shutterisland írta:visca el barca írta:sztem is inkább még előrébb kerül. kizárt h egy ilyen golzsákot hátrább vigyenek mert belassult. ott marad elől, max nem fog annyit visszajönni labdáért.
igen, de ezt meg is lehet fordítani.
milyen jó, ha van egy top irányítód (mert szerintem ha azt játszatnának vele, abban is top lenne, nem beszélve arról, hogy mennyit fog még fejlődni 30x éves koráig azokban a dolgokban, ami ehhez a poszthoz kell.) aki ráadásul gólerős is, és van előtte egy vagy két támadó (legyen az gomez kaliber, vagy egy messi jellegű) akkor az is gyilkos.
Én is úgy gondolom, hogy inkább az irányító posztja lesz az övé. Biztos, hogy top lenne ott is, elnézve azokat az elképesztő (pontosságú) keresztpasszokat, kiugratásokat, ütempasszokat... Szerintem ezt a képességét nagy
böszmeség lenne nem kihasználni.
És még így is rengeteg gólt szerezne, ha a tizenegyeseket és a szabadrúgásokat is ő vállalná el, plusz ott van még, amiről már volt szó: az, hogy ösztönösen mindig a legjobbkor érkezik a legjobb helyre.

Az 50-60-70 gól szerintem már elérhetetlen lesz egy idő után, amikor lelassul, de a 20-30 így is meglehet majd.
Csak játsszon minél tovább, minél többet!
Még egy érdekesség: a Barça a 2012-es naptári évben összesen
156 gólt szerzett tétmeccseken, ebből Messi
91-ben vállalt szerepet góllal vagy assziszttal.
Videó is legyen:
Lionel Messi - All 42 Right Foot Goals
http://www.youtube.com/watch?v=5EeMAeZW ... re=g-all-u
The people who saw only this video will think that Messi plays with his Right.
Ez a komment minden elárul.