Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
ez is csak azért van, mert már nem fizetjuk le a bírokat.Troym írta: ↑2023.02.15. 22:07:20Csak érdekességképp:
Penalties awarded in La Liga this season:
Real Madrid 10 (most in the league)
FC Barcelona 1 (second least in the league)
Plusz Tebas nyíltan Madridnak drukkol, nyilván akkor felénk lejt a pálya.
Az a gondjuk szerintem a fővárosban, hogy a Barca legnagyobb krízisének 2. évében bajnok lehet, ez meg ritka ciki, úgyhogy egyre másra jönnek majd ilyen "ügyek", cikkek, "leleplezések", bármi. Gondolom még Yamal szerződését se fogjuk tudni regisztrálni.
Nekem elég lett volna, ha a két nagy BL meccsünkön megkapjuk a 100%-osokat, és továbbmegyünk. Onnantól már nem érdekelt volna a liga, akkor sem, ha 1-20-al fejezzük be Barca-Reál viszonylatban. Az biztos, hogy idén rettenetesen ránk szálltak, függetlenül attól, hogy mi volt, vagy mi nem volt az emlegetett években. Szóval ha történt is valami, büntetést kiszabni már nem kell, elég sokmilliótól szabadítottak meg nyíltan a BL-ben.
Minden sorozatot figyelembe véve a 15.büntetőjüket kapták idén. Szép, szezon végére összejöhet 20-25 is akár. Mi minden sorozatot figyelembe véve 1, azaz egy darab büntetőnél járunk. Mindenki gondoljon amit akar.Troym írta: ↑2023.02.15. 22:07:20Csak érdekességképp:
Az a gondjuk szerintem a fővárosban, hogy a Barca legnagyobb krízisének 2. évében bajnok lehet, ez meg ritka ciki, úgyhogy egyre másra jönnek majd ilyen "ügyek", cikkek, "leleplezések", bármi. Gondolom még Yamal szerződését se fogjuk tudni regisztrálni.
És ma is kaptak kettőt. Hipokrita balfalloszok gyülekezete.Troym írta: ↑2023.02.15. 22:07:20Csak érdekességképp:
A stílus miatt törölném a hsz-t de mivel vitaindítónak megteszi, ezért most az egyszer maradhat.boma írta: ↑2023.02.15. 13:28:33Ezek szerint a BL-ben nem sikerült, csak a Ligában. Innentől kezdve azért elég cinkes lesz a Madridot vádolni a bírók lefizetésével.
Te amúgy mit keresel itt? Idén ne aggódj kompenzálnak a bírók, kb tízszer annyi büntetőt kaptok mint mi.boma írta: ↑2023.02.15. 13:28:33Ezek szerint a BL-ben nem sikerült, csak a Ligában. Innentől kezdve azért elég cinkes lesz a Madridot vádolni a bírók lefizetésével.
Vagy csak ott derülnek ki dolgok, ahol vaj van a fülek mögött. City nem Szuperligás. Barca, Juve a csalások miatt bukik le, nem a Szuperliga miatt. Madridban nincs ilyen, botrány sincs. Amúgy a jövőben gondolom majd a bérekkel is lebuktok, úgy mint a Juve, mert az nem létezik, hogy nálatok minimálbérért játszik mindenki, mint ahogy az kifelé kommunikálva volt.Fernando írta: ↑2023.02.15. 16:48:05Lehet én vagyok összeesküvés-gyártó, de nekem furcsa, hogy hirtelen mennyi dolog bukkan elő azoknál a kluboknál akik a Szuperliga mögött álltak/állnak. Messzire elér az UEFA/FIFA keze, de a lényeg, hogy az idei olajos VB volt minden idők legjobbja. Cseppet sem lepne meg, ha a Madrid lenne a következő akit sároznak, csak mondjuk a BL-ben, Spanyolországban nem fogják Perezt csesztetni soha az életben. Nyílt lejáratás folyik az említett oldalról szerintem.boma írta: ↑2023.02.15. 13:28:33Ezek szerint a BL-ben nem sikerült, csak a Ligában. Innentől kezdve azért elég cinkes lesz a Madridot vádolni a bírók lefizetésével.
Elvileg ezt még anno Laporta kezdte nem Barto. Utóbbi fejezte be, miután távozott a delikvens a bírói testülettől. Nagyon meglepne, ha ez csak minket erintene.bence0330 írta: ↑2023.02.15. 16:57:48Nem tudom, mi igaz ebből, és mi nem, de ha véletlen bizonyítást nyerne, akkor még jobban meggyűlöltem Bartóékat. Elképesztő, ahogy minden téren közutálatnak tették ki a saját klubjukat. Eredményileg, pénzügyileg, teljesen lerombolták a több mint egy klub márkát, és 1-2 ilyen idióta miatt egyre több erkölcsi és/vagy jogilag problémás esettel azonosítanak minket, mint bírói lefizetés, lejáratókampányok, stb.
Lehet én vagyok összeesküvés-gyártó, de nekem furcsa, hogy hirtelen mennyi dolog bukkan elő azoknál a kluboknál akik a Szuperliga mögött álltak/állnak. Messzire elér az UEFA/FIFA keze, de a lényeg, hogy az idei olajos VB volt minden idők legjobbja. Cseppet sem lepne meg, ha a Madrid lenne a következő akit sároznak, csak mondjuk a BL-ben, Spanyolországban nem fogják Perezt csesztetni soha az életben. Nyílt lejáratás folyik az említett oldalról szerintem.boma írta: ↑2023.02.15. 13:28:33Ezek szerint a BL-ben nem sikerült, csak a Ligában. Innentől kezdve azért elég cinkes lesz a Madridot vádolni a bírók lefizetésével.
Zavaros ez az egész ügy! És millió kérdés felmerül?Atlantis írta: ↑2023.01.13. 20:41:49Azért ezek a kiszivárgott felvételek felvetnek érdekes kérdéseket.
A stílus vállalhatatlan, ahogy a csapat egy legendájáról beszél, ez egyértelmű.
Azonban eddig senki nem mondta ki közvetlenül névvel vállalva, hogy Messi milyen befolyással is rendelkezett a klubbra nézve. Csak ugye a pletykák terjengtek a szennylapokból a fórumokra, hogy minderől Ő dönt, és trilliárdokat keres stikában, stb.
Félreértés ne essék, nem mondom hogy ez bizonyíték lenne bármire is, de az biztos hogy bennem először ültette el a magját a gondolatnak, hogy annak a sok pletykának mégis lehetett valamilyen alapja?