Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyet értek.De sztem Pedro-t is be lehetne hozni ha nem is rögtön de mondjuk például 65. percben.hau30 írta:Az ideális 2.félidő az lenne,ha az elején lőnénk egy gólt gyorsan, és Bojan-t behozni, és verne egyet a saját önbizalma érdekében.
az első gól szép volt, mindez a Messi érdeme. Henrynek könnyű dolga volt, csak belökte a kapuba ennyi.Colos írta:Nem látom a meccset. Valaki írja le, legyen szíves, hogy milyen körülmények között estek a gólok! Apropó: Hogyhogy nincs élő közvetítés?
én is örülnék egy Bojan gólnak, és Messi szerintem már le is mehetne mondjuk az 50.perc tájékán, mert bárki bármit mond a múltkor nagyon hiányzott, mert látszik, hogy egymaga hány védőt tud megzavarni és átverni akár egy mozdulatával is, MESSI CSAK EGY VAN!!! szóval csak pihenjenhau30 írta:Az ideális 2.félidő az lenne,ha az elején lőnénk egy gólt gyorsan, és Bojan-t behozni, és verne egyet a saját önbizalma érdekében.
Kb 5cm-re volt Piqué lába a labdától, ha csak cipőorral el nem érte.bowlinggolyo írta:Az a szép h a Piqué góljában benne sem volt Piqué igaz ott volt a környéken de a sporting játékosról pattant be a kapuba+ az elején kiírják h 18. percben esett a gól majd 10 perccel később az van kiírva h 17. percben lőttük a gólt