Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elfogadás meg az egyetértés két külön dolog. Mint írtam faramuci helyzet, de védhető miért tiltják be, így el kell fogadnom. Senyerával nincsen gond, csak a katalánnal mióta nyíltan politikai jelkép.csababarca írta:Egyszer élném meg,hogy Bob egyszer azt mondja,hogy nem ért egyet egy fentebbről jövő szabályozással. Nem lesz ilyen.
ntibi67 írta:A spanyol szövetség kitiltotta a katalán zászlókat a kupadöntőről!
Ha tudod semlegesen nézni,akkor látod,hogy itt sem megy másként. Minden oldalon emberek vannak és amíg ez így van,addig az átlag egyforma lesz.ntibi67 írta:Ahogy látom páran fórumoznak a Madridom oldalon is.Kérdezném tőlük,hogy tudják megállni,hogy ne reagáljanak arra szenny áradatra ami a bajnoki címünk óta megy?Persze tudom egy korrektebb megnyílvánulás után jön a kitiltás.Az a realista24 diktátor a legnagyobb uszító.Mindig be dob valami témát,persze valami félimformációból kreálva,amivel eléri,hogy acsarkodjanak az alatvalói!Már az is gond nekik,hogy a párizsi BL döntő 10. évfordulójáról megemlékeztünk.
Ezzel aszért vitatkoznék, mert akár Rijkaard akár Pep de még a Lucho fáéle csapat alapjait is Cruyff rakta le és én meg már vagyok olyan öreg, hogy láttam a Dream Teamet.Victor_Valdes írta:Adom, számomra is az a csapat volt A csapat. Az első alapköve akkoriban lett lerakva az eddigi sikereinknek.LG írta: + a Rijkaard félét. A későbbi sikerek elhomályosították annak a csapatnak a nagyságát, de én szememben az a csapat még nagyobb tettet vitt végbe.
A hsz-ed többi részével is egyetértek, csak nem akartam olyan hosszút idézni.
Adom, számomra is az a csapat volt A csapat. Az első alapköve akkoriban lett lerakva az eddigi sikereinknek.LG írta: + a Rijkaard félét. A későbbi sikerek elhomályosították annak a csapatnak a nagyságát, de én szememben az a csapat még nagyobb tettet vitt végbe.
Igen, ezt nem is tudom miert nem irtam oda, hiszen meg en is ebbe a csapatba szerettem bele..LG írta:+ a Rijkaard félét.
Ezzel meg en is egyetertek, szerintem a nagy Real mult ellenere sokkal szerencsesebbek vagyunk mi az utobbi 10-15 evben osszessegeben. En erre ertettem amugy, hogy naluk is sokan a Zizu-R9 altal femjelzett csapatot sirjak vissza, nalunk is lesz meg ilyen szerintem.LG írta:Hogy ne csak offoljak, de a témára is rátérjek: számomra azért annyira kedves a fent említett korszak, mert átéltem, fel tudom idézni (meg persze előtte a válságot is). De pl. 25, 50 évvel ezelőtti sikereket nem, ahogy egy fórumtárs megfogalmazta, azokat nem érzem a magaménak teljesen. Szóval én sem igazán értem, miért példázódnak az előző évszázad derekén elért sikereknek, mikor valószínű a nagy részük nem is élt akkor.
mert mással nem tudnakLG írta:miért példázódnak az előző évszázad derekén elért sikereknek
+ a Rijkaard félét. A későbbi sikerek elhomályosították annak a csapatnak a nagyságát, de én szememben az a csapat még nagyobb tettet vitt végbe. 2004 tavasza fordulópont a csapat történelmében. 2003 végén semmi okunk nem volt az örömre, és nemcsak az eredmények miatt, de anyagilag és morálisan is a béka segge alatt voltunk. Őszintén kíváncsi lennék, hányan vallhatták akkor Barca szurkolóknak magukat világszerte, szerintem a szám töredéke lehetett a mostaninak. Aztán jött a nagy tavaszi menetelés, és visszakerültünk az európai elitbe, onnantól megint komolyan számolni kellett velünk. Aztán 2005-ben bajnoki cím, 2006 BL + Liga dupla. És azt is meg kell nézni milyen ellenfeleink voltak: a bajnokságban a galaktikus Real, az akkor még komoly erőt képviselő Valencia, Depor kettős. A BL-ben egy brutálisan erős Chelsea, szvsz a jelenlegi Atletico hitvány másolata annak a csapatnak, de ekkor még MU, Arsenal, Liverpool hármas is abszolút top csapatoknak számítottak. Olaszoknál Milan-Juve-Inter hármas, németektől a Bayern. De akkor még a többi európai ország csapatai is komoly erőt képviseltek, pl. PSV, Lyon, Monaco, Porto, Benfica, Celtic, Rangers sem olyan töltelékcsapatok voltak, mint most, hanem nagyon is komolyan kellett venni őket, itt-ott meg is tréfálták a nagyokat.palesz77 írta:Ez meg szerintem nagyon jó gondolat. Most baromira el vagyunk kényeztetve, de lesz még olyan időszak, amikor mi nem nyerünk több évig bajnokságot, akkor mi is a Pep és a Lucho féle teamet fogjuk visszasírni. Én legalábbis biztos..ferninho írta:Persze a Barca most éli történelme legsikeresebb korszakát, de majd ha nem megy annyira a szekér ti is többet fogtok majd a múltról beszélni, csak most még nincs miért.
Ezzel emlékeztetsz valakire..recrea írta:Nem vagyok mohó típus, nekem megfelelő ha páratlan évben mi, párosban meg a vakok nyerik a BL-t![]()
Ez meg szerintem nagyon jó gondolat. Most baromira el vagyunk kényeztetve, de lesz még olyan időszak, amikor mi nem nyerünk több évig bajnokságot, akkor mi is a Pep és a Lucho féle teamet fogjuk visszasírni. Én legalábbis biztos..ferninho írta:Persze a Barca most éli történelme legsikeresebb korszakát, de majd ha nem megy annyira a szekér ti is többet fogtok majd a múltról beszélni, csak most még nincs miért.
Nem vagyok mohó típus, nekem megfelelő ha páratlan évben mi, párosban meg a vakok nyerik a BL-tdaffy írta:Én is ebben bízok.Varatrix írta: Örüljünk annak hogy a saját csapatunk JELENLEG 2 évente megveri európát.
Én is ebben bízok.Varatrix írta: Örüljünk annak hogy a saját csapatunk JELENLEG 2 évente megveri európát.
Chino írta:Ezt a Franco-érát legalább olyan baromság felhozni...
Amit írsz, az egy kissé meseszövés is.ferninho írta:....
Nekem úgy rémlik, hogy egyelőre jegelték a dolgot, tehát a nyári bevásárlást biztosan nem fogja érinteni az ügy. Azért az furcsa, hogy a tavalyi botrányunk után BL-döntőztünk, most pedig a másik két érintett csapat döntőzik.mahitoo írta:A két madridi csapat transzferbüntijéről tud valaki valamit? Semmit sem találtam azok után, hogy januárban fellebbeztek. Innen már fix kihúzzák a nyári átigazolási szezonig. Nem mintha számítana, csak őket is majdnem azóta vizsgálják, mint minket, erre még mindig nincs döntés? A FIFA szerintem teljesen hülyét csinál magából. Mondjuk ha a BL döntő előtt jelentenék be a San Siroban...
ferninho írta: Hallgatlak, hogy kellett volna búcsúztatni Ikert.
Tényleg érdekel.
Hallgatlak, hogy kellett volna búcsúztatni Ikert.Kovbal88 írta:Furcsa ez a Real Madrid, itt van Arbeola aki sehol sincs, Casillashoz képest, erre most, hogy hosszába-keresztbe sz.opják, az ikont meg a hátsó ajtón távozik. Klassz dolog madridistának lenni.