Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert olyat kéne hogy Csalonzo? Mogyorózd meg mert nem értem h mért szabad az egyiket és mi a baj a másikkal! (Am csak idegböl irtam és elnézést is kérek ezuton Varga Tomi, csak elegem van az ilyenekböl...Game90 írta:Azért ilyet nem kéne...G-Jay írta:SZ.A.RGA Tamás!![]()
Inkább nagyon túlzó,de kis részében van igazság.Kralo írta:A spanyolok így látják a dolgot (kicsit túlzó, de nagy részében van igazság):
Te ennyire pontosan be vagy avatva ezekbe a dolgokba, hogy ezt ennyire biztosan mered állítani?Oleguer írta:Amiket Kralo írt annak nagyrésze kitaláció, vagy hazugság.
Amiket Kralo írt annak nagyrésze kitaláció, vagy hazugság.Game90 írta:Azért ilyet nem kéne...G-Jay írta:SZ.A.RGA Tamás!![]()
Amiket Kralo írt, azok pedig tények. Ez van.
Jövőhéten pedig az utolsó futam lesz, Kiminek lehetne egy kis szerencséje.
Azért ilyet nem kéne...G-Jay írta:SZ.A.RGA Tamás!
Jajj de sajnállak én meg téged SZ.A.RGA Tamás! Mindent elmond rólad amit irtál....varga tamás írta:Jaj, szegény csAlonso, krokodilkönnyeket hullatok érte![]()
![]()
, mindjárt elsírom magam, futok is egy csomag papírzsepiért. Mindenki összeesküdött a patyolattisztaságú, ma született bárányként viselkedő, szent Fernando ellen. Kralo - ezt te magad sem hiheted, ha igen, nem ebben a világban élsz.
Én kérek elnézést a spanyol szurkolói nevében.varga tamás írta:Jaj, szegény csAlonso, krokodilkönnyeket hullatok érte![]()
![]()
, mindjárt elsírom magam, futok is egy csomag papírzsepiért. Mindenki összeesküdött a patyolattisztaságú, ma született bárányként viselkedő, szent Fernando ellen. Kralo - ezt te magad sem hiheted, ha igen, nem ebben a világban élsz.
Ennek csak akkor örülök,ha most nem lesz vébé....máskülönben röhögve megy el..
Ehhez még annyit tennék még hozzá, hogyha visszafelé nézzük a versenyeket, akkor a 16-ból első 12 futamon Raikkonen állna az első helyen. Hamilton leginkább 3 lenne addig.Atyec írta:Miért? Mert ő nem az évad elején kénytelen feladni versenyt?Raziel írta:ha véletlenül Raikonen vagy Alonso lenne a vb,akkor Hamiltont meghivhatnák egy vacsorára,meg a fenekét is kinyalhatnákmert ezt nem ők nyernék,hanem Hamilton vesztené el
Azt hiszem inkább, ha nyer, neki kéne sokakét kinyalni. És nem pilótákra gondolok.
Én erre gondoltam a kezdem értenit:ozsimiki írta:Hát azért Kimivel max annyi gondjuk volt,h sokat bulizott......vele nem voltak konfliktusok szntem....G-Jay írta: (Kezdem érteni mért nem szerette Ron Dennist és hagyta ott a csapatot Kimi!)
Alonso írta:„Mindenkinek megvan a saját filozófiája, neki is, és ezt mindannyian értjük. Sokat beszéltem David Coultharddal, Juan Pablo Montoyával és Kimi Räikkönennel, akik sokkal boldogabbak lettek, miután elhagyták a csapatot. Ennek kell hogy legyen valami oka.”
Uramatyám, Hamiltonnak mekkora mázlija volt Kínában, hogy abba tudta hamarabb hagyni a versenytRaziel írta:perszeZsolti írta:....a McLarenben pedig a két legnagyobb makker ül jelen pillanatban.......
barca99 írta:Mikinek, szeretettel...![]()
![]()
Sajnos megint csak rajta múlik, hogy nem lesz VB (remélem csoda történik).
Kétszer is sz.ar volt a Ferka, Felipe is kapott idén rossz kocsit, tehát nem lehet a nyakába varrni, hogy lehajtja a kocsit. Múltkor is a gumis dolog...![]()
Ha idén nem is, de jövőre felül a trónra.