Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:én itt megint csak azt nem értem, h pep minek bolintott rá tavaly a transzferre mikor tudta h ibra problemas ember és ugysem fog ugy tancolni ahogy ő fütyül...
nekem egyre unszimpatikusabb ez az egesz ami itt kezd kialakulni. sulyos euro tizmilliokat fizetunk ki olyan jatekosokért akiknek legtöbbje egy percet sem jatszott... a posztjukon top5-ös jatekosok csak ugy elmennek, [auto_cenzúra]ért hugyért, mikozben az olyanokhoz mint keita meg foggal körömmel ragaszkodunk.
nekem van egy olyan érzésem, hogy aki nem sajat nevelés és nem nyal orba-szájba guardiolanak mehet isten hirevel.
szégyen. oriasi szegyen.
és nagyon nem lesz jo vége...
Az kevés lesz. Samu is megtette, aztán következő nyáron mégis kirakta Guardiola szinte ingyen...Charlie írta:Legjobb megoldás az volna, ha itt maradna és kegyetlen idénnyel válaszolna ezekre a hírekre.
kábé én is ilyen véleményen vagyok, csak a három variáció közül csak pato tetszene. esetleg neymar, de ez nagyon divatos és fm es beszólásnak tűnhet annak, aki nem látta háromnál többször játszani a fiút.ozsimiki írta:Én csak abban az esetben nem leszek nagyon dühös,ha Torrest elhozzuk ha már ekkora hülyeségeket csinálunk...ha Pato jönne, akkor se örülnék annyira,de még mindig jó, Robinho kicsit rosszabb,de még mindig jött valaki,aki azért nem ügyetlen, na de ha eladjuk, és senki se akkor válik ez a vicc full horrorrá.
persze még mindig ott lesz az anyagi vonzata a dolgoknak, abban tutira nem jövünk ki jól,de az amúgy is szűk keretet egy középcsatárral szűkíteni óriási blama lenne, szóval mindenképp kellene a 3 közül egyik a helyére. persze ilyen borielloval is 1el többen lennénk,de másra nem hiszem,h jó lenne.
Majd akkor is így fogsz röhögni, ha netán eladjuk Ibrát és Milan mezben látod ellenünk a Bl-ben?Karasz írta:Viccesnek tartom ezt az egészet amit ti itt lenyomtok erről az Ibra ügyről:D
Ha jól tudom senki sincs ott a szakmai vagy az elnöki stábban:D senki nem szokott msn-en beszélni Guardiolával(vagy esetleg élőben) Ti semmit sem tudtok h most mi zajlik ott !!! csak kapjátok a sajtótól a hírt....amit jó páran be is nyalókáznak ! Senki sem tudhatja h mi folyik ott , csak azok akik ott vannak nap mint nap és át élik mind ezt !! 1 biztos h amíg nincs hivatalos ajánlat Ibráért nincs miárt aggódni:D és nem hiszem h egy Ac Milan ba fog szerződni ...........![]()
![]()
![]()
[/img]
És ha nem vagyunk a tűz közelében már, nem is mondhatunk véleményt? Tudtommal, nem tiltja törvény, hogy kifejtsem a véleményem, még ha teljesen hozzá nem értő is vagyok, hiszen ez egy fórum.Karasz írta:...]
már hogyne lett volna? a felsőbb vezetésből kétszer is volt nem eladó státusz megjelelős.albicelesteX írta:Szerintem ez nem így van!Olyan nyilatkozat nem volt amiben kifejezetten ki lett volna mondva,hogy nem eladó.Mellédumálások annál inkább.Az is az,hogy "olyan játsszon itt aki itt akar",mert szerintem Eto'o,Yaya,Ibra közül senki nem ment volna el önszántából egy másik edzőnél erre mérget veszek!Nem!!!Ez Guardiola sara.Te,hogy éreznéd magad,ellenkező esetben,ha feszt a távozásod feszegetnék??Annak valami alapja kell,hogy legyen,plusz még ki sem állnak egyértelműen melletted.Én is így tettem volna a helyébe,hagy lássa csak mindenki,hogy Pep háza táján sem minden arany ami fénylik!A klub körüli herce-hurcák lassan olyanná teszik ezt a csapatot amiért anno a madridot megutáltam illetve pont az ellenkezője miatt szerettem meg a Barcelonat!
nekem lenne annyi eszem, hogy nem érdekelne, mivel annak nem, nem kell hogy alapja legyen főleg ha el is mondják, hogy nem vagyok eladó. de ne várd már el a vezetőségtől, hogy minden egyes nap megjelenő kamu cikkre válaszoljanak, hogy nem igazzzzzz.Te,hogy éreznéd magad,ellenkező esetben,ha feszt a távozásod feszegetnék??Annak valami alapja kell,hogy legyen,plusz még ki sem állnak egyértelműen melletted.
te persze, mivel még az avatarod is ibrás:)Én is így tettem volna a helyébe,hagy lássa csak mindenki,hogy Pep háza táján sem minden arany ami fénylik!
Nyugodtan rábizhatod az igazolásokat erre a remek vezetésre hiszen eddig is minden simán és gördülékenyen müködöt....majd elhozzuk Pippo-t Ibra helyett...Ez lesz Sandro Rosell idei sztár igazolása....Fabregas helyett vagy Torres helyett..A nagy kérdés az, hogy mi ki a gyíkomat fogunk venni? Mert hogy nagyon kevesen vagyunk az hót ziher. Abban bízok, hogyha eladjuk Ibrát, akkor Rosell hoz valakit a helyére, mert mégiscsak az első éve, és Adriano nem egy olyan igazolás, akit büszkén tud majd mutogatni az unokáinak..