie és jobb játékossá válnia nála. Nem nagyon tudok rá rosszat mondani, mert hatalmas játékos, ma is meg tett minden tőle telhetőt a győzelemért. Igazi sportember!
Nero. írta:Az örök vesztes megmondja a tutit c. rovat
Ha ennek a brigádnak a menetelése eltart még egy pár évig akkor megint fellehet készülni arra a sok "szeretetre" amit 2010-töl 2013-ig kaptunk.
Színészkedés, bírók, dopping, szerencse, a kiscsapatok lefekszenek és még a 27 másik kifogás.
Az lènyegtelen, azzal nem tudná a fórfórtú vonzani az embereket, hiába van minden kiforgatva.Tromort77 írta:Elvileg a fizikai állapotra értette, úgy, hogyha mindenki egészséges lenne mint ő..."I don't wanna put down any colleague, but when the best ones aren't there: Bale, Benzema..." "I like to play with Karim Bale and Marcelo, and when they aren't there, it's a lot harder." "I don't wanna say that Jese, Lucas and Kovacic aren't good, but..." "If everyone was at my level, we would be first."
Azért közben mi nyertünk egy meccset pluszban mert elmaradt.visca el barca írta:én annyi változást látok, hogy -5-ről -9/10/12-n állnakNormandia írta:Én semmi változást nem látok a Benitez féle Reál és a Zizu irányított között
"Egyik csapattársamat sem akarom leszólni, de ha nincsenek a pályán a legjobbak, akkor nehéz megnyerni egy meccset. Ez a tény, a realitás. Én Pepével, Karimmal, Bale-lel és Marcelóval szeretek játszani... És ezzel nem azt akarom mondani, hogy mondjuk Jesé, Lucas Vázquez vagy Kovacic nem elég jók, mert remek játékosok ők is, csak..."
készíti elő a nyári tiplit
én annyi változást látok, hogy -5-ről -9/10/12-n állnakNormandia írta:Én semmi változást nem látok a Benitez féle Reál és a Zizu irányított között
Elvileg a fizikai állapotra értette, úgy, hogyha mindenki egészséges lenne mint ő..."I don't wanna put down any colleague, but when the best ones aren't there: Bale, Benzema..." "I like to play with Karim Bale and Marcelo, and when they aren't there, it's a lot harder." "I don't wanna say that Jese, Lucas and Kovacic aren't good, but..." "If everyone was at my level, we would be first."
Ha a két rangadó alatt Real es az Atletico elleni meccsünket érted akkor az csak egy mivel az Atleticot már oda-vissza megvertük.nzxtpo írta:Egy x-nek sokkal jobban örültem volna, ha holnap nyerünk, akkor 8 pontra lesz tőlünk az Atletico, 12-re a Real. Még így sem jelenteném ki, hogy kiszálltak a versenyből, de ekkora előny tökéletesen elég arra, hogy csak és kizárólag saját magunkkal foglalkozzunk, és a két rangadóra nyugodtan, de nem nagyképűen menjünk fel, játszva a szokásos játékunkat.
Én is sajnálom, bár várható volt hogy a kezdeti fellendülés után lényegében ugyanaz lesz mint volt, nem véletlen írtak az újságírók is nyílt levelet neki hogy ne vállalja el a szerepet.Az öreg Zizout azért kicsit sajnálom. Ez a történet már élből kudarcra volt ítélve, és ez már a kiscsapatok elleni gáglák során is látszott.
Pedig keresnek embert a cirkuszba.TripleH írta: Isco is mintha nem lenne saját önmaga, pedig állítom benne is jóval több van.
Jó játékos ő. csak a Real nem rá van kijátszva, ráadásul a VB-n speciel irányító volt a támadók mögött, a lövőtechnikája és inteligenciája miatt az is fekszik neki a legjobban, ráadásul ott nem kell annyi sprintet levágni mint szélen, de látod Isco is mintha nem lenne saját önmaga, pedig állítom benne is jóval több van.visca el barca írta:multkor valaki itt próbálta bizonygatni, hogy dzsémsz mekkora nagy játékos. remélem nézi a meccset!