Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.14. 21:23:11

Game90 írta:
G-Jay írta:SZ.A.RGA Tamás!
Azért ilyet nem kéne... :roll:
Mert olyat kéne hogy Csalonzo? Mogyorózd meg mert nem értem h mért szabad az egyiket és mi a baj a másikkal! (Am csak idegböl irtam és elnézést is kérek ezuton Varga Tomi, csak elegem van az ilyenekböl...

G.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2007.10.14. 21:25:02-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
doki
Entrenador del Barça

2007.10.14. 21:21:31

Kralo írta:A spanyolok így látják a dolgot (kicsit túlzó, de nagy részében van igazság):
Inkább nagyon túlzó,de kis részében van igazság.

Ebből az derül ki,hogy a csapat(na meg a FIA,aki persze Ferrari párti állítólag,de most Hamilton-t támogatják) fordulhatott Alonso ellen.Persze mindez fordítva történt.A spanyol nem bírta a versenyhelyzetet ,kiváltságokat várt el.
Nem gondolom,hogy Hamilton szent,mint az egész csapat sem(csalás történt,de most nem ez a lényeg)

Csak remélhetem,hogy Alonso nem jön a Ferrarihoz.Bár ennek tényleg kicsi az esélye.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.14. 21:20:47

Oleguer írta:Amiket Kralo írt annak nagyrésze kitaláció, vagy hazugság.
Te ennyire pontosan be vagy avatva ezekbe a dolgokba, hogy ezt ennyire biztosan mered állítani? :roll:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.10.14. 21:18:14

Game90 írta:

Amiket Kralo írt, azok pedig tények. Ez van.

Jövőhéten pedig az utolsó futam lesz, Kiminek lehetne egy kis szerencséje.
Amiket Kralo írt annak nagyrésze kitaláció, vagy hazugság.
PCsabi
aka Game90

2007.10.14. 21:13:04

Amiket Kralo írt, azok pedig tények. Ez van.

Jövőhéten pedig az utolsó futam lesz, Kiminek lehetne egy kis szerencséje.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.14. 20:58:24

varga tamás írta:Jaj, szegény csAlonso, krokodilkönnyeket hullatok érte :lol: :lol: :lol: , mindjárt elsírom magam, futok is egy csomag papírzsepiért. Mindenki összeesküdött a patyolattisztaságú, ma született bárányként viselkedő, szent Fernando ellen. Kralo - ezt te magad sem hiheted, ha igen, nem ebben a világban élsz.
Jajj de sajnállak én meg téged SZ.A.RGA Tamás! Mindent elmond rólad amit irtál....

G.
California Love
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.10.14. 20:55:15

Kralo írta:...
Ahogy a fenti tényekből is látható, a pilótákkal való egyenlő elbánás sem a McLaren, sem a FIA részéről nem történt meg.
Szánalmas.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.14. 20:55:01

varga tamás írta:Jaj, szegény csAlonso, krokodilkönnyeket hullatok érte :lol: :lol: :lol: , mindjárt elsírom magam, futok is egy csomag papírzsepiért. Mindenki összeesküdött a patyolattisztaságú, ma született bárányként viselkedő, szent Fernando ellen. Kralo - ezt te magad sem hiheted, ha igen, nem ebben a világban élsz.
Én kérek elnézést a spanyol szurkolói nevében.
Azt, hogy kiben és miben hiszek az maradjon az én dolgom. Ettől a tények azok tények maradnak.

u.i.: ki az a Csalonso? :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.14. 20:37:50

Jaj, szegény csAlonso, krokodilkönnyeket hullatok érte :lol: :lol: :lol: , mindjárt elsírom magam, futok is egy csomag papírzsepiért. Mindenki összeesküdött a patyolattisztaságú, ma született bárányként viselkedő, szent Fernando ellen. Kralo - ezt te magad sem hiheted, ha igen, nem ebben a világban élsz.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.14. 20:00:03

A spanyolok így látják a dolgot (kicsit túlzó, de nagy részében van igazság):

A bizonyított tények és szabálytalanságok a következők:

Bahrein: csapata saját bevallása szerint F. Alonso autójával éjszaka problémák merültek fel, mely megakadályozta abban, hogy felvegye csapattársa ritmusát, akinek autója tökéletesen működött. L. Hamilton többször levágta a pályát, ami abszolut tiltott, de büntetést nem kapott.

Monaco: pár körrel a vége előtt a csapat mindkét pilótájának elrendelte, hogy vegyenek vissza a fordulatszámból (motorkímélés). L. Hamilton nem engedelmeskedett a csapatnak, és megpróbálta megelőzni csapattársát. Ennek sikertelenségét a FIA-nak és az angol médiának panaszolta, és büntetést ill. nyomást provokált F. Alonsora. A csapat nem vizsgálta tovább L. Hamiltont, és nem támogatta (az ügyben) F. Alonsot. Továbáá a verseny alatt L. Hamilton nagy mértékben átlépte a boxból kivezető záróvonalat, ami teljesen tiltott. A FIA ennek ellenére nem rótt ki büntetést.

Canada: F. Alonso autójának furcsa viselkedése. Az egyes rajtszámú autó újra nem volt L. Hamilton autójával egy műszaki kondícióban.

USA: a boxtaktika újra L. Hamilton mellett, és F. Alonso ellen.

Francia: Különös módon, az időjárás előrejelzés előtt, F. Alonsonak váltó-doboz (bocsi) problémái akadtak az időmérő Q3 szakaszában, melyből kifolyólag csak a 10-ik helyet szerezte meg a rajtrácson, amíg csapattársa semmilyen problémával nem szembesült. De la Rosa a futam alatt elmagyarázta, hogy a bizonyos alkatrészt tökéletesen eltávolították. (!?)

Német: L. Hamilton kicsúszásakor a pályabírók különös döntése folyamán egy daruval visszahelyezték a pályára, ezzel ütközés lehetőségét kockáztatva. Még különösebb módon a többi ugyanott kicsúszott pilótát nem helyezték vissza a pályára, csak L. Hamilton részesült az azonnali visszahelyezés előnyében. Annak ellenére, hogy a szabályzat egyértelműen kimondja, hogy ebben a helyzetben a pilótának le kell állítani a motort, és elhagyni az autót, ahogy azt a többi pilóta tette, L. Hamilton nem szenvedett büntetést.

Magyar: a Q3-ban F. Alonso egy plusz kört kapott. L. Hamilton, megszegve a csapat utasítását, a saját felelősségére a boxba tért kerékcserére, pontosan F. Alonso mögé, aki használt gumikat kapott, L. Hamilton ezután vadonatúj gumikat kapott. Mindemellett F. Alonso megszerezte a pole-t, Ron Dennis látható csalódottsága mellett. L. Hamilton ezután újra feljelentette F. Alonsot a FIA-nál, melynek eredményeképpen 5 rajthelyet vesztett, egy nem létező szabály értelmében, és a McLaren is elvesztette a versenyen szerzett konstruktőri pontjait. Megmagyarázhatatlan módon, L. Hamilton semmilyen szankciót nem szenvedett a verseny után.

Olasz: L. Hamilton keresztben állt fel a rajtrácson, és a verseny során többször is lerövidítette a pályát, ennek ellenére semmilyen szankciótól nem szenvedett.

Belgium: F. Alonso autójának feltételezett szabotálása. F. Alonso menedzsere kijelentette, hogy versenyzője a szabadedzés során problémát fedezett fel az erőforrásában, és kérte a szerelőitől autója átvizsgálását, mely során felfedezték, hogy az olajnyílás teteje hiányzik. Teljesen egyértelmű, hogy ebben a kondícióban egyetlen átlagos kör megtétele is megsemmisíti a motort.

Japán: Megmagyarázhatatlan módon, F. Alonso újra gumiproblémával szembesült a Q3 folyamán. L. Hamilton új gumikat és kevesebb üzemanyagot kapott, a pole megszerzéséért. A verseny során mindkét pilóta ütközött. Annak ellenére, hogy a komolyabb sérülést F. Alonso szenvedte el, csak az L. Hamilton ütközéséért felelős pilóta kapott büntetést. Az autó sérüléséről (Alot) nem informálták, ami a falhoz csapáshoz vezetett, a csapat bármilyen reakciója nélkül. Az ütközés után L. Hamilton, a safety car mögött úrja a szabályokkal játszott, mellyel ütközést provokált Webber és Vettel között, amiért sem a verseny alatt, sem után nem kapott büntetést, még az új bizonyítékok előkerülése ellenére sem.

Kína: F. Alonso újra problémákkal küszködött a Q3 során, miután az összes szabadedzés és Q1-Q2 során gyorsabb volt csapattársánál. Amikor Alonso a pódiumon átvette a második helyezésért járó trófeát, egyetlenegy szerelő volt jelen. A verseny után Ron Dennis kijelentette, hogy F. Alonso ellen küzdöttek, nem a Ferrari ellen.

Ahogy a fenti tényekből is látható, a pilótákkal való egyenlő elbánás sem a McLaren, sem a FIA részéről nem történt meg.
Bodi
Director del Fútbol

2007.10.14. 15:35:18

Állítólag a Renault cáfolta,hogy leigazolnák Alonsot.
Persze lehetséges,hogy csak nem akarták nyílvánosságra hozni a dolgot.
Nem hinném,hogy túlságosan támogatná a McLaren jövő hétvégén Alonsot,ha már most bejelenti,hogy jövőre a Renaultban folytatja.Habár így se fog egyenlő esélyekkel indulni Hamilton mellett,ez tök egyértelmű sztem.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.11. 20:54:01

BMW Saubernek hívják a csapatot, csak én jobban szeretem Saubernek hívni őket, mégha itt kivételes esetben a motorszálító van a név elején.
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.11. 20:40:53

Nem a BMW-re gondolsz? Vagy én maradtam le vmiről? :)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.11. 20:38:47

Jajj #-o

A Sauber már bejelentette biztosra, hogy jövőre is a Heifeld-Kubica párossal fog indulni a jövőévben :roll: .
in to exile
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.11. 20:26:02

barca99 írta:Heidfeld McLaren nevelés, sztem ő lesz az. :roll:
Hamilton - Heidfeld jó páros lenne sztem...
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.11. 20:08:38

Heidfeld McLaren nevelés, sztem ő lesz az. :roll:
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2007.10.11. 19:08:35

Tuti, hogy ezután hierarchia lesz a mclarennél, valami kezdőt beraknak Hamilton mellé (bár ez tudjuk, hogy semmit nem jelent), nem kockáztatják meg az idei balhék megismétlődését
de mondjuk Rosberg vagy Heidfeld érdekes lenne...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.11. 16:44:29

Raziel írta:ELDŐLT állitólag ALonso aláirt a Renaulthoz ismét,2010ig :!: :lol: VAN ISTEN :wink:

KATT
Ennek csak akkor örülök,ha most nem lesz vébé....máskülönben röhögve megy el.. :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.11. 14:48:46

ELDŐLT állitólag ALonso aláirt a Renaulthoz ismét,2010ig :!: :lol: VAN ISTEN :wink:

KATT
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.11. 06:29:43

Coluthardot és Montyt azért küldték el, mert már elég gyengén teljesítettek. Mondjuk Montoya elég jó pilóta, de akkoriba nagyon nem volt partiba Raikkönennel vagy Alonsoval.
in to exile
Atyec

2007.10.11. 00:26:42

Atyec írta:
Raziel írta:ha véletlenül Raikonen vagy Alonso lenne a vb,akkor Hamiltont meghivhatnák egy vacsorára,meg a fenekét is kinyalhatnák :lol: mert ezt nem ők nyernék,hanem Hamilton vesztené el :!:
Miért? Mert ő nem az évad elején kénytelen feladni versenyt?
Azt hiszem inkább, ha nyer, neki kéne sokakét kinyalni. És nem pilótákra gondolok.
Ehhez még annyit tennék még hozzá, hogyha visszafelé nézzük a versenyeket, akkor a 16-ból első 12 futamon Raikkonen állna az első helyen. Hamilton leginkább 3 lenne addig.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.08. 17:54:09

ozsimiki írta:
G-Jay írta: (Kezdem érteni mért nem szerette Ron Dennist és hagyta ott a csapatot Kimi!)
Hát azért Kimivel max annyi gondjuk volt,h sokat bulizott......vele nem voltak konfliktusok szntem....
Én erre gondoltam a kezdem értenit:
Alonso írta:„Mindenkinek megvan a saját filozófiája, neki is, és ezt mindannyian értjük. Sokat beszéltem David Coultharddal, Juan Pablo Montoyával és Kimi Räikkönennel, akik sokkal boldogabbak lettek, miután elhagyták a csapatot. Ennek kell hogy legyen valami oka.”
California Love
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.10.08. 17:02:26

Raziel írta:
Zsolti írta:....a McLarenben pedig a két legnagyobb makker ül jelen pillanatban....... :roll:
persze :lol:
Uramatyám, Hamiltonnak mekkora mázlija volt Kínában, hogy abba tudta hamarabb hagyni a versenyt :lol:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.08. 16:29:32

barca99 írta:Mikinek, szeretettel... :P 8)

Sajnos megint csak rajta múlik, hogy nem lesz VB (remélem csoda történik).

Kétszer is sz.ar volt a Ferka, Felipe is kapott idén rossz kocsit, tehát nem lehet a nyakába varrni, hogy lehajtja a kocsit. Múltkor is a gumis dolog... :?

Ha idén nem is, de jövőre felül a trónra. 8)
:D 8) Köszönöm :P :lol:

Abban legalább egyetértünk,h mindketten szeretnénk,ha Ő lenne a Vébé..én a Ferrari miatt különösképpen...meg azért Kimivel nincsenek bajaim,persze továbbra is tartom,h kocsibeállítás szempontból (ami manapság elengedhetettlen egy olyan pilótának aki vébé akar lenni) nagyon messze áll Schumitól,de sajnos még Alonsotól is....gyorsnak gyors,ezt tudtuk is mindig,csak ez nem mindig elég,és azt se felejtsük el,h idény első felében azért a motiváció is necces volt Nála...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.08. 15:16:55

Zsolti írta:....a McLarenben pedig a két legnagyobb makker ül jelen pillanatban....... :roll:
persze :lol:
Válasz küldése