Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Azért írtam úgy, hogy a legtöbb, mert van pár nagyszerű meccs, ezt nem vitatom. Például a Celta -Levante is nagy meccs volt és kifejezetten tetszett, az ilyen párharcok tetszenek de ettől még a nagy átlag amit én látok az számomra kevésbé érdekes. Sokszor belenéztem a Sporting Gijon meccseibe is Halilovic miatt, de ott is olyan botozás megy sokszor, hogy semlegesként nagyon nincs mit nézni rajta.Alcantara írta:Én a La ligából tudnék egy-két "kiscsapat" párharcát ajánlani:
Betis-Sevilla, Bilbao-Sociedad pld.
Az elsőn például olyan hangulat és küzdelem van a stadionban, ami üti a PL szintjét felülről.
Mostanság a Betisnek gyenge a játékoskerete, ez az egyetlen ami zavar benne.
A közelmúltból említhetnék pld. egy Eibar-Bilbao meccset is, nagyon jó tempójú, küzdelmes meccs volt. Igaz nem szaladnak ész nélkül, mint Angliában, de a technikai megoldások ezekben a csapatokban is magasabb színvonalú, mint pld. egy Crystal Palace meccsen.
Persze kinek a pap, kinek a papné.
Én PL fannak tartom magam így reagálnék rá. Szerintem eddig is el volt ismerve mekkora lemaradásban van a PL. Ez már évek óta így van . Én is beszéltem már róla, hogy az edzői különbségekben látom a hiányt. De úgy tűnik más is, mert Klopp után Guardiola is érkezik illetve nagy eséllyel Conte is a PL-be tart. A pénz és minden más adott, csak a szemléleteken kell változtatni.recrea írta: El is tűntek a PL fanok, nem maradtak érvek, bár azok évek óta gyenge lábakon álltak. Barca-Real kettős röhögve nyerné azt a bajnokságot, bár ugye valaki írta másik topikban, h az angolokat hagyományosan nem érdekli az ELBarca utóbbi 10 évben rendszeresen kifújta a MU, Arsenal, City hármas orrát, egyedül a Chelsea tudott minket kiejteni, a körülményeket inkább hagyjuk.
BL-ben sok párharc eldőlt, ami mondjuk nekem nem tetszik, és még a következő fordulóban is lesznek egyértelmű továbbjutók. EL serleget sztem szokás szerint oda lehet előre adni a Sevillának, nálam ők a legerősebb csapat, van rutin, behúzták már párszor.
El is tűntek a PL fanok, nem maradtak érvek, bár azok évek óta gyenge lábakon álltak. Barca-Real kettős röhögve nyerné azt a bajnokságot, bár ugye valaki írta másik topikban, h az angolokat hagyományosan nem érdekli az ELAlcantara írta:Beindultak a héten a La Liga csapatai.
Ahhoz képest, hogy egyes vélemények szerint gyengébb, mint a "nagy" PL, sanszos a BL-ben az Atma, a Real és mi, az EL-ben meg tovább "bukdácsolt" a Villareal, Sevilla, Valencia, Bilbao.
Sajnálatos, hogy mondjuk a Levante, Granada szintű csapatok nem indulhatnak még pluszban, egész belterjes lenne az EL.
Wolfsburg?! Őket nem hiszem, mert az még akár veszélyeztethetné is őket, aztán úgy járnának mint a Schalke 04 ellenNe légy naív. Következő körben megkapjuk őket, a Real meg a Wolfsburgot.
Szerintem erősek a következtetéseid. A Bayern gyakorlatilag végig kontrollálta a meccset, helyzeteket alakított ki, és birtokolta a labdát. Nekem telibe olyannak tűnt a meccs, mint a 2010-es Arsenal-Barca, amikor a Barca jobb focival, végig uralta a meccset, de az angolok feltámadtak a semmiből, és találtak két gólt. Ettől függetlenül a visszavágón kb. esélyük sem volt. Hasonlót érzek most is, Münchenben legalább 2, de inkább 3 lesz közte (mondom ezt úgy, hogy a Juve jobb, mint az akkori Arsenal, a Bayern meg talán egy szint, de Messi miatt inkább gyengébb, mint az akkori Barca).noname írta:A 2-2 azt mondanám a Bayernnek kedvez, de a Juve 2-0-ról jött fel, tehát van egy erős morális előnyük a meccs végén. Érdekes lesz a visszavágó, mert a Bayern nem fogja megúszni kapott gól nélkül. Fontos volt, hogy a Juve elhiggye, hogy legyőzheti a Bayern a nyári távozók ellenére is és ez a 2-2 most igazolta ezt. Ahogy most állnak a dolgok lehet ez lesz az egyetlen érdekes visszavágó.
úgy idéztél, hogy az én mondatomat is benne hagytadTitinho írta:...

Ne légy naív. Következő körben megkapjuk őket, a Real meg a Wolfsburgot.Barcaforever írta:Nagyon érik a Barça - Bayern döntő, ha minden így megy tovább. Pep utolsó edzői meccsén a Bayern padján nevelő együttese ellen, jó barátja ellen a világverő címvédő ellen. Ennél nagyobb dráma nem kéne.
El Clásico...Barcaforever írta:Nagyon érik a Barça - Bayern döntő, ha minden így megy tovább. Pep utolsó edzői meccsén a Bayern padján nevelő együttese ellen, jó barátja ellen a világverő címvédő ellen. Ennél nagyobb dráma nem kéne.
Íme a világ legerősebb bajnoksága.Újabb angol zakó, újabb rúgott gól nélkül...hazai pályán.
Újabb spanyol diadal, megint kapott gól nélkül...![]()
És még mindig nem.zola8787 írta:Na majd jövőhéten az Arsenal megmenti az angolok becsületét
Újabb angol zakó, újabb rúgott gól nélkül...hazai pályán.Én írta:a spanyol csapatok úgy győztek a meccseiken, hogy még gólt sem kaptak![]()
Az angolok pedig 4 csapattal 3 rúgott gólt tudnak felmutatni...